Пияна шофьорка уби младежи в зверска нощна каскада

36-годишна жена изхвърча с "Фолксваген" и се приземи върху тавана на "Мерцедес" снощи в Перник; две момичета и момче останаха на място
19 юни 2007 08:13,
203
Пияна шофьорка уби младежи в зверска нощна каскада
Подобни гледки вече са всекидневие у нас. Снимка: Булфото

Пияна шофьорка уби три деца и рани сина си при тежка катастрофа, станала в понеделник вечерта в Перник.

При направената проверка с дрегер уредът е отчел 2.88 промила алкохол в кръвта на 35-годишната Живка Илиева, обявиха от МВР.       

Снощи около 22.15 ч. Илиева, която пътувала с "Фолксваген Голф" в посока от центъра на града към кв. "Изток", загубила управление над колата, опитвайки се да направи завой.

Автомобилът се блъснал в мантинелата и прелетял над нея в насрещното платно, където се ударил в пътуващ в обратна посока "Мерцедес" и откъснал покрива на автомобила.       

На място са загинали шофьорът на мерцедеса – 23-годишно момче от Перник, както и возещите се в колата две 19-годишни момичета.

Четвъртият пътник – 21-годишно момче, е настанено в неврологично отделение на МБАЛ "Рахила Ангелова" без опасност за живота.
      
В колата на жената е пътувал и 16-годишният й син, който е със счупена ръка. Шофьорката е невредима.      

Почти три часа през нощта вътрешноградският път е останал затворен, а автомобилният трафик е пренасочван по външната магистрала.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
0
 
! Отговори
Съдба преди 15 години
Когато вземеш нещо , трябва да си платиш .Когато отенеш живот да отнемат и твоя. Няма наказание само това е начина да се замислят хората. Имаме достатачно "добри" примери за съдебната система.Така че остава, саморазправата . ЛИНЧ
201
0
 
1
 
! Отговори
AZ преди 16 години
ФАКТ: ПИЯНА Е БИЛА .ФАКТ:БЛЪСНАЛА Е ХОРА .ФАКТ:ТЯ САМА РЕШАВА ДАЛИ ДА ПИЕ.ФАКТ:ТЯ РЕШАВА ДАЛИ ДА СЕДНЕ ЗАД ВОЛАНА.ФАКТ:ТЯ ГИ Е УБИЛА.ФАКТ:СЛЕДОВАТЕЛНО ПРИСЪДАТА Е ЗАТВОР.
200
0
 
0
 
! Отговори
Lif Sux преди 16 години
Изчетох голяма част от коментарите - някои от тях не бяха просто безчувствени, те бяха ГНУСНИ! Думата ОБЕКТИВНОСТ е чужда на голям % хора...Мир на праха на жертвите. Няма значение, че жената убила младежите е била на 35, че има син и т.н., важна е ужасната грешка която е допуснала и трябва да си плати! Трябва да отиде в затвора. Не съм за крайните мерки, но тя трябва да си понесе последствията...
199
0
 
0
 
! Отговори
Sentinel преди 16 години
Прави сте, но и реалиста има право - те са отивали на заведение, ако се връщаха пияни и бяха убили жената и сина и, тогава какво щяхте да пишете?! Че е била пияна е виновна, това е факт, а сега с присъдата още един млад човек губи близък - майка си.Нали знаете, че един такъв младеж с неговия приятел помля и уби хора миналата година в "Красна поляна" и какво му се случи - НИЩО! Така че млади или стари - всички животи са ценни.
198
0
 
0
 
! Отговори
Hater преди 16 години
Нямаш право да говориш за хора, които не познаваш. Колко комплексиран и задушен от скука си, че говориш така? Не ти ли е минавало през ума, че може би не стоят така нещата? Не си ли мислил, че има и хора, които не заслужават такава смърт, такава нелепа смърт... защо си така настроен към хората, които са били щастливи. Ако тя го използваше за парите, защо ги положиха един до друг? Аз ще ти кажа - те останаха заедно и в смъртта, защото се обичаха много и в това нямаха роля парите. Ти знаеш ли какво е любов? Освен това освен тях двамата в колата имаше и още едно момиче. Така че има хора, за които да ти е жал, безчувствено *** такова!!!
197
0
 
0
 
! Отговори
magiclife преди 16 години
Не разбирам защо трябва да се правят обобщения на базата на пол, цвят на косата, месторождение, модел автомобил. Фактите са ясни - 2,88 промила, 3ма убити, 2ма ранени, 1 безотговорен предствител на човешката раса. Не използвайте този форум, за да си "изчешате крастата" и да се оплачете от жените шофьори, блондинките, пияниците. От какъв пол беше водачът на автомобила, който се разби на "Тракия"? Нека почиват в мир и тримата. Ще ни липсват много...
196
0
 
1
 
! Отговори
Gost преди 16 години
Първо се обръщам към близките на загиналите - приемете мойте искренни съболезнования. Мир на праха им.А сега към теб - тебе майка ли те е раждала или си дошъл ей така. Как не те беше срам да пишеш такива долни и злобни коментари. Ще ти кажа няколко поговорки, пък ти сам си направи изводите: Коъто нож вади от нож умира и Никога не прави или пожелавай нещо, което не искаш на теб да ти се случи. Аз съм сигурна, че ако *** прочете това ще потъне в земята от срам. Как може да оправдаеш убийца на 4 живота, как може да обиждаш някой, който те може да се защити. Как може да не знаеш, че има мерцедеси за 3000 лв, но има и за много повече. Това е зависта. Но има и друго - Бог прибира при себе си само ангелите, а тебе ще те чакат в 9 ия кръг на Ада.Отиди на лекар и се прегледай, определено имаш нужда
195
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Малко са й 15 години на убийцата. Да седнеш зад волана пиян и да убиеш е предумишлено убийство. Трябва близките на убитите да изискат кръвнина от убийцата, да лежи в затвора не е достатъчно
194
0
 
