Сините останаха без Славейко в Hell's Kitchen, дойде Симона

Мони получи място в синия отбор по желание на своя любим Митко
19 апр 2024 10:52, Александър Попов
7
Сините останаха без Славейко в Hell's Kitchen, дойде Симона
Симона и Митко се събраха в синия отбор. Снимка: Нова тв

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на мъжете, загуби куртката си след нов неуспех начело на синия отбор и напусна Hell's Kitchen завинаги. За да възстанови численото равенство между двата лагера, шеф Виктор Ангелов взе кардинално решение и изпрати любимата на Димитър - Симона в неговия отбор, слагайки край на престоя ѝ при Червените.

Надпреварата за предимство преди кулинарното предизвикателство се превърна в истинска фиеста от неспирен смях и забавление. Двата отбора трябваше да пукат балони по необичаен начин и Сините грабнаха победата, а енергичният Славейко и проницателната Царина се озоваха с оранжеви престилки заради липса на инициатива и борбеност.

Поставена пред опасността да напусне Hell’s Kitchen, Царина управлява червената кухня с твърда ръка и не изпусна ситуацията от контрол нито за миг, издавайки всички поръчки с помощта на своите съотборници. Хаосът при Сините зае централна роля, а грешките във водената от позитивния Славейко кухня не спряха да валят цяла вечер. Невъзможността му да се справи с поставената отговорна задача и липсата на цялостно развитие, принудиха шеф Ангелов да окачи куртката на френския възпитаник на стената на плача в Hell’s Kitchen.

Елиминацията на Славейко остави влюбения Димитър сам срещу всички в своя собствен отбор. Това доведе и до поредния изненадващ обрат в Кухнята на Ада. Младата брокерка Симона получи шанс да смени цветовете, които защитава в кухнята и без колебание се превърна в най-новия член на Сините, изравнявайки силите в борбата за надмощие между мълчаливия Димитър, топ сладкаря Сарамандов и един от най-бързо развиващите се готвачи в състезанието - Станислав.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ххх - Винаги е било така, приятел. Ако беше нормално, само любителите на гурмето щяха да го гледат. Той Гордън Рамзи, ако видиш как е в първите си прояви по телевизията, и как става все по-лош със всеки сезон на подобно шоу, като паралелно с това рейтинга скача, ще ти стане ясно, що за фарс е цялта работа. Бил съм в гурме кухни, работил съм, правил съм гафове - никой не ми е крещял с пълно гълво, никой не е удрял по масата, да хвърля чинии и прочие по мен ... Просто предаването е сбъркано.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не го гледам
5
0
 
10
 
! Отговори
ххх преди 1 месец
Този сезон е пълен провал. Досега никоя от титлуваните готвачи не показа класа. За мен единствените които готвят са гостите шеф готвачи за майсторският клас. Останалите са сбирщина в която всеки претендира че е най добрият. Да не говорим за възпитанието и езика който ползват при скандалите. Този сезон е по скоро МОРЕ ОТ ЛЮБОВ но не и кулинарско шоу. Всеки епизод ни навират Димитър и Симона а тя вече доби кураж че е харесвана и става нахална. Техните отношения най-малко ни интелесуват.
4
3
 
2
 
! Отговори
ддд преди 1 месец
Тия дето хейтват за какво пишат след като не ги интересува или и те тайно го гледат
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това предаване е за психично болните ...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изобщо не знам за какво е тази статия, кои са тези готвачи и защо да е важно кой кого сменил. В някакъв ресторант ли работят.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
га е симона или радева е за затвора