Закопчаха трафикант на хора, натрупал 200 бона в евро

От дома му в Сливен са иззети документи и нотариални актове
9 авг 2010 12:33,
14
Закопчаха трафикант на хора, натрупал 200 бона в евро
Снимка: БГНЕС

40-годишен мъж е задържан за трафик на хора в Сливен, съобщиха от полицията в града.

От дома на Н. П., от жилището на родителите му в село Ковачите и от личния му автомобил ”Нисан Мурано” сливенските антимафиоти са иззели много документи от международни парични преводи и нотариални актове на недвижими имоти.

Изяснено е, че от незаконната си дейност Н. П. е натрупал около 200 000 евро.

Мъжът е задържан в полицията за 24 часа. Образувано е следствено дело. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
искам да попитам митничаря на дуранкулак ДОБРИЧ бе също хванат с 200 000 евро как и покакъв начин ги е натрупал така и не се разбра защото бе пуснат че стоката която бе открита у него е под мин раб заплата да натрупаш 200 000 евро егати заплатата а да неговорим и за добричките сводници които още и още пътуват с дами компаньонки за германия един от тях е ДЖИХАН ееееееееее ех ех родна полиция
12
1
 
6
 
! Отговори
mitio преди 13 години
tctctc hvanaha Bat Kolio Penchev,ei edna bira nepo4erpi toq 4ovek v oremaka vse pari nemal
11
1
 
4
 
! Отговори
gazara преди 13 години
q selskiq go arestuvali :d
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно обаче няма задържан нито един митничар или граничен полицай :))) Сякаш тоя е прелитал границите с хората си
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не плюйте по човека, ами го съжалете.Той горкия дори не подозира, че има астма, подагра, ишиас ,лумбаго, хипертония , нервен стомах и какво ли още не.Ама хак да му е.Още в ареста ще разбере, че е една развалина, да не говорим какви заболявания ще му се появят, ако не дай си Боже само му намекнат за затвор.Горкичкият !Хич не го плашете с арест и затвор, ами направо го пускайте, докато не е направил хиляди лева разходи на държавата за изследвания.
8
1
 
16
 
! Отговори
темида преди 13 години
Защо не ги пишат тия *** с истинските имена!Щели да го държат за 24 часа.Да им пишат имената и да им дават снимките. Само ако го знаете този, какъв врат има сигурно е на диета. Малко профилактично го пратете в кауша, та да му пръснат халката на този негодник.Жалко за родителите сигурно са свестни хора!
7
1
 
23
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
*** после агитирай децата да учат за учители, инженери, медицински сестри....Живия пример пред очите им говори друго-в тази държава ,колкото си по ***, безскруполен, не ти пука от нищо и от никой, гледаш само себе си а другите-кучета ги яли-толкова си по-добре материално.Да сте чули учител най-голямия клас-квалификация да е спестил от даскалък 200000 евро? А да сте чували учител да кара детето си да учи в учителски институт?А да сте чували полицай или политик да не е уредил и баба си на работа?
6
3
 
17
 
! Отговори
fff преди 13 години
Кой в бг може да си изкара прехраната с честен труд ? Ако се бъхтиш честно ставаш за подигравка . така че бъди престъпник -дори и в затвора честните пак ще се грижат за теб.
5
1
 
23
 
! Отговори
ШИЗО преди 13 години
ВСИЧКО ИМ КОНФИСКУВАЙТЕ НА ТИЯ СВОДНИЦИ!!!!Я КАК ГИ Е НАДИПЛИЛ ХАРТИИТЕ!!!
4
12
 
9
 
! Отговори
Tenkata преди 13 години
ama 4oveka si ima kinti pak vie hodete da rabotite za 300lv i iskaite da stanete bogati
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То повечето в Сливен май с това се занимават- ***, наркотици, фалшиви пари. При това не само ***. Проблема е, че младите гледат да изкарат бързи и лесни пари и не им се работи, а по-старите са останали без работа и нямат много избор. Управлението да си помисли къде ще я свършим. Дано поне тези да пооправят малко нещата, че след последните 20 год. ситуацията е такава...
2
2
 
11
 
! Отговори
Advoakata преди 13 години
E kak kak1v, s BG pasporort i *** da e pak shte go vodqt ot Bulgarite. A zaradi takiva kato tozi v Germania kato chyqt Bulgaria i se seshtat za prostitytki, nqma da se opravim ei ...
1
4
 
16
 
! Отговори
какъв е ? преди 13 години
Н.П.?! *** или турчин,а може би японец?