Астролог за 2020-a: Ще имаме възможност да "подредим пъзела"

Не бива да допускаме ситуации, които са дежавю
28 ное 2019 15:14, Михаела Лазарова
3
Астролог за 2020-a: Ще имаме възможност да "подредим пъзела"
Снимка: istock

Петя Георгиева е астролог и от години изготвя астрологичните прогнози за Az-jenata.bg. По образование и професия е икономист, но още във 2-ри курс се запалва по астрологията и особеностите на зодиакалните знаци.

В момента се занимава с астрологични прогнози и както сама споделя, прави това с още по-голям интерес от преди.

В края на годината по традиция се обръщаме към Петя с молба да отговори на нашите въпроси относно това какво ни очаква през новата 2020 година и какво ни вещаят звездите за годината на Плъха, според китайския хороскоп. Вижте нейната обобщена прогноза. 

Каква е вашата астрологична прогноза за 2020 година, какво да очакваме?

Не обичам обобщенията, защото няма начин през цялата година на всички да се случва едно и също, но пък и няма как да пренебрегнем влиянието на трайните тенденции. Тези тенденции за 2020 г. се определят от два фактора: разположението и аспектите между планетите Сатурн и Плутон и навлизането на Юпитер в знака на Козирога от една страна и факта, че на 25.01.2020 г. според китайския зодиак навлизаме в годината на Бялата Метална Мишка (или Плъх) от друга.

Две ще са основните характеристики на годината: стабилност и надежда. Забележете, казах НАДЕЖДА, а не НАДЕЖДНОСТ и имам предвид надеждите на хората. Тези тенденции ще се усещат във всички направления: в личния живот и в общественото развитие, на микро- и на макроикономическо ниво, в регионалното управление и в международните отношения.

Можем ли да разчитаме, че годината ще ни донесе повече късмет заради повторението от цифри (2020)?

Нумерологичният анализ е много полезен, защото допълва астрологичния и дава интересни вторични характеристики. Числото на годината всъщност е 4, цифра олицетворяваща стабилност, прагматизъм, отговорност и търпение. Четворката е като квадрат, а квадратът е фигура, която не може да ни изненада. Откъдето и да го погледнеш, все е еднакъв.

Освен това числата 2 и 4 имат доста общи черти. Повторението на числото 2 два пъти също подсказва наличието на хармония, устойчивост и предвидимост. Така че през 2020 г. последното нещо, на което трябва да залагаме е късметът. Естествено, че ще има отделни личности, на които късметът по един или друг начин ще се усмихне, но да класифицираме годината като „късметлийска“ не би било правилно.

А за да разбере всеки един от читателите ви каква ще е годината конкретно за него е добре да се поинтересува каква е връзката между личното му число и числото на годината.

За кои зодии се очертава да е по-успешна в професионален и личен план?

Успехите ни през тази година няма да зависят толкова от зодиакалния знак, колкото от умението ни да действаме организирано, последователно и прагматично.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Ключът на цялата шашарма на прогнозата е в тълкуването на числото 4. Първом то е 20+20 = 40, което е с огромно символно значение за нас, Българите и след това е 4, което е 2+2. И тук почва витиеватото тълкуване в полза на Бойко. Първата дума е Стабилност. Хахахахахаха;))) Самото число 2 дори в космичен план не ни носи Стабилност, тъй като цялото се раздвоява и при това раздвоение идва динамичността, не стабилността. За "Стабилност" надежда може да търсим при 3.
2
0
 
3
 
! Отговори
Тодор преди 4 години
Колко *** и ограничен трябва да си за да вярваш, че звезди отдалечени на милиони светлинни години или такива, които отдавна са изчезнали, но виждаме все още пътуващата им светлина, могат да ти определят какво ще ти се случи.
1
0
 
3
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 4 години
Дрън-дрън та пляс ! През 2020 ви очакват изпитания и трябва да се пазите да не сте много емоционални, защото това може да провали плановете ви. Девите да внимават да не са много раздразнителни, а Рибите ще имат късме в любовта. Бля. Астролози. Повръщам.