МВР - слушалка на мафията

Уволненият зам. шеф на полицията в Разград: Наркомафията има своя агентура в МВР; шефове ме предупреждаваха да не работя по случая „Куйович“, твърди Тодор Димов
7 яну 2008 10:10,
31
МВР - слушалка на мафията
Снимка: БГНЕС
„Наркомафията има своя агентура, включително от бивши и настоящи служители на МВР“, каза по Нова телевизия отстраненият зам.-директор на полицията в Разград Тодор Димов.

Той заяви, че е бил предупреждаван от ген. Валентин Петров да не работи по случая „Куйович”, за да не бъде наказан.

Според Димов „по случая Куйович по-интересното е не хероинът, който минава през България, а производството на амфетамин в страната”, защото става въпрос за изключително много пари.

„Бяхме на път да стигнем до нещо много по-сериозно, ако не бе прекъсната работата. Би следвало Военна прокуратура да се занимава не с мен, а с това защо изтича информация от по-горните етажи на МВР”, каза отстраненият зам.-директор на ОДП - Разград.

Dnes.bg припомня, че Димов беше отстранен от длъжност заради превишаване на правомощията си.

Според министъра на вътрешните работи Румен Петков вече бившият главен секретар на МВР Илия Илиев е подведен от Димов да резолира издаването на документ за самоличност на сръбския наркотрафикант Будимир Куйович.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Kolega преди 16 години
Do 5..kolega ne me zanimavaj s gluposti... Ne obijdajte MAFIAta s organiziranata presrtupnost v BG. I kukite ne sa MAFIOti i nikoga nqma da stanat, te prosto sa edni SOPOLI....koito mogat samo da lujat, rano ili kusno MAFIATA shte se useti i na tezi kuklichki tuk shte im se vidi tesen sveta... ;))) Ajde do utre vecher v drugia spektakul.. BTW: Da te srinat samo za 2 dena......ha ha moj chovek, stani muj a ne jencho - kato SOPOLITE v pagoni ;))) 2 dena.....ha ha ha.... dori tezi s kruv v SOPOLITE shte im e trudno za 2 dena....to kolko stana veche maj 2 godini..smeh, smeh, smeh... ;))))
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нали се напъхаха жадни за власт и пари *** и това не е тайна за никого. Дори и най простия човек в българия вижда, че работата не върви. България и по Тошово време пак си беше на този кръстопът, но такива *** не вирееха, дрогата не преминаваше и децата си караха хубаво детство. Вече в тая система на пръсти се броят хората с достойнство и най трагичното е че на шефските места седнаха *** и вече боксуването е пълно. На много хора във властта също им изнася да няма спазване на закон и така си живеят в уют и разбирателство. Крадат си, лъжат си и .......
28
0
 
0
 
! Отговори
gfdtgy преди 16 години
MI TOVA E BALGARIA ZA PARI I MAIKA SI DAVATE E
27
0
 
0
 
! Отговори
nqma преди 16 години
в древните времена преторианската гвардия се е използвала да пази управляващите от масите и гнева им...нима сега не е така ?
26
0
 
0
 
! Отговори
iwan преди 16 години
daite wlast ha mvr a ne saweti.
25
0
 
0
 
! Отговори
13 преди 16 години
Заповядайте в България!Другите страни си имат мафия, тук мафията си има държава!Заповядайте в България!Левски, Ботев и другите сигурно се обръщат в гроба, горките, като гледат това антибългарско правителство.Заповядайте в България - страната на абсурда!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
TOVA I DECATA GO ZNAIAT.....4E SME SAS NAI KORUMPIRANOTO PRAVITELSTVO...........................
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не си мислете че всички полицай са един дол дренки има хора в системата с по две висши образования , които не са завършени в маргинални университети знаещи езици и отстояваши принципи.Но Същите тези хора вече им писва от всичко това от помията от беднотията от бащинията и сериозно си мислят дали вече не е дошло време да поемат из странство.Един от тях
22
0
 
0
 
! Отговори
Николай преди 16 години
какви са тези глупости където си написал и общи лафове и какво разбираш ти от полицейска работа и кога ДС и НСС са били полицай само по татово време,Й.Соколов и оряза правомощията още 1992 год. Стига с тези глупости,че е смешно да се четат и какво зависи от ОР ,нищо не зависи.А и ОР са повечето неориентирани субекти на които заплатите са едни и същи дали работят или не работят!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
18, ah kak bi se razwyrtql sega ako beshe dejstwash, a? Pa i da ne e s trafikanti, w njakoj proizwodstwen kolektiw da napuskash ushetata, pa da pochat da prowokirat horata, eh mama mu stara, kef!
20
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
какво какво...не разбрах МВР ли ...ми кво е тва......ми по добре ще ме пазят частно наетите така наречени бодигардове от колкото полицията в БГ
19
0
 
