Челси Клинтън се омъжва като кралица

Баща й Бил обещал да не плаче, Барак Обама няма да присъства
31 юли 2010 11:22,
75

Райнбек се готви за грандиозната церемония. Снимка: GettyImages/Guliver Photos 

Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън – Челси, се омъжва днес за приятеля си – банкера Марк Мезвински, в семейното имение край река Хъдзън.

На церемонията са поканени 500 гости, които на влизане ще бъдат приканени да предадат мобилните си телефони и всякакви записващи устройства, а след това ще минат през обстойна проверка, подобна на тези, които се правят на големи международни събития.

Според лаконичното изявление на майката на Челси – Хилъри Клинтън, събитието ще е „семейна сватба“.

Което, разбира се, зависи от самото семейство, пише британският The Telegraph.

Въздушното пространство над мястото на церемонията ще бъде затворено до неделя.
Когато бащата на булката е бивш президент, а майката е настоящ държавен секретар на САЩ, съвсем нормално е въздушното пространство над мястото на събитието да бъде затворено, а полиция да патрулира по реката, за да пази всички от папараци и терористи.

Сватбата излиза на Бил и Хилари между 2 и 3 милиона долара, а един от най-големите разходи е за огромната стъклена шатра, обзаведена с климатици, която бе издигната още в петък в местността Астор Кортс в Райнбек – живописно селище на около 2 часа път от Манхатън.

Сметката за храната се очаква да надхвърли 125 000 долара, частично поради факта, че булката, която е вегетарианка, е настояла за изобилие от такива храни.

Въпреки това, гостите – включително бащата на Челси - ще бъдат почерпени и с месо от телета, хранени с органична трева.

Бил Клинтън, обеща да направи всичко възможно, за да не рони сълзи по време на церемонията и особено в момента, когато предава на младоженеца единственото си дете. Челси ще е облечена в рокля на Вера Уанг на стойност 25 000 долара.
Барак Обама: Достатъчен ще е и един президент на сватбата. Няма нужда от двама


30-годишната булка винаги е пазила личния си живот в пълна тайна. От известно време тя работи в нюйоркски хедж-фонд, а наскоро придоби и докторска степен по обществено здраве, което вероятно ще й помогне, за да се присъедини към благотворителния фонд за здравеопазване, собственост на баща й.

Челси срещна 32-годишния Марк – син на семейство демократи-конгресмени, още като тийнейджърка, но започна връзка с него едва преди няколко години.

Сред гостите за сватбата се спрягат имената на редица холивудски знаменитости и политици от цял свят, но се носят слухове, че известни личности като Опра Уинфри и Барак Обама ще отсъстват от церемонията.

„Достатъчен ще е и един президент на сватбата. Няма нужда от двама“, е заявил настоящият американски лидер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
12
 
18
 
! Отговори
до 53 преди 13 години
Гроздето кисело....май... Нищо това е брак по сметка - Дъщеря на бивш президент и сенаторка, се омъжва за банкер-***... да не искате да се омъжи за български овчар..
51
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая грозна КИФЛА Челси не бих я изч**кал за бройка,ще се прежаля, само ако си плати подобаващо, сиреч по кралски!!!
50
4
 
2
 
! Отговори
wqaeyrutiuop преди 13 години
Дебело прасе... щели да ядат.
49
5
 
1
 
! Отговори
123 преди 13 години
do 48;spravka -bil klintane po proizhod irlandski ***.hilarito e sa6o yudeika.braka na 4elsi e ko6eren.zatova e izbrala mark,6toto sa ot edna i sa6ta sinagoga.
48
4
 
2
 
! Отговори
q.ur преди 13 години
hristiani,yudei,-golemi bitki vodiet tuka .ako si kupite brein inplant 6te razberete 4e tova e edno i sa6to jisus ne e bil eskimos.hristianstvoto e porabutano evreistvo.mnogo udobno za rimskite vlasti poradi doktrinata za smirenie i pod4inenie.evreite kato po umni si ostanali na originalnia variant.v bg e palno s hristiani staroverci koito po4itat samo torata .samo 4e si traikat 6toto moje razni lumpeni da im naletat.vseki da si sledva bojia pat samo da ne ubiva,da ne kre6ti ot minareta.mir vam
47
2
 
