Задържаха заподозрян за зверското убийство в Пловдив

45-годишна жена беше открита с прерязано гърло, захвърлена в храсталаци
13 сеп 2010 09:29,
111
Задържаха заподозрян за зверското убийство в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Пловдивските криминалисти са задържали заподозрян за убийството на 45-годишната жена, която бе намерена с прерязано гърло в неделя сутринта в градинката между улиците "Здравец" и "Студенец" в район "Южен" на областния град.

По време на процесуално-следствените действия той е посочил мястото на убийството, както и мястото, където е скрил ножа, с който е извършено престъплението.

Задържаният е осъждан три пъти за грабежи и за убийство по непредпазливост. Той е клошар, който живее в колиба наблизо до мястото на престъплението.

Според разследващите няма данни убийството да е планирано, а по-скоро е плод на случайност, като мотивът е най-вероятно сексуално насилие, а не грабеж. Всички вещи на убитата са били в нея.

Убийството е извършено по особено жесток начин, като по тялото на жената е имало над 30 прорезни рани, две, от които са били фатални.

Засега няма данни за съучастничество в престъплението.
Мъжът е в ареста за 24 часа. Назначена е ДНК експертиза, която трябва да бъде направена днес.

Още по темата

Очаква се до края на деня да бъде повдигнато обвинение на задържания, заподозрян за извършване на зверското убийство.

45-годишната жена беше открита с прерязано гърло и с много травми по тялото.
Тя е семейна, с две деца, работила е като камериерка в хотел.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
tt преди 13 години
абе господа управници.даите ми ги на мене този,да го одера жив и го излъчете по телевизията.като го видят това хората и след това го нарежа парче по парче с ножа ви гарантирам ,че в тази страна повече няма да има умишлени убииства.не искам нищо в замяна.
108
0
 
2
 
! Отговори
Безсмислена преди 13 години
Браво на органите на реда за бързата реакция,ако обаче са пипнали когото трябва.Сега очакваме поетапно и бързо да приберат на топло и останалите престъпници за да може нормално да се работи и да се живее в страната ни - това никога няма да стане,болеста на България е злокачествена...Колкото и ни се иска и да драпаме,няма условия и почва у нас това да се случи,много,много жалко...
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимно преди 13 години
Da taka e ako si normalen 4ovek i si lejal na podobno mqsto edva li 6te ti se iska da se varne6 tam ama kato te hranqt i toplqt pak 6te ubie6 za da vleze6. Tova ni e problema v sistemata . Smart
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимно преди 13 години
Da taka e
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимно преди 13 години
***!!! I ima mnog takiva. Nqmame zakoni. Vednaj osajdan i pusnat taka 6te stane i sega, no nai lo6oto e 4e ne e samo edin a sa mnogo. Smartna prisada tova e izhoda. Nemoje da vliza v zatvora za zimata i posle pak na van. Kade sa opravnicite koito ni karata da glasuva me za tqh. Kade sa. Davat krile i na drugite ubiva6 pribirat te na toplo hranqt te i kvo ti e.Zatova e taka SMATRNA PRISADA
104
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 13 години
Браво на органите на реда за бързата реакция,ако обаче са пипнали когото трябва.Сега очакваме поетапно и бързо да приберат на топло и останалите престъпници за да може нормално да се работи и да се живее в страната ни.
103
0
 
2
 
! Отговори
Безсмислена преди 13 години
Убиецът трябва да бъде съден и наказан, защото е убиец, а не защото е ***-убиец/французин, руснак, американец, българин и пр./ На хората обаче им писна да живеят с чувство на несправедливост.
102
0
 
2
 
! Отговори
до 93 преди 13 години
А е вероятно и да не го е направил, просто случайно да е видял, къде убиеца захвърля оръжието... и да се е предал заради идващата зима... На мен тая история ми мирише повече от клошарите :-) И защо веднага го обявихте за ***?!? Сякаш няма бездомни българи? (Не ги защитавам, но това е като да кажат, че сестра ти е к***а и после ходи да обясняваш, че нямаш сестра)...
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Откъде се разбра,че е ***?
100
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази клошарска пасмина трябва да бъде подложена на непрекъснат тормоз, както правеха скинарите преди време. Линч и само линч.
99
4
 
2
 
! Отговори
TQ преди 13 години
``Засега няма данни за съучастничество в престъплението.Мъжът е в ареста за 24 часа.`` za 24 4asa ? ami dai da ida da go o4istq toq i 6tom 6te e za 24 4asa zadarjaneto....pisna mi ot taq darjava ve4e ... 6te se osaznaem no 6te bade kasno...jalko za nas
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Напишете му трите имена на този ***!!!!"-за какво ти е ?едва ли го познаваш.по-скоро не да ми го пишат кой е ,ами да го умъртвят по бързата процедура.те толкова са оскотяли вече от мизерия и простотия,че пуснат ли го-пак ще има жертви....
97
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на много от четящите тук може и да не им хареса,но той ББ много пъти вече го казва-"ние ги хващаме,те ги пускат"! Е,какво повече може да се каже? за да може някой съдия да се нагуши,ние обикновените хора теглим каиша.
96
0
 
26
 
! Отговори
ГЕРБов преди 13 години
Малее хора навсякаде около нас има такива престъпници изхвърлени от затворите... бивши убийци и изнасилвачи. Кризата ги кара да убиват и ще стават все по лоши ако не се вземат незабавни мерки!!!
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
..ubiez hodi svoboden !!???......a Varnenski rajonen sad osadi edin kradez na karuza da legi 2 godini v zatvora ...???!!!!
94
0
 
16
 
! Отговори
Адолф преди 13 години
Като няма държава защо родата на жената не вътвори справедливост???Как може бе,ако това се случи с мой близък,колибката на този кирлив *** заедно с цялата *** вътре в нея ще изгорят,като факла!!!
93
0
 
31
 
! Отговори
666 преди 13 години
Ако този, а и още много други, бяха получили полагащите им се смъртни присъди сега тази жена ( а и още мнго други ) щяха да се живи !!! Смъртта на много невинни трябва да тежи на съвестта на алчните адвокати и корумпираните съдии!Господ забавя, но не забравя!!!
92
0
 
25
 
! Отговори
EmO преди 13 години
Какво търсят такива *** навън не ми е ясно ? Има още много като него, които са с по 1000 присъди зад гърба си и са на свобода, и такива неща ще стават постоянно за съжаление, докато има такива съдий които ги пускат...
91
0
 
16
 
! Отговори
ехх преди 13 години
ами вероятно е и да го е направил притеснен от идващата зима ....по хубаво ще е в затвора дето ние му го плащаме
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ha ha ..bil ubiez po nepredpazlivost i se razhogdal svobodno....ami zashto ne..nali ubiizite na Martin Borilski , ubit zverski i umishleno., se razhogdaha 10 godini svobodni ????