Анджелина Джоли - сред новите супергерои на Marvel

Вижте кои са останалите звезди, с които ще си партнира
22 авг 2021 19:42, Дарена Найденова
27
Анджелина Джоли - сред новите супергерои на Marvel
БГНЕС

Супергероичното семейство на Marvel става все по-голямо. С филма "Отмъстителите: Краят" може и да се затвори една огромна глава от историята на компанията, но с нея се даде началото и на нещо съвсем ново и различно. Режисиран от носителката на "Оскар" Клоуи Джао, дългоочакваният филм "Вечните" ще се появи на големия екран на 5 ноември, носейки със себе си едни от най-силните и запомнящи се герои на Marvel. 

Вечните са завладяваща част от комиксовия свят, описани първо от Джак Кърби през 70-те години, след като се завръща в Marvel след кратко пребиваване в най-големия им враг DC. Всъщност Вечните споделят няколко прилики с Новите богове на DC, създадени от Кърби по времето му там. По същество Вечните са идеализирани, хумоноидни извънземни от планетата Олимпия, генетично проектирани от богоподобните Небесни. Те са изпратени на Земята, за да се борят срещу злите Девианти и да защитят човечеството, което мълчаливо са наблюдавали през последните 7000 години. 

С това описание 5 ноември ни се струва като доста далечна дата, но от EW ни зарадваха с няколко снимки зад кулисите и скромни интервюта с актьорския състав. 

Тина (Анджелина Джоли)

Джоли със сигурност е свикнала да участва в хитови филми, които се изкачват до върха на боксофиса. Но дори тя е била изненадана от големината на проекта "Вечните". Споделя, че това е най-голямото нещо, което е правила и е била наистина впечатлена от цялата продукция. 

Акробатичната Тина е един от най-добрите войни в групата и може да вади оръжия от въздуха. За да се подготви за ролята, Джоли е започнала да ходи на балет, за да си създаде грациозност, като в същото време се е учила как да борави с различни оръжия, повечето от които са добавени дигитално във филма. "Малко е странно, защото протягаш ръката си, но в нея няма нищо. Дали е меч? Копие? Ласо? Какво точно правя? След това обаче свикваш и всичко става много забавно", признава актрисата.

Серси (Джема Чан)

Голяма част от историята на Вечните се върти около Серси, която има силата да манипулира нечувствителна материя. "Тя може да променя нещата и по някакъв начин е помогнала на човечеството в неговото развитие", казва Чан пред EW. За разлика от някои от Вечните, Сърси има истинска любов и уважение към човечеството и в наши дни тя работи като уредник в музей и има връзка с човек (Дейн Уитман, изигран от Кит Харингтън). Тя също така има дълга романтична история с Икарис (Ричард Мадън). 

"Интересна е, защото е едно безсмъртно същество, което в същото време е много земно. Тя е свободен дух, който обича да е сред хората", обяснява Чан. Интерсното е, че това не е първата поява на актрисата във филми на Marvel. Преди това тя участва в "Капитан Марвел" през 2019 година, влизайки в ролята на Мин-Ерва. 

Икарис (Ричард Мадън)

Икарис е един от най-силните от Вечните, имайки способността да лети и да изстрелва светлина от очите си. Има специална връзка със Серси, но двамата нямат едно и също мнение относно човечеството и как да подходят към него. Все пак те имат сложна романтична история, която ту започва, ту свършва през вековете. "Има дълбоко ниво на романтика между тези двама души, които живеят вече хиляди години и винаги ще изберат другия", казва Мадън.

Повече за останалите герои, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Амммм, ще изчакам да стане героиня в Pornhub... Marvel ми е леко скучен.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нясажиите са й пуснали много гювеч на тая мумия, поствайки снимка от преди 20 години. Ще ви черпи отре пки, нали и тя е либерастична шитня, като вас
17
0
 
0
 
! Отговори
закачалка преди 2 години
"Малко е странно, защото протягаш ръката си, но в нея няма нищо. Дали е меч? Копие? Ласо?... ***? Какво точно правя? След това обаче свикваш и всичко става много забавно", признава актрисата.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Zombie Marvel.
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега разбирам защо брад пит избяга
14
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Всеки иска да е вечен. Само на мен ли ми стигат 1500 години......
13
2
 
8
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Тая наистина е слаба "актриса"...
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая улавата на ръката си да не би да е написала пищоф от ученическите й години, аз се съмнявам дори да има средно образование, те нарочно ги избират толкова *** за актьори в Холивуд.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаха половината 1/3 от Холивуд в тея маревелски истории. Сега се очаква още 1/3. Другата 1/3 е при DC - То Скалта ще прави Black Adam и не знам си кво ...
10
7
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Рептил.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От този трагично *** сюжет, ще се получи трагично *** филм.
8
2
 
9
 
! Отговори
Мда преди 2 години
За особено зъл герой става.Има съответното излъчване.
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тапицирано скеле
6
2
 
19
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Тая не се ли самокастрира?!
5
8
 
17
 
! Отговори
123 преди 2 години
Толкова посредственна актриса и изтъркано лице.. Нищо не е взела от Джон Войт...
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сменила е хендлъра просто. Програмиране монарх.
3
5
 
13
 
! Отговори
. преди 2 години
Манете я таа сатаничка!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ц ц безсрамници и да не забалежат супер таланта на Меган Маркал, толкоз зор даде да иска да е супер героиня и никой не го оцени :)))
1
23
 
6
 
! Отговори
Гейче преди 2 години
Анджелина е най-прекрасната жена на планетата, нямам търпение за филма <3