Тити Папазов ще се пробва да стане кмет

Треньорът на националния отбор по баскетбол Костантин - Тити Папазов, обяви в неделя, че ще се кандидатира за кмет на София.
20 авг 2007 08:14,
35
Тити Папазов ще се пробва да стане кмет
Кандидатурата на Тити щяла да бъде официално обявена в сряда или четвъртък. Снимка: Булфото

Треньорът на националния отбор по баскетбол Костантин - Тити Папазов, обяви в неделя пред агенция БГНЕС, че ще се кандидатира за кмет на София.

Той ще обяви кандидатурата си официално в сряда или четвъртък, тъй като дотогава има ангажименти с националния отбор.

Засега не желае да разкрива от кого ще бъде издигната кандидатурата му, нито кой ще го подкрепи.

Пред бТВ Папазов заяви, че излязлото до момента в публикациите в пресата по негов адрес не е вярно.

"В живота си не съм се срещал с лидера на ДСБ Иван Костов и кандидатурата ми не е издигната от ДСБ".

Според него на десните им е необходимо ново лице, което да ги взриви.

Папазов подчерта още, че в България има традиция на силно дясно и силно ляво и когато едните печелят другите се стремят да ги догонят.

„СДС стои с големи букви в българската политика, защото това са традиции и седесарите биха приели лична загуба отколкото победа на ортаци“, коментира Папазов евентуална подкрепа на СДС за кандидата на ГЕРБ Бойко Борисов.

За столичния кмет Папазов посочи, че безкрайно го уважава.

„Аз съм спортист и той е спортист. Ще има битка“, каза Тити.

Той декларира, че всичко, което обещае ще бъде изпълнено и няма да обещава неща, които не смята да изпълни.

„Честта и достойнството са на първо място и аз декларирам, че ако евентуално бъда избран за кмет и се установи някакво мое нарушение, съм готов да изляза пред общината и всички хора, които са гласували за мен - а ако бъда избран за кмет те ще са много - да дойдат и да ми се изплюят в лицето“, Папазов.

Папазов опроверга и появилите се информации, че ще подаде оставка като треньор на националния тим и обясни, че това няма как да стане, тъй като договорът му изтича в сряда след последния мач на отбора срещу Унгария.

"Няма да подам оставка, няма причина за това, ако ще подавам оставка трябва да го направя утре, което няма как да се случи. Договорът ми изтича в сряда", коментира Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Асен-Алка преди 16 години
Титиии,даже и с пожарникарския си маркуч да те полее Бойко,пак не може изтри мърсотията,която се стича по теб!Защо се продаде?Харесвах те! :O
33
0
 
0
 
! Отговори
........ преди 16 години
Ако треньорска диплома не си е купил още да вземе да си купи една , че няма и с тази икономическата да побърза ........че да не сменяме закони като за някой министри.../смяххххххх/
32
0
 
0
 
! Отговори
zoq преди 16 години
nqmam ni6to protiv titi kato trenior no mislq 4e ot topka do politika ima razlika!
31
0
 
0
 
! Отговори
GIB преди 16 години
Kato sa trugnali da se kandidatirat, za kmetove,samo cirkajii to pone i Slav4o Trifanov, da se stane, ta da e pulen cirka.:D
30
0
 
0
 
! Отговори
X преди 16 години
Като няма риба и рака е риба.
29
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 16 години
Titi e nai-podhodja6tiq 4ovek za tozi post!!! Toi e velik 4ovek......
28
0
 
0
 
! Отговори
Каспичан преди 16 години
Поне цирка ще е безплатен!!!! То и БФБаскетбол за това го взеха да ги разсмива.....!!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
baba vi преди 16 години
NEKA SI STOI TRENER ...TOVA KMETLUKA NE E 4USTVA I EMOCII I AFEKTIRANE,NADJAVAM SE NJAKOI DA GO VRAZUMI:))
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ne znam dali stava za kmet,no e nai-dobriq nacionalen trenior i neveroqten chovek!
25
0
 
