Мартин Димитров: Зад подписката стои ДПС

Синият лидер твърди, че печатът върху документите за регистрацията на партията в ЦИК е фалшив
7 май 2009 09:41,
37
Мартин Димитров: Зад подписката стои ДПС
Снимка: БГНЕС

„Имаме доказателства, че подписката за самостоятелно явяване на изборите на СДС е извършвана в ромските махали на Айтос, Разград и Търговище от ДПС“, заяви пред БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров.

От 18 000 подписа 4000 се дублират с ДПС, добави Димитров.

Според него печатът на партията си е в централата, а печатът, с който Пламен Юруков и Пламен Радонов са подали документите на СДС в ЦИК, е фалшив.

С него са теглени и 50 000 лева от сметката на партията за регистрацията.

Води се война срещу СДС, а не в СДС, категоричен е Димитров.

"ДПС се чувства застрашено, защото, както се оказва, ГЕРБ не може сама да състави правителство и целта е да бъдем елиминирани служебно. И така ГЕРБ да бъде поставен в кръгова отбрана. Защото в противен случай ще бъде потърсена сметка за изгубените пари по европейските фондове и състоянието на обществото", добави лидерът на СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
съратник преди 14 години
В момента едно е ясно, да се спрат всякакви крамоли / това е работа на политиците, но не да ги изявяват медиино/ за да се постигнат добри резултати от демократите и да се подкрепи политичаска партия ГЕРБ. Това е приоритет и всичко остава на заден план.Демократите трябва да влезат в управлението. Хубава или лоша, но тя дава свобода и носителите на тази светлина са СДС .Никога , ама никога не се хвърля кал върху свои. Всяко семейство си има вътрешни недоразумения, но никога не ги изнася на показ. Пилцете се броят на есен и ще дойде видов ден. Ще се управлява с ГЕРБ.
35
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 15 години
Ей, престани да си постваш простотиите на всяка статия!НЕ СА БИЛИ РАМО ДО РАМО И НЯМА ДА БЪДАТ! За разлика от СДС/ДСБ, другарите от БКП (а и новите им клонинги от атака и РЗС) са винаги рамо до рамо с доган. Не спите като гледам, май яко ви тресе шубето
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
През Януари 1997год не бяха ли Костов /СДС/ и Доган /ДПС/ рамо до рамо на трибуната ??
33
0
 
0
 
! Отговори
Google преди 15 години
A kude sa vi istinskite dokazatelstwa i wie samo se 4udite kak da se oprawdaete 4e ne wi priemat kato partiq i 4e za nishto ne stawate.
32
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 15 години
СедесариадаНашта синя крава, Милка,май отново е родилкасъс поредното теле -лидер нов на СДС.То какви ли там не бяхаи до трона се добраха:разни жаби и ***,лютерани и -Фифи, Диди, Мими, Сиси,свиркаджии незнам какви си.Бе, изобщо в СДСлумпен е до ***!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
та на кого му е притрябвалода се занимава със СДС то е ясно 4е на тях нокой няма да им се довери повече -каквото и да говорят и да обещават.Достатъчно време бяха на власт за да им се доверим отново.Захванали са се за БОЙКО сякаш той им е спасителен пояс,но и той е същия измамник че и по-голям, така че ще си се удавят всички задружно.Аколкото до тези,които се опитаха да се отцепят,осъзнали що за хора са в тази партия,жалко ,защото всичко ще бъде замаскирано.
30
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
и депесейски *** опъват тавариш мартинката навсякъде....тоя верно е толкова ***, колкото може....не е достатъчно да харчиш парите на сорос, за да поумнееш, както доказва маймунката с лъскавото лице....та какво вика, все другите му акали в гащите, така ли?чудно как е изпуснал бойко и станишев, че и те са му виновни за нааканите ***....
29
0
 
