Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?

Това, което влезе в кадъра, е свръхестествено, казва Сол Васкес
14 юли 2016 14:00, Екип на Dnes.bg
110
Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?
Снимка: Facebook

Какво се случва след смъртта? Това е въпрос, който най-вероятно никога не ще намери отговор. Но тези, които вярват в прераждането и живота след смъртта, може би ще намерят доказателство в тази снимка.

Фотосът е направен от шофьорът на камион Сол Васкес във вторник следобед. Той спрял автомобила си на път в американския щат Кентъки, за да снима катастрофа, но това, което влязло в кадъра, било свръхестествено, казва той пред "Дейли Мейл".

Мъжът публикувал снимката във Facebook, където предизвикала истински фурор. Тя е споделяна десетки хиляди пъти в социалната мрежа, тъй като хората смятат, че на нея се вижда как душата на загинал при катастрофата човек се възнася към небето.

Васкес написал под снимката: "Увеличете и обърнете внимание на сянката, точно над шапката на щатския полицай. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам всички да са добре".

В катастрофата наистина има един загинал – моторист, чието име не се съобщава. Той бил тежко ранен, бил отведен в болница, където починал от раните си.

Остава неизяснено едно – как душата на моториста е напуснала тялото му на мястото на инцидента, а той е починал малко по-късно в болницата? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въй тука религиозните СЕКТАНТИ неиздържаха .... само да не вземете да избухнете...
78
0
 
2
 
! Отговори
\/ преди 7 години
За съжаление няма място за символите в поста по-долу. Този сайт има някакво ограничение и не става за коментари
77
3
 
0
 
! Отговори
До хейнрих преди 7 години
Хейнрих ти или си бот или просто не осъзнаваш що е то Бог и християнство? Бог е троичен по лица.Иисус е Богочовек - външно човек,но всъщност е Бог или по-точно Господ,син на Бог Отец.Иисус е живял ,мислил,творил още от първия ден. "В началото беше Словото". Иисус е Словото."Аз съм Алфата и Омегата". Алфата е първа буква,тоест - нсалони Ви по-горе кой е в началото. ТОЕСТ,ТВЪРДО И 100% НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИИСУС И БОГ. НИКАКВА РАЗЛИКА. ZERROOOOO.Просто казано Бог едновременно е решил да съществ
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетете ..не пипай тази книга ..на ян ван хелзинк там човека е написал всичко..
75
4
 
4
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
Знаеш ли колко неимоверно изпипани дори на най-базово ниво, на най-малките частички са направени творенията? Знаеш ли, че теорията на еволюцията е лъжа че материята не може да се самоорганизира и да "еволюира" без да е организирана от висш разум, че материята от самосебеси може да се разгражда - закона на ентропията, но не и да "еволюира" и преминава в по съвършена организация? Прочети какво казва Бог в книгата на Йов глава 38 до 41.
74
2
 
5
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
Йов 37:7 "Той слага печат върху ръката на всеки човек, за да знаят всички човеци делото Му."Знаеш ли че всеки човек има уникален отпечатък на пръстите и дланта си? Всеки човек е уникален, така е създаден от Бога. Защо слънцето изгрява всеки ден и кой е определил наредбите по които се движи? Проумяваш ли как творението е създадено от един Творец Който го е създал и е определил пътищата на всяко нещо така щото всичко да съществува заедно в баланс?
73
3
 
4
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До 97"Докажи,че има Господ"Това е много лесно, само трябва да вникнеш в интелигентния дизайн на творението за да съзреш изкусната изработка на ръката на Твореца. Забележи как цялото творение е хармонично създадено и частите му се допълват една друга, как дори и най-малките творения са изпипани съвършено дори в техните най-дребни детайли. Помисли как сезоните се сменят в неизменен цикъл и цялото творение следва реда определен му от неговия Създател.
72
2
 
4
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До 91 Иисус е Боги Син Човечески ще се срами от него, кога дойде в славата на Отца Си със светите Ангели."За добро ти го казвам всичко това, Откровение 3:19 "Които Аз обичам, тях изобличавам и наказвам. И тъй, бъди ревностен и се покай."
71
2
 
4
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До 91 Иисус е БогСветите Писания ни казват да се молим само на Всевишния - Ел Елион в Името на Господа Иисуса Христа/Яхушуа Ха Машиях/Месия. Тоест християните се молим на Отец в Името на Сина чието тяло съставляваме. Спомни си какво казва Господа Иисуса Христа на учениците си, Евангелие от Йоан 20:17 "възлизам при Моя Отец и при вашия Отец, и при Моя Бог и вашия Бог". Относно криенето казва Марк 8:38 "който се срами от Мене и от думите Ми в тоя прелюбодеен и грешен род,
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко ,никога няма да разберем продължението на по-долу. Всичко заради това,че има много малко ограничение на броя символи.
69
6
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
До Мария,Миме, чедо... не се ли казваш Ирина. Чувал съм че хора говорещи с отвъдното не се сещат за земното повече и много гласове чуват.
68
4
 
38
 
! Отговори
Мария преди 7 години
Абсолютно нормално е да види това. Имам животоспасяваща операция и бях в тунела. Видях и говорих със същество, което ми се представи като мой ангел хранител. Няма звук там. Говорихме мисловно. Толкова спокойствие за толкова кратко време просто не е истина. Жива съм нали, но душата ми тогава беше на друго място , но не и в тялото. Спасението за всяка душа е любов. Обичайте се и обичайте Бог.
67
1
 
6
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Като чукнеш на " снимка " вместо дух излиза реклама на майстор Тричко ! Това е за сведение на чумпила направил този гаф !
66
2
 
3
 
! Отговори
духът от снимката преди 7 години
До Хайнрих на-дух-анияТи май съвсем се обърка, щом започна да твърдиш, че твоя Христос не е изгонил търговците от храма.
65
0
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Може ли да се случи човешки косми от дълга брада или коса да се закачат на обезопасителния колан в колата,да задръстят механизма му и да доведат до неизправност на същия ?
64
1
 
5
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До 78Критикуваш а не се аргументираш, изказваш съмнения а не питаш и не искаш да разбереш истината. А какво всъщност искаш? Това твоето не са ли само празни приказки?
63
2
 
9
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До духът от снимката продължениеБог дава на хората каквото са заслужили с делата си, Той винаги е справедлив. Вие сега се оплаквате от управниците и с право - имат пороци и недостатъци, обаче и вие като цяло имате. Обичат да крадат и да приемат подкупи и подаръци а вие не правите ли като тях? Лъжци са казвате а вие не лъжете ли? и т.н. Ако вие като народ се обърнете към Бога, откажете да следвате злите помисли на сърцата си и живеете според Господните заповеди всичко ще се промени за добро.
62
2
 
4
 
! Отговори
74 до Хайнрих преди 7 години
Е баш тебе ли? Не, мерси.
61
4
 
2
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До 74Какво "да, да, да"? Не вярваш ли? Питай ме и аз ще ти отговоря.
60
7
 
5
 
! Отговори
Алма преди 7 години
Душа няма, има съзнание което е сферично електромагнитно поле в мозъка ни , по точно в нервните клетки на мозъка, което обработва всички сигнали от рецепторите на тялото и ги записва в мозъчните ни клетки, при събуждане се включват и ние постепенно се настройваме за деня четейки записаното в клетките за паметта, Съзнанието може да бъде записано на устройство за запаметяване и прехвърлено на андроид. и така един човек би могъл да живее вечно.