0
 
! Отговори
до- 45 преди 13 години
Конкретизирай ?
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Братле много си прав, и аз така мисля.*** гонят интереса а дъщерята на Клинтън е просто жертва на този интерес. Незнам колко ще е кашерна трапезата на сватбата, но това момиче никога няма да бъде приета както тяхна. Човек се учи от грешките си, но явно тук една не е достатъчна.Да са живи и здрави ! Поживьюм увидим казват руснаците.
45
3
 
3
 
! Отговори
Човека Долар преди 13 години
Да,но в този момен мениджъра ме повика и ме скастри за това,че си бях прещипал ризата с ципа на панталона,за което пак поднасям извинения към вас dear customers!
44
4
 
13
 
! Отговори
Lehr преди 13 години
Много разумно от страна на Обама. Тази публикация пропуска факта че бащата на младоженеца е скоро излязъл от затвора за присвояване на крупни суми. Телетата дето ще са за него с цялата жестокост на кашерния обичай ли ще бъдат заклани?Явно това семейство е жертва на една съдба - бащата - с Моника Левински, дъщерята - с някакъв *** и преуспяваща в хедж фондовете, които, дирижирани от такива подобни твари съсипаха банковата система на САЩ. Ха честито!
43
11
 
4
 
! Отговори
Кабули преди 13 години
От всичките коментари само четири са разумни, а останалите са си направо натурална и екологично чиста нашенска си простотия. А едно момиче само се омъжва!
42
3
 
7
 
! Отговори
Язе преди 13 години
И у тоа ред на мисли...Ти ли беше тоя дека сакаше оня ден да ми откара количката?
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Случва се.Извинен си.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За Яхве чувал ли си?А и ако не си наясно, евреите са юдеи, не християни!
39
4
 
6
 
! Отговори
Човека Долар преди 13 години
Извинявам се - имах предвид,че работя на Wall Mart.
38
3
 
2
 
! Отговори
boza преди 13 години
Te sigurno zatova sa falirali 5 statski banki ,stoto Chelsi Klinton se omuzhva !!!
37
4
 
20
 
! Отговори
Мимоходом преди 13 години
По-голям цинизъм от този с излишното показно разточителство едва ли бил съществувал - крещяш дисонанс между объркания и огрижен обикновен американски народ и нехаещите в разкош управляващи го илюминати.Предпочитам да гласувам "Да" за нашата скромна президентска сватба!
36
9
 
3
 
! Отговори
Човека Долар преди 13 години
Аз работя на Wall Street и в Америка родителите на момичето плащат сватбата.
35
4
 
5
 
! Отговори
друг преди 13 години
Патладжанче, а кой е бога на евреите ? Не е ли същия бог на който се молеше и Исус ? Няма Бог на евреите , Бог е един за всички . Според старозаветниците, ако тя не е еврейка няма да им позволят обред в синагога, но църквата ще ги приеме и ще ги венчае, ако няма проблем с неговите роднини. Децата им също няма да се считат за евреи ако майката не е еврейка. По стария завет религията на децата се предава само по майчина линия. Дори и да приеме Юдизма за тях тя винаги ще бъде различна.
34
7
 
10
 
! Отговори
Дъч преди 13 години
На това грозното, с извинение и сополите не бих си хвърлил връз него.
33
5
 
4
 
! Отговори
ццц преди 13 години
не бе просто евреите са повече на глава от население и така се получава, че всеки втори се е женил поне веднъж за евреин. И я само се опитай да кажеш нещо срещу някой евреин и ще ти се стесни светът. Те са по-обидчиви от ромите, веднага ще те заклеймят като фашист и ще те преследват до края на дните ти.