0
 
! Отговори
руди преди 16 години
МВР - МАДЖО ВИКА РУМЕН. нали тъй?
18
0
 
0
 
! Отговори
Контраразузнавач - б преди 16 години
Цялата работа е от ясна по-ясна ! Спряна е разработка,не най-добре изпипаната , но интересна !Петров -Глав.секретаря е действал без да мисли и по най елементарния - милиционеро-*** начин е спрял разработката. Който му го е наредил , много му е парело под ***. Илиев вместо да даде на прокуратурата Петров си подава оставката ? И двамата нямат хал хабер понятие от агенти,разработки,взаимодеиствие между служби и т.н. Не може човек който е бил само квартален и призовкар ,който си е дал *** под наем за някой друг лев да действа професионално по сложни и завързани дела.Тук е било мястото на НСС и ГДБОП да вземат на проверка действията на Петров и да докладват по надлежния ред.Трябва да се търси и връзката - хероин,амфетамини,балканския канал-всеки оперативен работник знае кой го владее и работи ,висши ешелони на изпълнителната полицейска власт и разпределението на парите по партийни касички.Дай боже под натиска на ЕС,САЩ и Русия новата ДАНС да заработи ефективно! Да не се горят повече ОР-та който си вършат работата,а да си получават заслуженото организаторите и изпълнителите
17
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
"Педя човек-лакът брада в нашия век...намери следа, намери следа...дори се разви, че в мътна вода...риба лови...." (Щурците 1987)
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И аз се съмнявам че без сериозен натиск, т.е. каквото е положението в момента, ще има напредък. Поне в следващите 20 години не го виждам. Законодателство не е да нямаме но никой не го изпълнява. В България всичко е камуфлаж. В цяла Европа ни викат евроцигани и се отнасят с нас като с такива. Заслужено!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
У нас може да се нормализират някога нещата, само дето няма да сме живи да ги видим:) Те никога всъшност тук нещата не са били нормални!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Напълно прави сте, потънали сме в корупция и мръсотия, как иначе за 5-10 години някой станаха милионери, не е с работа, нито пък с бизнес.Но вече идва МНОГО ИНТЕРЕСЕН момент, държавната баница е окрадена, всяко парче от нея си има табелка с име. Повече няма откъде да се краде, народа е беден, остава един от друг да почнат държавните разбойници да се крадат ... и така не става ... И така малко по малко, самите хайдуци ще почнат да искат ред и спокойствие в държавата, за да могат да си се радват на милионите.Така че скоро и у нас ще се нормализират нещата, ВЪПРЕКИ политиците и чиновниците и полицаите и съдиите, които още искат да краднат.
13
0
 
0
 
! Отговори
Yonex преди 16 години
Дали да им обясняваме, че това са хора, които ще им помогнат в беда? Или да им кажем, че трябва да се пазят от тях? На практика това са хората, които правят възможен пътя на наркотиците до децата ни.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
11, това е истината! Протекциите са много високо ниво. Бардаците и в БГ са незаконни, но работят с пълна пара. Обществена тайна е, че това става с пълното знание и протекция от страна на органите на МВР. Смешно е да се твърди че полицаите, които познават престъпниците от квартала си по добре от роднините си (думи на полицай .. все пак това им е работата), не са осведомени за бардаците. Плащаш си на когото трябва и си гледаш бизнеса. *** не смеят да гъкнат защото няма смисъл. Да се оплачат на кого?!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нещо си в много голяма заблуда... В САЩ примерно съдиха Бил Клинтън докато беше действащ президент защото му правили *** а той отрекъл.. Та го съдиха за лъжа и той трябваше доста да се извинява на Америка ,за да си изкара мандата... Тука всичко е скрито покрито.. Мафията има две много здрави подразделения от едната страна Съд и прокуратура а от друга страна полицията... Просто няма как да попаднеш в затвора, когато имаш такива протекции... Тука не говорим само за някакви дребни пари... Говорим за организация от държавни служители, които подсавят лица, които "УЖ" са мафиоти и ги охраняват с цялата сила на закона от нас обикновенните граждани... Самия факт ,че в момента българските мафиоти ,които са започнали да изнасят бизнеса и в чужбина когато ги хванат там и почнат да ги съдят те моментално искат делото да се гледа в България и тука естествено осъдителна присъда никога няма да получат... От Европа са втрещени!!! Но нашите съдии казват -Не може да има две присъди за едно и също престъпление . Схемата нокаутира Европейските съдилища!!!! хващат в Норвегия изгорена с вряла вода по генеталиите Българска *** насила карана да работи.. тя признава кой я измъчва да проституира хващат го и почват дело..... в това време нашата мутра ,която на всичкото отгоре е и бивш полицай отива в Българския съд и иска да го съдят там като се самосезира.. Българския Съд ЗАБЕЛЕЖЕТЕ -ЗАБРАНЯВА на Норвежкия съд да продължи делото за престъпление ,което на всичкото отгоре не е извършено в България.. Само след месец друго момиче подава оплакване за същия човек но този път от Холандия.. Познайте отново схемата е същата ... Холандците казват -Вие подигравате ли се с нас.. А от нашия съд казват не ни интересува не може да се съди човек 2 пъти за едно и също... Познайте дали са го осъдили обаче? Естествено ,че не.. Та нали той за тях работи....