Задържаха двама телефонни измамници в Димитровград

Жена не се хванала на номера им, обадила се в полицията
30 юни 2010 13:05,
5
Задържаха двама телефонни измамници в Димитровград
Снимка: БГНЕС

Двама мъже са задържани в Димитровград при опит да измамят 66-годишна жена от града, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

Жената разказала пред полицаите, че непознат й се обадил по телефона, представил се за лекар и й съобщил, че дъщеря й е болна от  свински грип.

Обяснил, че ваксините са скъпи и я попитал дали има пари.

Притеснената жена казала, че има около 500 британски лири и 50 грама злато, а непознатият обявил, че ще дойде да ги вземе.

Жената обаче се досетила, че може да бъде измамена и позвънила в полицията.

След няколко часа пред дома й били задържани 50-годишен мъж от Димитровград и съучастникът му – 38-годишен жител на Търговище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
РРР преди 13 години
Заради това че писах "***" ли ми слагате минусчета бре? Явно сте си такива и се чувствате такива... Горко ви...!!! Не ви завиждам честно. При вас е тежка ситуацията... Няма оправия братче... LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
N1 и N2 сигурно се смятат за "умни" градски ***!!!
2
3
 
4
 
! Отговори
РРР преди 13 години
За една седмица втори подобен случй. Взеха да се усещат *** че ги мамят бре. То трябваше 10 години да се пише и да се говори за това та да се усетят най-накрая... Крайно време беше! Това е новина вече! Ако я бяха излъгали нямаше да е новина, защото всеки ден се пише за излъгани по селата и прованса. Ама много прости хора има бре... Та и тези двамата дето са ги заловили за измамата даже. Тамън са си потъркали ръцете като са разбрали, че ще я измамят жената, а то кво, то се усетила бабето.
1
5
 
13
 
! Отговори
ЕЕЕЕ преди 13 години
Една умна селендурка.