Шефът на пътищата - на улицата

Кабинетът уволнява директора на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура" Веселин Георгиев
4 фев 2008 15:42,
35
Шефът на пътищата - на улицата
Веселин Георгиев е аут. Снимка: БГНЕС

Правителството освобождава скандалния директор на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура".

На негово място ще бъде назначен Милош Поцков, дългогодишен главният секретар на Изпълнителна агенция “Пътища”.

В средата на януари т.г. в медиите беше публикувана информация, че фирмата, която управлява единият брат на директора на фонд "Републиканска пътна инфраструктура" Веселин Георгиев, е получила от фонда поръчки за 120 млн. лева.

Става дума за фирма "Биндер", като самият Веселин Георгиев е бил един от управляващите й допреди две години.

След като е поел държавния пост, позицията му заема неговият по-малък брат Емил Георгиев.

Dnes.bg припомня, че освен това, двама служители на Фонд "Републиканска инфраструктура" бяха арестувани, заради това, че поискали подкуп от 50 000 лева.

Впоследствие стана ясно, че сигналът за подкупа е подаден от архитект Георги Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А назначен Поцков - дългогодишен главен секретар на Изпълнителна агенция - "сираче"
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
И Вальо Топлото е на улицата безработен, но това не му пречи да наеме 5 адвоката.
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Колко жалка държава!
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Шефът на пътищата на улицата.Какво заглавие.Да се впише в Бюрото по труда да получава компенсации за безработни.
30
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Гарван гарвану око не вади..Да бъдат живи и здрави бунаците гласуващи за червените барони от БСП и кардиналите от ДС.БСП+ДС=ГЕРБ
29
0
 
1
 
! Отговори
съдията преди 16 години
Дал на брат си поръчка за 120 млн.лева,че на кого да я даде?Това се казва сплотено семеъство......Изгонили го от заемания пост,че какво да му направя ?Гарван гарвану око вади ли бе ланколу,че нали ако почнат да си вадят очите ще се разсмарди до небето....Та те са навързани като свински черва,ти на мене,аз на него,той на шефа,пък шефа на партийния шеф...Те на кой ли са направили нещо,та и на този мошенник?Вижте го как нагло гледа и не му пука...Дайте ми и на мен 120 млн.лв.,пък ме изгонете и от фонда и от министерството,пък ако щете и от милата татковина...Чух,че имало разни там канарски,малдивски,пукетски и какви ли не острови,където няма да се живее много зле с толкова парички...Че защо да не си взема с мен и някоя хубава кака,я чалгаджийка,я млада патрийна другарка,то между тях май няма вече голяма разлика,даже партийните другарки може да са и по-всеотдайни и верни...ха,ха,ха,мили родни картинми.Здравей ЕВРОПАААААААААААА!
28
0
 
1
 
! Отговори
Antonimen преди 16 години
Gorki4kia samo sa go premahnali ot posta. Ami pone edin medal da mu biaha vra4ili na izprovodiak za 4estna slujba i nacionalni zaslugi. V slujba na rodinata... pardon rodata. Ili kak da napravim brat si bogat?!?!Ne gi li tikaha zad re6etkite takiva na zapad i ne im li razkatavaha financovo familiata?! Kade si ov4a misal ...Kade si ov4o pravosudie...
27
0
 
1
 
! Отговори
4и4о Кърти преди 16 години
*** си новината!!!!!! на кого му пука 4е този *** е "на улицата", има толкова много хора, който са на улицата!
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
vmesto da go obesiat...goliamo nakazanie...xa-xa
25
0
 
1
 
! Отговори
вехтошар преди 16 години
Дали прокурора Велчев ще я доразплете или пак ще я закърпи ??!
24
0
 
1
 
! Отговори
опозиционер преди 16 години
ТОЯ УРЕЖДАЛ ФИРМАТА НА БРАТ СИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ , А ТИЯ САМО ГО ГОНЯТ ОТ ПОСТА ! АБЕ ПРОКУРОР НЯМА ЛИ ??! АМА БРАТ МУ С КОГО Е ДЕЛИЛ ПАРИТЕ БЕ ЧЕРВЕНИ ЧУТУРИ ? Я РАСЛЕДВАНЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЕНО И КОНФИСКАЦИЯ ДО ДУПКА ! И АКО Е ДАВАЛ НА БСП ТЯ ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ПРЕСТЪПНА И СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН !
23
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
to ako znayat vuv Svilengrad i Kulata kakvi dalaveri imashe i ima vuv " PUTNI TAKSI I RAZRESHITELNI " , tova she mu se stori detzka igra.TO i zatova na tozi ne mu se izliza ot aresta(tozi koito si poiska 50 0000)
22
0
 
1
 
! Отговори
reporter преди 16 години
ГОРКИЧКИЯ ! ДАЙТЕ ДА МУ СЪБИРАМЕ ПОМОЩИ - " ОСТАНАЛ Е НА УЛИЦАТА " !!!
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
никаква стомна не започва да се пука, това просто е поредната имитация на дейност
20
0
 
1
 
! Отговори
musicman преди 16 години
.........не бе,направо ми се къса сърцето!!!!!!!!!как пък не ви е срам бе!!! да изгоните БЕДНИЯ човечец на улицата-направооооо.......къса ми се сърцето!!!!!и утре като се прибере тоя човек у дома,пък като......протегнат ръчички дечицата му,като почнат да им "стържат" коремчетата,като им се насълзят очичките........направо ми се къса сърцето!!!! а той.....човечеца,като как да им обясни че "татко вече не е на работа!" (щото едни лоши чичковци не искат дечицата му да папкат всеки ден)!!!...............НАПРАВО......К Ъ С А МИ СЕ С Ъ Р Ц Е Т О БЕ!!!!!кви хора сте вие бе,та така да посегнете на......храната на бедните дечица?!? (нищо чудно сега и жена му да го напусне и да го осъди да плаща издръжка!) :))))))))))))))))
19
0
 
1
 
! Отговори
минаващ преди 16 години
Един комунист ще падне,друг ще го сме ни и ТОЛКОЗ.РАЗСТРЕЛ и след разстрела червей,това е толкоз просто и логично....
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Е и?Открадната 7 цифрена сума остава в семейството му,няма да го подвеждат под наказателна отговорност,пътят е разчистен за следващия...бушон...
17
0
 
1
 
! Отговори
Vladimir преди 16 години
Какво чудно има в това...Виновни са онези, които ликвидираха ВПК. Я виж как се отвори работа за родния Калашник!!!Ту се *** министър, ту се *** депутат или избран от депутати шеф, ту батисат природата - пак големи шефове.Е, като нема калашнци има червени бригади и други органи на социална справедливост.***, ще речете: било жестоко.Ми, не е жестоко. Они *** народа, гъзът народен дерат, що да не ги поутепат и народните мъстители???*** било жестоко....ми като дойде един подобен на онзи учен човек - дека са го зовели Пиночет. Е, с такъв като него него ще стане жестоко. Покрай сухо и мокро ще гори.Хайде да сме по-човечни - да не е с калашник, ама един кютек за всички корумпирани - то и Европата дека ни прие им хортува, ама они като не отбират - кютек, здрав кютек... народът е рекъл - Боят от Райските градини е излязъл да пази човека от глупости и суета и алчност...
16
0
 
1
 
! Отговори
радневец преди 16 години
по време на предизборната кампания и в Раднево се натъкнахме на фрапиращо присъствие на Биндер.Даже пуснахме сигнал до гл.прокурор,ама ....И ОТ НАС ЗАВИСИ ДА СПРЕМ великото ограбване.
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
На улицата, там му е мястото! Нека ходи пеша!