Челси Клинтън се омъжва като кралица

Баща й Бил обещал да не плаче, Барак Обама няма да присъства
31 юли 2010 11:22,
75

Райнбек се готви за грандиозната церемония. Снимка: GettyImages/Guliver Photos 

Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън – Челси, се омъжва днес за приятеля си – банкера Марк Мезвински, в семейното имение край река Хъдзън.

На церемонията са поканени 500 гости, които на влизане ще бъдат приканени да предадат мобилните си телефони и всякакви записващи устройства, а след това ще минат през обстойна проверка, подобна на тези, които се правят на големи международни събития.

Според лаконичното изявление на майката на Челси – Хилъри Клинтън, събитието ще е „семейна сватба“.

Което, разбира се, зависи от самото семейство, пише британският The Telegraph.

Въздушното пространство над мястото на церемонията ще бъде затворено до неделя.
Когато бащата на булката е бивш президент, а майката е настоящ държавен секретар на САЩ, съвсем нормално е въздушното пространство над мястото на събитието да бъде затворено, а полиция да патрулира по реката, за да пази всички от папараци и терористи.

Сватбата излиза на Бил и Хилари между 2 и 3 милиона долара, а един от най-големите разходи е за огромната стъклена шатра, обзаведена с климатици, която бе издигната още в петък в местността Астор Кортс в Райнбек – живописно селище на около 2 часа път от Манхатън.

Сметката за храната се очаква да надхвърли 125 000 долара, частично поради факта, че булката, която е вегетарианка, е настояла за изобилие от такива храни.

Въпреки това, гостите – включително бащата на Челси - ще бъдат почерпени и с месо от телета, хранени с органична трева.

Бил Клинтън, обеща да направи всичко възможно, за да не рони сълзи по време на церемонията и особено в момента, когато предава на младоженеца единственото си дете. Челси ще е облечена в рокля на Вера Уанг на стойност 25 000 долара.
Барак Обама: Достатъчен ще е и един президент на сватбата. Няма нужда от двама


30-годишната булка винаги е пазила личния си живот в пълна тайна. От известно време тя работи в нюйоркски хедж-фонд, а наскоро придоби и докторска степен по обществено здраве, което вероятно ще й помогне, за да се присъедини към благотворителния фонд за здравеопазване, собственост на баща й.

Челси срещна 32-годишния Марк – син на семейство демократи-конгресмени, още като тийнейджърка, но започна връзка с него едва преди няколко години.

Сред гостите за сватбата се спрягат имената на редица холивудски знаменитости и политици от цял свят, но се носят слухове, че известни личности като Опра Уинфри и Барак Обама ще отсъстват от церемонията.

„Достатъчен ще е и един президент на сватбата. Няма нужда от двама“, е заявил настоящият американски лидер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
8
 
! Отговори
Некромонг преди 13 години
Абе коя е тая "Челси Клинтън" и какво толкова пишат за нея ? Женела се- голям праз! Ама свадбата и била като на принцеса ... ало ? Некой не си е пил хапчетата в днес.бг !
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комплексарска история - американците умират да се правят на аристократи и да подражават на Европа
30
5
 
9
 
! Отговори
ПАТЛАДЖАН преди 13 години
Навремето Моника Люински, дето стана причина почти да свалят Президента Клинтън, беше еврейка, а сега и единствената му дъщеря се жени за евреин. Явно тука има пръст Бога на евреите -- или неговите следовници.
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Cestiti ot srce Bill e golemo ime golem covek
28
6
 
12
 
! Отговори
тотмес преди 13 години
Нищо ново под слънцето ,един чафут си взел една чафутка и ще се налапат с кашерна помия на свадбата,лошото е ,че след като са се взели тия двамката може и да се пръкнат на бял свет малките джудаси ,а е всеизвесно ,че достатъчно много са крадливите ,лъжливи юдейски *** по света.
27
6
 
10
 
! Отговори
Дебора преди 13 години
"Барак Обама няма да присъства"Сватбата е семеен празник, който не изключва приятели, но без служебно и политическо присъствие. Правилно !
26
5
 
8
 
! Отговори
до-27 преди 13 години
Правилно . Зад всеки успял мъж винаги е стояла една още по успяла жена, умна и находчива.Не винаги справедлива, но за сметка на това, винаги разумна.
25
7
 
14
 
! Отговори
точна клюкарка преди 13 години
Живи и здрави да са младоженците ! Желая им дълголетие и многодетие !Бай дъ уей, тоя банкер няма ли да даде малко кинти ? Само Клинтън ще плаща ?!Така де! Взема мома от сой и добър род, да се бръкне пича и той да плати малко !
24
9
 
5
 
! Отговори
друг- - -до 16 преди 13 години
Приемането на ЮДАИЗМА не означава безбожничество и затриване на християнството. Напротив, това е връщане по стъпките назад към стария завет, осъзнаване на грешки и съпоставяне на 2 закона при кото единия е произлезнал от другия. Самия Исус е роден, живял и изпратен от този свят по законите на стария завет.Новия завет, дори Корана по законите на стария завет са направили своите подобрения и допуснали не по-малко противоречия. Може би Челси е искала да повярва в Бога на Исус приемайки ЮДАИЗМА.
23
6
 
8
 
! Отговори
Осман преди 13 години
Знае тя,че по убаво от кожена лупара нема....
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
izob6to ne me interesyva
21
4
 
4
 
! Отговори
rainbou1 преди 13 години
До 14:Ами то за да правиш лудории, трябва първо да ги измислиш. Пък и след като целия свят е разбрал баща ти как си пуши пурите, не е редно някак си. Сигурно и тя като Парис се е пекла топлес, излизала е облечена с 1 метър плат и т.н. Е, не е издавала албум и не е чу**ла Кристиано Роналдо, ама това последното с оглед бисексуалното бъдеще на футбалера едва ли е за хвалене.
20
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A таткото на булката ,щял да раздава пури на всички дами под 25 год възраст.За по добричките щяло да има и уроци по употреба на същите.
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Органична" означава био. Така водят продуктите на запад, които са чисто екологични, без изкуствени добавки и торове - "organic"АХАХАХАХ ОРАГНИЧНА ЗНАЧИ ЗАМЕСТИТЕЛ НА ОРГИНАЛА ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ НАМАЛЯТ БРОЙКАТА РОБИ ЗАБЛУДЕНИ
17
5
 
7
 
! Отговори
Язе преди 13 години
Кога думнал реактор у Припят, ората яли заразени храни, а за елито били проверени. Сега народо яде ГМО-та и разни ***, а елито телета ранени с "органична" трева /демек органични телета/ Къде е разликата питам язе?
16
11
 
12
 
! Отговори
Папа Йоан-Павел Трет преди 13 години
Дали вече е приела ЮДАИЗМА....Вероятно....Лакомията затри поредните християн-безбожници...
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Органична" означава био. Така водят продуктите на запад, които са чисто екологични, без изкуствени добавки и торове - "organic"
14
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да и е честито на Челси, да има хубава сватба, щастие, добро семейство, здрави деца и дълъг живот! Учудвам се, че има може да има толкова много злоба срещу едно момиче, което се омъжва. А за това че родителите и са известни и богати, тя не е виновна, напротив от дете, когато баща и беше президент, Челси се държи изключително скромно за разлика от наследниците на други богати и известни родители-например Парис Хилтън.
13
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жени са за евреин, който работи във финансова пирамида. Тежката финансова криза в САЩ, от която придължават да фалират банки в САЩ и доведе до рекордна безработица и в България. беше причинена от спекуланти като Челси и Марк и техните финансови пирамиди и измамни схеми.