Психар къта на тавана си боен арсенал

62-годишният мъж е отведен в психодиспансера в Пловдив
17 апр 2010 14:05,
13
Психар къта на тавана си боен арсенал
Снимка: Булфото

Психично болен мъж втрещи карловските полицаи. На тавана в дома му те открили боен арсенал в големи размери.

В ранния следобед униформените се отзовали на сигнал в село Каравелово. Там те заварили 61-годишният Н.К , който бил в неадекватно състояние и буйствал.

Зад входната врата полицаите се натъкнали на разглобена самоделно изработена пушка и патрони за нея.

Последвала обстойна проверка на стаите и таванското помещение. Там били скътани две карабини и една гладкоцевна пушка. В арсенала имало още 19 цеви нарезни, различен калибър, цеви за успоредна ловна пушка 16- ти калибър, три приклада с ударно- спускателен механизъм, глава за приклад за ловно оръжие, дървен приклад, един затвор и заготовка за такъв с блок, четири заглушителя и една ръкохватка за гранатомет.

В богатата оръжейна колекция имало още 800 патрона различен калибър, както и девет тръби с различен диаметър. Незаконните боеприпаси са иззети, съобщиха от полицията.

Н.К. е настанен в психодиспансера в Пловдив. Работата по случая продължава, каза началникът на РУ Карлово Иван Донев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
valentin преди 14 години
Nap1lno si prav!
8
0
 
3
 
! Отговори
бивш военен преди 14 години
Ти си оптимист а аз реалист "Очаква се до 2015 година да бъдат ликвидирани десетки поделения", ако не знаеш ликвидирание поделения не се стопанисват а се оставят да се рушат. А в тази система няма реформа която да започва отгоре на долу, а винаги е обратно първо се режат хората от строя, а дебелогъзите само си сменят канцелариите и длъжностите. Е и този път няма да е различно помни ми думата, ще говорим пак след реформата :)).
7
0
 
2
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Всичко си идва на мястото. Ангелов съкращава командния състав от по 100 кила на парче, за сметка на редовите военнослужещи. Закриваните поделения са само празни, рушашти се згради с отпаднала необходимост, които е твърде скъпо и бизпредметно да се стопанисват за сметка на бюджета. Закриването им, като военни поделения, ще даде възможност да бъдат отдадени под наем или на концесия за да бъдат запазени, като се стопанисват.
6
0
 
3
 
! Отговори
Котьо преди 14 години
Човека сигурно не е издържал ..... Искало се е малко още да постиска и е щял да ги "почеше" по гърбината онези дето секат законите..... Просто не е издържал на напрежението , но все някой ще издържи до нужния момент , сигурен съм....
5
0
 
3
 
! Отговори
бивш военен преди 14 години
Няма да се навъдят защото в лудницата МО не останаха мъже, затова няма да се навъдят такива психари, последните 20г. махнаха от там различно мислещите и си оставиха само послушковци, така че там сега започва голям цирк съжелявам ги наистина. А мотивирана армия ще има само тогава когато се премахне шуробаджанащината и това скапано командване където на по малко от 1000 човека се пада по един ГЕНЕРАЛ който влачи още 20 човека свита или както аз ги наричам ЛАПАЧИ
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Психар ли? А между другото - защо няма поле за коментари в новината "Подарък от Аню Ангелов за 6 май: съкращения в БА" - dnes.bg/politika/2010/04/17/podaryk-ot-aniu-angelov-za-6-mai-sykrashteniia-v-ba.89545 ?! 33% са страшно много! Да не се навъдят 33 % такива психари, че тогава наистина ще стане страшно!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Един път е на 62 години, после е на 61 години: 62-годишният мъж е отведен в психодиспансера в Пловдив..... Там те заварили 61-годишният Н.К , който бил в неадекватно състояние и буйствал.Явно, съботната смяна работи със салата от едната страна на монитора... :D
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЩОМ ИМА ТАКЪВ АРСЕНАЛ СИ Е МНОГО ДОБРЕ. САМО ТАКА ЩЕ СЕ БОРИМ САМОСТОЯТЕЛНО СРЕЩУ БАНДИТИТЕ
1
1
 
10
 
! Отговори
siko преди 14 години
дай боже на всекиго такъв арсенал.