Холандска организация закрива торент сайтовете в България

Организацията работи съвместно с българската полиция
10 дек 2008 08:03,
183
Холандска организация закрива торент сайтовете в България
Getty Images/Gulliver Photos

Холандската организация за защита на авторските права BREIN е предприела действия срещу торент сайтовете в България, включително един от най-големите в страната - RARBG.com, с над 100 000 потребители, пише електронното издание „ТорентФрийк”.

Закрити са няколко от големите торент сайтове.

Организацията работи съвместно с българската полиция по установяването на администраторите на сайтовете, съобщи агенция "Фокус".

След като те бъдат открити, им се съобщава, че сайтовете трябва да бъдат закрити или полицията ще изземе сървърите.

Сайтовете ArenaBG, P2PBG, MastersTB и AvatarBG ще бъдат закрити или ще сменят своя хост.

Пред закриване са Torrent-BG, WordBG и Zarta.org, според информацията на изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
0
 
! Отговори
кольо преди 7 години
холандците никога не са ни мприемали за хора.За мен те са нацисти и гейове.От къде накъде ще се месят тук. ама наште са си виновни . Не могат да ни сложат ЕЛЕКТРОМЕР и да им плащаме .За това е..***, а всички иначе работят за народа,ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ. РАБОТЯТ ЗА ОЛИГАРСИТЕ! ДОЛНИ,НГАДНИ ***
182
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Смешните холандци нямат нито един филм тръгнали да ми претендират за права, поне аз не съм дърпал нищо холандско.
181
0
 
1
 
! Отговори
julian преди 15 години
Е нека поне нещо остане за което да не даваме пари.Не стига че едвам сварзване двата края а сега пък и искат да ни вземат радоста от това да си свалиш музика безплатно или да изгледаш някои. филм.
180
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
защо толкова се стягате? пак ще си има торенти, пак ще си теглим, спокойно. холандските *** ще затворят, цяла азия и русия ще отворят
179
0
 
0
 
! Отговори
kostadin cenov преди 15 години
Тези не покълнали холандски лалета да отидат да оправят Холандия.Нашите дупедавци да се оспокоят.Крозата на Балгария не е във интернета и торрент-тракерите.Политиците те ни маиката,заедно със продажната част на боикоборисовата орг.НС БОБ.Те наи силно викат ---дръще крадците ...такива стават наи добрите пазачи.Това са душевадци.от такива избягахме по чужбина за да можем да оцелеем.Които не вярва нека да види приходите от роднините наши зад граница и да ги сравнят със инвестициите във Балгария...то е смешно...разликата е очевадна.Европа ни обича,но не ни иска такива-мазни,подмолни.И те не са цъфнали и те си имат проблеми ,но не съм срещнал такъв до сега--да се занимават със тракерите-те не са политическа сцена или поле за реклама на боини деисвия,а лалетата и тяхната педераштина са изжесни из целият свят.Махаите се и идете на маиката си да кажете //--00--това сме ние
178
0
 
0
 
! Отговори
Лудия преди 15 години
Нека ги спират ! Така вместо да избиваме нерви в виртуалното ще трошим по улицата като в гърция .
177
0
 
0
 
! Отговори
levski преди 15 години
basi t1pite zadr1steni hora
176
0
 
0
 
! Отговори
levski преди 15 години
ne e redno da spirat torrent saitowete
175
0
 
0
 
! Отговори
gyunda преди 15 години
predi godini na6ite se biaha nadupili na microsoft zaradi "nelegalnite" windowsi.Do6lo im e malko sega se dupiat na drugi ...Tova e polojenieto.P.S. Ako porastar6uvate malko vav neta 6te vidite dosta torent trakeri ka4eni na zapadni sarveri .ama tiah negi zakrivat, a balgarskite izlejda gi bockat niakade deto ne gi gree slanceto!!!
174
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някой млад натегач в министерството прави кариера от цялата тази работа
173
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 15 години
Така става вечеМалко по малко интернета ще стане ацката ***
172
0
 
0
 
! Отговори
VNC преди 15 години
Защото бормашината си я ползвате само вие, без да разпространявате това в публичното пространство, а торентите се подържат чрез интернет. И още, защото кражбата на интелектуална собственост е много по-разпространена от другите видове търговия.
171
0
 
1
 
! Отговори
zamunda.mars преди 15 години
Купувам си диск с музика .Купувам си и бормашина.Бормашината я давам на приятел да я ползва.Диска го давам на същия приятел да го ползва.За бормашината никой нищо не ми казва , нито ми искат пари за авторските права на инженера, който я е сътворил.За дискът , обаче, ми искат пари за авторски права. ЗАЩО ? КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА ?
170
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Сега разбрах защо се развива хомосексоализъмът и проституцията в Холандия...ами, че тя рибата се вмирисва от към главатал
169
0
 
1
 
! Отговори
orange waste преди 15 години
Що не погант http://thepiratebay.org/ щото не могат и са се захванали с нас п'д'расите....
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Долу стана дума за: сваляш от торента, после гледаш/слушаш и ако ти хареса купуваш.За музиката не знам, но за филмите - важи здраво. Ако един филм ми хареса на торент-а , бих го гледал с удоволствие на големия екран. И най-добрата домашна система не може да се сравни с големия екран. Но на последък такива "бози" се нагледах на големия екран, полъган след перфектна реклама, че вече не бих се пробвал отново, освен ако първо не съм го изгледал в къщи.Много често всичко най-интересно от вилма се съдържа изцяло в рекламния клип.А и да попитам Мегленчето Кунева, на коя каса в този случай връщат парите за помията?
167
1
 
0
 
! Отговори
fox преди 15 години
v Grikenland sa po ulicite za drug problem a ne za marzel kato va6eto6teli da se buntuvat ,vie normalni li stevsi4ko se pla6ta brat4e niama tova bilo onova bilomarzeli gadni,posle Miglena Kuneva vi e vinovna
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Vidi im se kraja na evropejtsite. Pedali i drusalki, da sa givi i zdravi gartsite.
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
къде е сега Мегленчето Кунева да защити българските потребители от ЕС мафията?!
164
0
 
0
 
! Отговори
buntovnik преди 15 години
Да организираме митинг срещу действията на ГДБОП!С изричното искане да се спре акцията и да се промени закона, така че в ПРАВ ТЕКСТ да се декриминилазира споделянето на файлове и хостването на тракери в България!Вижте какво става в Гърция - ето така хората отстояват правата и убежденията си!НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ И НИЕ ТРЯБВА ДА НАЛОЖИМ ВОЛЯТА СИ С НЕПРЕКЪСНАТИ ПРОТЕСТИ!