0
 
! Отговори
bojidar преди 16 години
и не мога да схвана връзката.на центъра на перник има знак спирането забранено. след него абсолютно винаги има паркирали коли - уверявам ви не случайни - понякога съм броил над 15. често се случва вечер до тях да стои и патрулка. пази ли ги що ли.дали много склучайно няма взръзка със случващото се по пътищата. не схващам.
193
0
 
0
 
! Отговори
Potresena преди 16 години
Много жалко за загиналите младежи, тази жена не заслужава да живее, и най лошото е че едното момиче е било бременно във 2-рия месец и им предстояло сватба със момчето шофирало колата, тази жена не само е отнела три живота тя не е дала възможност на едно малко невинно същество да се роди на бял свят ТЯ Е УБИИЦА НА 4 ЖИВОТА - ТЯ ЗАСЛУЖАВА ДА Я РАЗКЪСАТ, Това бяха изключително добри деца познавам момчето което е шофирало беше изключително добро дете изпатило след смъртта на майка си която остави три деца и те трябваше да се справят сами, много работливо и добро момче, и да кажа на тези които си мислят че той е дете на богаташи жестоко се лъжете баща им се скъсва от работа за да трите деца да са добре и да не чувстват липсата на майка им, жалко за тях НЕКА ПОЧИВАТ В МИР И ДАНО ГОСПОД НАКАЖЕ ЖЕНАТА УБИЙЦА КОЯТО Е МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА
192
0
 
0
 
! Отговори
Re:191 преди 16 години
Какъв човек трябва да си, че да седнеш зад волана пиян като кирка докато сина ти е на съседната седалка? Може и да не е лош човек, но е безотговорна и немислеща.
191
0
 
0
 
! Отговори
Миглен преди 16 години
Познавах и убитите, познавам и Живка. Тя не е лош човек, но никой не контролира нещата в такъв момент. Единственото, което може да се направи е да се вземе поука! Мир на праха им.
190
0
 
0
 
! Отговори
FURI_CSKA преди 16 години
maika i deba na taq *** smotana deba i ofcata parvoto koetoe kak e ka4ila deteto si v kolata a i sled tova kara piqna do smart maika i deba i *** dano umre
189
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 16 години
ave hora imam 4uvstvo 4e kolkoto pove4e davat po novinite seki den za katastrofi poradi piqn shofior ili za previshena skorost vie tolkova pove4e karate piqni kato praseta ili si mislite 4e karate samoleti i letite s nevaobrazimi skorosti osuznaite se malko mislete za jivota si !!!
188
0
 
0
 
! Отговори
Благовеста преди 16 години
По повод 2,88 промила алкохол за жената убийца. Тя не само е била пияна, тя е била смъртно пияна може би на 8-9 водки и наистина няма да върне тези младежи, но каква е тази присъда 5-15 г затвор. Да, но за всеки по отделно - значи 45 г. Ами ако сина и беше жертва ? Дали щеше да го прижевее??? Дано съвестта я ИЗЯДЕ преди да понесе присъдата !!!
187
0
 
0
 
! Отговори
drug programist преди 16 години
kuw programist si ti we, deto ne moje da si pozwoli edna kola ... mi zna4i za nisto ne stawa6 ... 4e i realista podkrepja ... *** ta u tupoto *** ... hodi da sa grumne6 njakude
186
0
 
0
 
! Отговори
student преди 16 години
До всички които си мислят, че това е нормално, или че се вдига прекалено много шум. Имам един колега който не може да кара и много често кара пиян. Аз при него не се качвам! Катастрофирал е няколко пъти. Дали ако го срещнете на пътя ще мислите същото. Според мен ако хванат някой да кара с 0.6-0.7 промила не трябва да има глоби, а да му отнемат книжката пожизнено. Вервате ли ми, че смъртността масово ще падне? А колкото до ония дето ни сравнява със САЩ например, да там умират повече хора, но тук смъртност спрямо население е във пъти повече!
185
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 16 години
Изобщо подавал ли си си носа от града, в който живееш? В Швейцария, например, ако те глобят (глобите са жестоки) и ти не си платиш глобата на място ти спират колата от движение. В Гърция плащаш 200 евро за говорене по телефон без хендс-фрий и 100 евро, ако пиеш кафе зад волана... за какви ниски глоби говориш?
184
0
 
0
 
! Отговори
Realist Killer преди 16 години
I nakraq nai prav izliza 146. prosto zashtoto po sweta stawat mnogo po golemi tragedii s horata a nie zaplesnali se v ejednevieto ni ne obrashtame vnimanie i dokata na wseki edin ot nas ne ni se slu4i nqkakwa tragedia nito mojem da komentirame nito da po4uwstwame bolkata. Edinstwenoto koeto moje da naprawime e da sy4ustwame besmisleno bez da prawime nishto.
183
0
 
0
 
! Отговори
Realist Killer преди 16 години
Obosnowete twyrdeniqta si 4e sam tap, zashtoto ina4e ne vijdam prichina da go mislite. Nito me poznawate nito sam vi vozil za da vidite kak karam! No ne vqrwam da mojete da obqsnite twyrdeniqta si nai veroqtno zashtoto ste po tapi i ot realista!