Кажете си зодията и вижте какво мислят хората за вас

Това се случва, дори отсреща да ви познават бегло
20 ное 2016 20:50, Теодора Драгоева
2
Кажете си зодията и вижте какво мислят хората за вас
Снимка: outnow.ch

Животът на съвременните хора е напрегнат и забързан. Понякога ние не разполагаме с достатъчно време да седнем и да поговорим с нашите близки и приятели, а какво остава да намерим време за новите си познати.

И все пак хората успяват да си създадат някакво мнение за вас, дори само въз основа на вашата зодия, без дори вие да го осъзнавате.

Ето и нещата, които хората наистина смятат за вас, базирайки се на вашия зодиакален знак:

Овен

Вие имате куп идеи и страхотно, енергично излъчване. Но другите хора понякога се ядосват, че не им давате възможност и те да изразят своите собствени идеи. Би било чудесно, ако от време на време давате възможност на познатите си и те да споделят нещо за себе си. Не се опитвайте винаги да сте център на вниманието.

Телец

Вие веднага давате вид на твърдоглав човек, с когото трудно може да се излезе на глава. Вие общувате много искрено и прецизно с хората, но понякога сте твърде мълчаливи, хладни и дистанцирани. Опитайте се да бъдете малко по-лесно достъпни за другите. Усмихвайте се повече, за да не изглеждате надменни.

Близнаци

Вие сте супер забавен и общителен човек веднага скъсявате дистанцията и печелите другите с харизмата си. Лошото е, че много бързо те забелязват, че не спазвате много-много обещанията си и започват да ви приемат за човек, на когото не може да се разчита особено.

Рак

Вие веднага правите впечатление на емоционален човек, който се лъкатуши в настроенията си - на единия ден сте супер позитивни и щастливи, на другия ден - сте мрачни и отчаяни. Това е доста изтощително за хората, които и без това не ви познават много добре и не могат да ви съчувстват искрено.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи ми че вярваш в астрология и ще знам, че си абсолютен лунатик.
1
1
 
4
 
! Отговори
Росица преди 7 години
Пълни глупости!