0
 
! Отговори
софиЯнка преди 16 години
се кандидатира за кмет. Или Слави Трифотов, или лили Иванова, или инж.Иван Петров, д-р Кръстю Пенчев. Всеки имат заслуги и може да се кандидатира за ....???? Писна ми от така наречените френски ключове - дето за всичко стават. Модистката Живкова - парламентаристка, стрелкинята Лечева -министърка, актьорът Данаилов - министър, сега пък Титито щял да става кмет. Май нЕкои политици прегряха от високите температури тази зима и това лято. Бая народ от тях плаче за импийчмант - казано по български за изритване. Нямат ли поне малко морал или човешки срам след всичкото това което направипа воглаве с най-главния готвач на този тюрлю гювеч. така пресоли манджата, че има бая да патим. Белким от ЕС-то пак да ни погнат с някой доклад, таз надежда сал остана.
24
0
 
0
 
! Отговори
Eха!!! преди 16 години
Ако държавата беше нормална, този никога да не е бил треньор на национален отбор / може би в Горно Нанадолнище /.Но тук всичко е възможно-ставаш министър-председател без един ден трудов стаж, министър на културата /Е.Константинова/ измисли австрийски език и т. н. и т.н. знайни и незнайни герои на прехода.Жална и майка на София. То не че досега са били цвете-Янчулев, СС, ББ-но тоя ще облече жълтата фланелка.Има само едно положително-пренаселената София ще се върне към не повече от 800000 жители.
23
0
 
0
 
! Отговори
софиянец преди 16 години
Пробвай се в друг град,в София нямаш шанс, и второ нищо не ти се разбира като говориш,не трябва ли да отговаря кандидат кмета на някои изисквания ,за да го пробутват нЕкои партии.
22
0
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 16 години
Представете си как ще реагира ТОЗИ кмет на всяка дребна грешка, която "отборът на София- град" направи.. Аман от хора, които мислят, че да ръководиш шепа хора е като да мислиш за цял град..
21
0
 
0
 
! Отговори
Leny преди 16 години
Аз също харесвам Тити акто човек и тренер,но е доста нелепо да бъде издиган за кмет. Да си симпатичен,не значи ,че можеш да бъдеш кмет. Някой му е замътил главата и човека си е повярвал. На София и трябва опитен и далновиден мениджър!Дано хората спрат да гласоват с наивна емоция!
20
0
 
0
 
! Отговори
илиян преди 16 години
Красимире, изроде, ако имаше повече такива "психиасали" в българския спорт, то той щеше да бъде на коренно друго ниво!!!И не е хич психиасал, като не знаеш си млъчи, излагаш се!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
az puk bih glasuval za Titi :)
18
0
 
0
 
! Отговори
krasimir преди 16 години
i dvamata sa edin dol drenki, prosti sportistiedinia e chenge a drugia psihiasal trenior
17
0
 
0
 
! Отговори
тарльо преди 16 години
В политиката,както и в живота,има прости правила.Никой не предлага някого, само защото му е много симпатичен.Още по-малко в България,където бизнес над 5000лв печалба на месец се прави изключително с политически протекции или с престъпна дейност/също закриляна/.В едно такова предложение има сериозни ангажименти,особено от приемащата страна,защото става въпрос за 100 милионния бюджет на София.И НЕ САМО.Става въпрос и за правилата на живот и темповете,с които ще се развива страната.А тези,които сега държат големия финансов ресурс и печелят големите поръчки нямат нужда от промени.А Тити,колкото и да е симпатичен със своята спонтанност и емоционалност,не е глупав и много добре знае,че корпоративните интереси определят правилата,а не чисто човешките качества.Те могат да бъдат само в подкрепа на една сериозна политическа платформа,за каквато у нас все още няма почва и никакви индикации.А иначе погледнато-отново се правят някакви конструкции и схемички откъде да се прелеят гласове,къде да отидат,кой да не спечели или ако спечели да не е от решаващо значение.
16
0
 
0
 
! Отговори
ceasar преди 16 години
Dali shte e nai-golemiq mafiot v dyrjavata ili pylen psihar e vse edno i syshto, taka ili ina4e kmeta si vyrshi rabotata samo predi sledvashtite izbori! Samo ako moje vmesto da davat pari za typite si kampanii da gi dadat za nqkoi u4ilishte ili domove, shte e dale4 po-dobre, taka ili ina4e samo babite im gledat debatite!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
нереална кандидатура, той не е наясно изобщо що е политическа отговорност, камо ли с конкретните проблеми на столицата - но май това е черта на мнозинството управляващи..да не са наясно какво трябва да се върши и с каква мотивация.Тити по този начин вместо да загърби личните интереси и пристрастия показа, че те за него са на първо място. но така е в България всеки се стреми да е специалист по всичко