Челси Клинтън се омъжва като кралица

Баща й Бил обещал да не плаче, Барак Обама няма да присъства
31 юли 2010 11:22,
75

Райнбек се готви за грандиозната церемония. Снимка: GettyImages/Guliver Photos 

Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън – Челси, се омъжва днес за приятеля си – банкера Марк Мезвински, в семейното имение край река Хъдзън.

На церемонията са поканени 500 гости, които на влизане ще бъдат приканени да предадат мобилните си телефони и всякакви записващи устройства, а след това ще минат през обстойна проверка, подобна на тези, които се правят на големи международни събития.

Според лаконичното изявление на майката на Челси – Хилъри Клинтън, събитието ще е „семейна сватба“.

Което, разбира се, зависи от самото семейство, пише британският The Telegraph.

Въздушното пространство над мястото на церемонията ще бъде затворено до неделя.
Когато бащата на булката е бивш президент, а майката е настоящ държавен секретар на САЩ, съвсем нормално е въздушното пространство над мястото на събитието да бъде затворено, а полиция да патрулира по реката, за да пази всички от папараци и терористи.

Сватбата излиза на Бил и Хилари между 2 и 3 милиона долара, а един от най-големите разходи е за огромната стъклена шатра, обзаведена с климатици, която бе издигната още в петък в местността Астор Кортс в Райнбек – живописно селище на около 2 часа път от Манхатън.

Сметката за храната се очаква да надхвърли 125 000 долара, частично поради факта, че булката, която е вегетарианка, е настояла за изобилие от такива храни.

Въпреки това, гостите – включително бащата на Челси - ще бъдат почерпени и с месо от телета, хранени с органична трева.

Бил Клинтън, обеща да направи всичко възможно, за да не рони сълзи по време на церемонията и особено в момента, когато предава на младоженеца единственото си дете. Челси ще е облечена в рокля на Вера Уанг на стойност 25 000 долара.
Барак Обама: Достатъчен ще е и един президент на сватбата. Няма нужда от двама


30-годишната булка винаги е пазила личния си живот в пълна тайна. От известно време тя работи в нюйоркски хедж-фонд, а наскоро придоби и докторска степен по обществено здраве, което вероятно ще й помогне, за да се присъедини към благотворителния фонд за здравеопазване, собственост на баща й.

Челси срещна 32-годишния Марк – син на семейство демократи-конгресмени, още като тийнейджърка, но започна връзка с него едва преди няколко години.

Сред гостите за сватбата се спрягат имената на редица холивудски знаменитости и политици от цял свят, но се носят слухове, че известни личности като Опра Уинфри и Барак Обама ще отсъстват от церемонията.

„Достатъчен ще е и един президент на сватбата. Няма нужда от двама“, е заявил настоящият американски лидер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
0
 
! Отговори
савов преди 13 години
Голяма селения голяма първинющина голяма *** с тая сватба на челси нам коя си Ь после що Първанов правел такава сватба на сина си?Ами има светлия пример на братските Съветски американски щати САЩ.Нали е техен човек
71
1
 
2
 
! Отговори
......... преди 13 години
Сватбата е един от най-важните и прекрасни моманти в живота на човек.Обикновено всички мислим как ще си подредим най-добре живота,изключвайки негативното.Е,не винаги става така,както искаме,но и не всичко зависи само от нас.Що се отнася до булката - няма грозна булка,първо е млад човек,а и като допълнение -под було.
70
1
 
1
 
! Отговори
Димо Шушляков преди 13 години
Пич трябва да си голям маистор охажор като Маркчо да убедиш таз ГРЮЗЕЛА да я праснеш . Аз лично предпочитам хубава жена нямам претенции бащаи да е бобандирал бивша Югославия в която до ден днешен умират хора от рак както и приграничните български територии . ГОЛЯМО ВАЖНО ЧЕ БИВШИЯ САТРАП ЖЕНИ УЖАСНО ГРОЗНАТА СИ ДЪЩЕРЯ А ЖЕНАМУ РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ЗА НЕГОВОТО ЗАТРИВАНЕ И ПОТУРЧВАНЕ . Разправят че вече сам си завирал пурите щото не дига самолета
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честито!Само не разбирам за какво е тази статия?
68
2
 
1
 
! Отговори
АНОНИМ преди 13 години
тая ,,грозна ,, само можеш да си мечтаеш да я ........селянино ***.
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Родомски mi zvuchi ruski ili polski evrein.
66
1
 
2
 
! Отговори
drug преди 13 години
Rituala e izvarshen ot hristianski sveshtenik i reformictki ravin .Dosta interesno, no ako Hilari e evreika zashto e triabvalo da vikat cveshtenik.? Po veroiatno e bashtata na Hilari da e bil evrein, a v toazi sluchai tia ne ne evreika.Evreistvoto se predava samo po maichina linia.Niama znachenie dnes ima mnogo cmeseni brakove. Evreite sa mnogo smeseni biali,cherni,djindjevi...Da sa jivi i zdravi mladojencite ! Ako Bog e rekal neka da sa shtastlivi cial jivot !
65
2
 
2
 
! Отговори
Истината е, че преди 13 години
Бащиното име на Хилъри е Родомски - баща й тръгва към Америка от еврейското гето в Гданск. Тоест, сватбата на дъщеря й е напълно приемлива, защото във вените й тече юдейска кръв. Ционистите си плетат паяжината все по-гъсто... така е то.
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много погрозняло 4елсито бре, уууу, чума у главъта.
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
У бре, селио, у бре, ррррррррррр, рррррррррррр!
62
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, селяци, как искате да се ожени? Баща и е милионер и бивш президент и жени единствена дъщеря. Не сте ли чували някога, че благородството задължава? Няма да се прави на *** като нашия архар. Когато човек се жени, трябва да се празнува и да бъде пищно и разточително. Сватбата не е ден за плачене за бедните, който го е срам да си направи хубава сватба е долен плебей. А тези, дето нямало да си хвърлят *** върху Челси - има Господ, ще ви даде дъщери, каквито ви се полагат.
61
4
 
3
 
! Отговори
fory преди 13 години
za parichki ja davat da ne mislite che za chift carvuli --- inache stava za geroinja po Stivan King
60
5
 
5
 
! Отговори
drug преди 13 години
определено е грозна.
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо гледате в паничката на другите?
58
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kriza e i *** niama...
57
1
 
2
 
! Отговори
христианстарозаветни преди 13 години
Прочетох ти шлокавицата. Има много истина, само защо пропусна да кажеш че и Корана произлиза от стария завет. (тората). проверено и доказано.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E, i ? Kato se jeni da vzemem da i obelim banan.
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тои и Г.Седефчов Първанов водеше митинга на БСП и се дереше - НАТО - ФАШИСТИ-СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ, но после мина на вълна "Нашите евроатлантически партньори....." А сега де...
54
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега в новините по Ъ или е ь тв ли е ( Туркиш тв дето и викаме повечето) казаха, че ще дават платен репортаж за тая сватба в новините в 22 часа.
53
2
 
4
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Прав си, всичко е сметка !Пари при пари отиват, както казваха старите хора едно време!Ами какво да се прави? Станишев на времето се дърпаше яко, когато Буш-мена го канеше за зет... :)