0
 
! Отговори
непукист преди 15 години
На другаря , братя Галеви влязоха в затвора,за да бъдат избрани за "народни представители. Това е абсолютно възможно с гласуването на промените в изборния закон.. Така, че за тях не се кахъри. Само не разбирам, защо всички симпатизанти на Атака и РЗС,вместода ударят помашинациите на ДПС,удрят по М.Димитров,а? Дали са националистически и законнови партии или са турски мекерета/
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Когато започнеш да се оплакваш, че някой ти пречи преди още да се захванал за нещо, определено не ставаш за тази работа. Затова трябва или да се стегнеш и да заработиш с все сила или да се откажеш о време! Като неможеш къде си тръгнал-държава да управляваш? Мъже? Мрънкала...и бойко и мартин.
27
0
 
0
 
! Отговори
SvobodeN преди 15 години
Костов е човек на ДПС. Мартин е човек на Костов. Проблеми няма!Новото npABuTe/\cTBo като се сформира към ноември ще е БСП, Герб и ДПС.Приятен ден.
26
0
 
0
 
! Отговори
нмм преди 15 години
честно казано взе да ми писва от това момченце, егати мрънкалото.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
#24 Za Kostov neznam dali e *** no za Sergei 4e e gei sum siguren
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно ,за да си фен на Ромския лидер Костов трябва да нямаш мозък ! Как така, който е с БСП е на заплата при Галеви?? Та нали БСП са натикали Галеви от 8 месеца в зандана !! Толкова ли ти е празна главата? Ама какво ли се учудвам ... ти още не си научил как се пише на Български. И без да пишеш на маймуница си личи ,че си ромска ***.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
.
22
0
 
0
 
! Отговори
lambo.blog.bg преди 15 години
Абсолютната власт на МИТ (Турското разузнаване) над "Правосъдната" система в БГ, вече се видя от всички ...Накрая някой съд ще реши, че единствено ДПС ще участва на изборите. Но защо никой не се сеща за "онова" дело в Конституционния съд, СРЕЩУ нелигитимната регистрация на ДПС, ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА КОНСТИТУЦИЯТАПо закон, докато делото не приключи, ДПС не може да участва във никакви избори. Защо никой не разрови това дело ?
21
0
 
0
 
! Отговори
Биг Пич преди 15 години
Абе тоя виктор, ПЕНДАДУДАФИЛ ли е, МАЛИГРАФУН ли е??? Не е добре човека. То май и човек не е???Не слуша и не си взима хаповете редовно. Веднага да бяга при ветеринарния!!?!?!?!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ti da ne bi da si na zaplata pri Murgina, ili pri Batko ili pri Staikov-Nikolov, a mozhe i pri bratya Galevi ili puk si usvoil chast ot budgetniya izlishyk deto izchezna pod masata prez dekemvri ---imash golyam kusmet Drugaryu zashtoto stava duma za miliardi otkradnati pari. Za takava ogromna suma tryabva da pishesh dvoino po-dulgi komentari !!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Биг Пич преди 15 години
Абе тоя, защо плаче и се крие като никой нито го гони, нито го търси, камо ли да го зачита за лула тутун.Другарко, ама някой ми се наака в гащите!!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми ти какъв Българин си ,че искаш най-големия крадец Иван Костов да ни управлява? И защо да сменим Полу-Руснак с чист ром(***) ,както се знае Костов е осиновено дете от сиропиталище и е от ромски произход. Най-вероятно за това ограби България. И тука някакви *** тръгнали да агитират. Аз обаче не съм сляп и имам памет. Може полу-руснака да не е най-добрия избор за управление но сравнен с Костов си е направо божа кравичка. Костов дори не докосна мутрите а Станишев ги е натикал по арести и затвори. Митьо-Очите,Маргини,Геливи и т.н. знайни и незнайни герои , които живееха като Ромски лидери в *** махала. И докато Полу-руснака има оправдание за грешките си (все пак е в коалиция с ДПС и НДСВ и не може да налага еднолични решения) то Костов няма оправдание! СДС имаха пълното мнозинство , имаха син президент ,син кмет на софия и Пловдив, държаха цялата страна и я подариха на близки и приятели. Някой за 1лв. други за 2лв. и т.н. Въобще не ми го хвалете крадливия ром Костов.
17
0
 
0
 
! Отговори
Голям смях преди 15 години
Мартинчо, я да ходиш да копаш на баба ти картофите на село. Мчи ти за друго не ставаш бе момчето ми...между ушите ти само вятър има бе, безмозъчнико...