Бербатов - най-скъпата супериздънка на Юнайтед

Goal.com нареди българина до Жорди Кройф, Поборски, Форлан и Верон
15 апр 2010 17:47, Красимир Ангелов
13
Бербатов - най-скъпата супериздънка на Юнайтед
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов не е оставян на мира от медиите на Острова.

Звездата на Байер Леверкузен и Тотнъм доживя да види мечтата си да носи екипа на "червените дяволи" сбъдната, но това бе единственото, което успя да стори за две години на "Олд Трафорд".

Сайтът Goal.com нареди Митко до имена като Верон, Жорди Кройф, Карел Поборски и Диего Форлан.

За съжаление класацията не е особено престижна - става въпрос за петте най-големи трансферни издънки на сър Алекс Фъргюсън.

Изданието бе провокирано от нулевото реми срещу Блекбърн, което позволи на Челси да дръпне с четири точки в класирането на Висшата лига.

Ето кои са петте издънки

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Човека Чистач преди 14 години
Аз работя на Wall Street и редовно гледам Бербатов по телевизията. Не мога на живо защото работя през уикенда като чистач. Иначе съм не зле обезпечен и пичеля по 12 долара на час.
10
4
 
5
 
! Отговори
Скамейкаджия преди 14 години
Ех, Митко, Митко, голямо развитие претърпя - от Балеринов се превърна в Резрватов ...
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Предлагам да се порадваме на успехите на Бербатов, вместо да го критикуваме, защото той ще е последният български футболист, който играе в голям европейски отбор. След него няма да има други и ще се налага да пласираме най-добрите си футболисти в първенствата на Албания, Израел и Унгария.
8
4
 
1
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Барби ще е доволен да се раздели с МЮ за да може да се посвети изцяло на националния.
7
3
 
7
 
! Отговори
над 55 преди 14 години
Направоо им се чудя на разбирачите ,които критикуват Бербатов.Никой след Стоичков не е прокопсал,освен него.Той като хване топката и почне да работи с нея не ми трябва близка картина ,аз знам кой е.Да не говорим за пасовете.Абе вие защо го плюете,да не сте по-добри9
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нямате ли си друга работа, че плюете Д. Бербатов? Повечето от 'критиците' са световно неизвестни мухльовци. Колко от тези мухльовци биха му казали нещо в очите?
5
6
 
2
 
! Отговори
ПОЗНАВАЧ преди 14 години
ДИМИТРИНА БЕРБАТОВА Е АУТ ДО МЕСЕЦ ОТ ЮНАЙТЕД И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА РИТА В СИТИ ИЛИ ТОТНЪМ А ДИРЕКТНО КРАЙ БОСФОРА-НАПРИМЕР В АНКАРА ГЮДЖЮСПОР ИЛИ СИВАСПОР
4
3
 
5
 
! Отговори
БУЛГАРИШЕН ПОЕТ преди 14 години
БАРБАРИНА, БАРБАРИНА,ДОБРЕ ЧЕ ЧИЧКО АЛЕКС ТВОИТО НЕЖНО ТЯЛО МИНАИ ПЛАТИ ТОЙ ЛИРИ ЗА СЕДМИНА,ЗА ДА МОЖЕ МИЛА БАРБАРИНА ВЬВ ЮНАЙТЕД ТИ БАЛЕТ ДА СИ ИГРАЕШ,И НА БЬЛГАРИТЕ ОТ ВИСОКО ДА ПИКАЕШ,НО НЕ СТАВАШ МИЛА БАРБАРИНА НИ ЗА ФУТБОЛИСТ НИ ЗА МУЖЧИНА,И ПРОДЬЛЖАВАЙ ЧИЧКО АЛЕКС НЕЖНО ДА ОБГРИЖВАШ,ЗАЩОТО ИНАК В ПЕТРИЧКО ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ПАК ДА ТИЧКАШ!
3
4
 
3
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Аиде връщаи се в България вече в ''Първа атомна'' Козлодуй
2
9
 
19
 
! Отговори
Жо преди 14 години
ЕДИН ФУТБОЛИСТ не може да провали цял отбор, ако другите играят добре. Защо не коментират играта на Гигс, Скоулс, Г. Невил, Парк, Обертан, Мачеда, Флетчър, Валенсия, Гибсън и др. Просто Юнайтед са слаби. Само Видич и Евра са на ниво.
1
14
 
11
 
! Отговори
Zidan преди 14 години
Сега ли разбраха ха ха ха !

Спонсорирани публикации