Стависки поискал споразумение с прокуратурата?

Максим Ставииски е получил всички материали по досъдебното производство срещу него
23 окт 2007 21:28,
84
Стависки поискал споразумение с прокуратурата?
Фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата. Снимка: Булфото

Максим Стависки е получил днес всички материали по досъдебното производство срещу него. Те са му били предявени в късния следобед в РПУ-Приморско.

Материалите ще постъпят в Окръжна прокуратура Бургас и в 30-дневен срок магистратите трябва да се произнесат дали ще има съдебно дело или извън съдебно споразумение.

По предварителна информация на БГНЕС фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата.

Официална информация за това трябва да излезе от ВКП, тъй като Бургаска окръжна прокуратура отказва подробности.

Dnes.bg припомня, че световният шампион по фигурно пързаляне причини тежка катастрофа на 5 август тази година на пътя Приморско - Бургас.

Той е обвинен в причиняване смъртта на един човек, в тежка телесна повреда на друг и различни по степен наранявания на още няколко човека.

Според последните промени в материалите на прокуратурата съдържанието на алкохол в кръвта на Стависки при пътното произшествие е било 1,29 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
албена преди 16 години
извинявайте ако искате да помислите дали сам правилна.ако вярвате и аз бях като момичето.шес години .бях в Балгария и всичко слушам.Стависки дай нормални пари не хиляди.не всички пари са за момичето.от тебе осети сарцето и ти не от друг ти реши веднага.ако изкаш ще си по добре.умен си.успех!
82
0
 
0
 
! Отговори
jhjnjh преди 16 години
hhahhhahahahhha
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това е и най-лошото, че такива като пияндето не са много, но *** като всичките му защитници тук ни заливат отвсякъде и реално те са по-опасните и по-вредните.
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
***, а ти що за меркантилна твар си? Ако оня руски *** не беше *** като пън шях да помисля, че той пише под този псевдоним. Колко ти плаща шибаното лицемерче, за да пишеш тук глупости?
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Лори, то е ясно че тоя *** *** няма да влезе в затвора, ама за това основната вина е на такива като теб. Такива бих ви ритал с кубинки в главите, до смърт, *** селски душици!
78
0
 
0
 
! Отговори
ева преди 16 години
законите ((уважаеми(( отдавна в страната ни не са това ,което бяхя((създават се избирателно ,а се изпълняват по преценка на съмнителни съдии,разни новоизлюпени ,завършили платено обучение((държавата ни отдавна не показва държавност като например креон и точно заради това не е честно ,че случаят стависки се преекспонира (((максим съжалявя и може би щеше безболезнено да приеме и болката ,и наказанието си, но медиите гракнаха ,че новина номер 1
77
0
 
0
 
! Отговори
Parceval преди 16 години
Гледано от твоята камбанария, може и така да изглеждат нещата.За мен не са - хората не спират да се надяват просто така.Има обаче неща, които обезверяват, малко по малко.Та - как не те домързя да постнеш такъв коментар, не разбирам... :)
76
0
 
0
 
! Отговори
Pepi преди 16 години
Kym 61 zlobata ne e kym Stavijski a kym vsi4ki takiva "golemci" deto se izmykvat "skypa ewa" zakona trqbva da se prilaga za vsi4ki a ne samo za prostite hora.Izvyr6il e tejko prestyplenie i trqbva da si ponese nakazanieto ako az napravq tova 6te mi saderat zadnika a na nego vidite li 6toto e nqkoj si uslovna prisyda i potulvane
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
НЕ СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО БОЖИЕТО ИМЕ!И не дрънкай глупости за доверие на народа към властта,защото такова нещо няма..
74
0
 
0
 
! Отговори
Parceval преди 16 години
Какво пързаляне, какви глупости... с какъв акъл някой би си помислил ТАКОВА нещо?!?!Ако го пуснат, това не че ще е презедент, обаче ще добави още горчивина и недоверие на народа към властта.А това е къде къде по-важно да не става, отколкото да печелим на леда, макар и титли които ни правят известни в очите на света.Толкова е очевидно, по дяволите.
73
0
 
0
 
! Отговори
са преди 16 години
станалото-станало,мъртвите няма да оживеят.Да го пускат да се пързаля,че в спорта никакви ни няма
72
0
 
0
 
! Отговори
wili преди 16 години
Максим трябва да бъде съден с цялата строгост на закона, защото по време на катастрофата хем е карал бясно огромното си возило, хем е бил пиян. Затвор за Максим и за всички, които нарушават ЗАКОНИТЕна тази страна!!!!!!!!!
71
0
 
0
 
! Отговори
Parceval преди 16 години
Да, без емоции - емоциите си ги пазете за в градския транспорт.Човек убива друг с кола и алкохол в кръвта. Закона казва, че трябва да се накаже - еми наказва се.Нула емоции, в закона не се вземат впредвид каквито и да било заслуги на човека, който е убил.
70
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 16 години
Знаете ли,на защитавам никой ,но Максим се чувства много виновен,поема вината.Това не може да върне случилото се....но знам колко е непрежалима загубата и за потърпевшите.Такива неща стават постоянно не може само един човек да е виновен,всички сме виновни и безодговорни зад волана,което е много жалко..... Трябвя де се поучаваме и да се стремим да не допускаме грешки......,което е невъзможно......
69
0
 
0
 
! Отговори
Лори преди 16 години
Вие пак си плюете, а? :) Дано Максим изобщо да не взлиза в затвора, писна ми да слушам вече злобливи коментари. Не разбрахте ли, няма да има затвор за него. Аз се радвам за него, а вас ви е яд, изглежда. ***! Обичаме те, Максим!
68
0
 
0
 
! Отговори
ева преди 16 години
а съседката не е ли видяла да си носи под мишница и ледената пързалка (((удивлявам се от хора,които се хранят с това,което другите говорятббб а кирил маричков и той щеше да бъде разкъсан ,ако зад него не стояха някои политици апропо защо никъде не чухме в защито на максим стефка костадинова ,лучано (((о забравих стефчето се ожени и се самозабраби ,защото плувна в лукс и козметици
67
0
 
0
 
! Отговори
Parceval преди 16 години
Ами Кирил Маричков? Какво стана с този човек, защо не е в затвора, ами по рекламите на bTV?
66
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
дали има книжка не знам но съседка го е видяла в същия джип ХАМЪР и в момента въпреки нахлупената му качулка
65
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 16 години
Всеки си носи отговорността. Както максим така и другите, които са причинили смърт, трябва да си понесат наказанията.
64
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 16 години
Всеки ден стават толкова катастофи защо уважаемите журналисти не пишат така подробно за тях ,имената на загиналите и причинителите ине съобщавате всекидневно за тях както за Максим .Унищожихте го с тази злоба и желанието Ви за затвор,. А сега се чудите колко то се може повече да измъкнете пари от него Но живот и следи от причинени обиди не се връщат с пари .