Зодиите, които не са романтици

Вижте кои са те
19 май 2021 13:03, Ивета Иванова
21
Зодиите, които не са романтици
Снимка: Pixabay

Тези зодии не си падат по романтичните жестове, изненади и сладникавите песни, подаръци, моменти. Те са независими, често поставят други неща преди любовта и не смятат романтиката за прекалено лигава. Предпочитат да показват обич по друг начин. Ето кои са, според "Times Of India".

Водолей
 
Мразят да се включват в сладникави разговори, да обсъждат романтични жестове и да правят нещо романтично, за да угодят на партньора. Това им се струва излишно, изтъркано и ненужно. Предпочитат да водят задълбочени и интелектуални разговори - за света, планетите, Вселената, секса, различни каузи, протести, проблеми, политика и т.н. Емоционални са и се отдават на партньора, но определено не са романтици.
 
Близнаци
 
Романтиката не е присъща за тях по една причина - Близнаците прекалено много се страхуват какво ще помислят околните за тях. Не искат да изглеждат глупави, наивни, прекалено мили или лигави. Те са много социални, палави, игриви. Прекалено спонтанни са, за да измислят велики романтични жестове и да влагат толкова усилия във връзките. По-скоро са флиртаджии и не виждат за какво ще им послужи романтиката. Това е загуба на време за тях, трудно се отдават само на един човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И зодия стрелец са ужасни ,понякога не се траят ,защото много командват и те.Вярно е за стрелеца.
7
1
 
1
 
! Отговори
Водолей преди 2 години
Водолей съм и наистина не съм романтична. Мъжът се познава по делата, не по думите. Слушам обещания и сравнявам последващи действия, които ги подкрепят.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
5
5
 
1
 
! Отговори
Фигурант преди 2 години
Руски охицер натовски генерал не борец а крадец разцепва България за плячка на османски казаци това е близнак ближищ се отзад.
4
4
 
2
 
! Отговори
хард преди 2 години
Нещо страшно с жена РИБИ. То ясно че са в началото на еволюцията и мозъка име на елементарно ниво,...но поне да се преструват. Малко театър, не е излишен като им прави човек подаръци които не заслужават,....
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2, ne se oplakvaj. Ela da vidish kakvo e istinski vodolej;)
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
1
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е зодия крадец