Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Напиши коментар Коментари
390
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
През 2016 година България е изнесла стоки за 46000000000 и сто милиона лева,откакто има статистика най-голям износ И ПРЕЗ ЯНУАРИ СЕ УЧЕЛИЧАВА НА ГОДИШНА БАЗА С 8,5%!!!Смо че да водиш спор или разговор със зомбита които се възхищават на Северна Корея е губене на време,все едно да посееш жито на камък!
389
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато видя, че дойдат от Ню Йорк, Бостън, Лондон, Париж, Берлин тука да ни спасяват и да се бият за България, тогава ще ги заобичам западняците. Обаче не. Те си стояха на топло у дома и 5 века ни гледаха сеира и си въртяха търговийката със султана. Единствено руснаците дойдоха и си оставиха костите в България за свободата на България. Затова винаги ще уважавам Русия и паметта на героите останали завинаги в България. А сметкаджии като западняците, въобще не ме интересуват.
388
15
 
20
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН преди 2 месеца
Че Шешел е фашист всеки знае. Но историята е затова да се помни. Руснаците и сърбите никога не са ни били пхриятели. Те са наи-големите врагове на България от 1300години.Сърбите са руското оръдие и руската маша на Балканите.Сърбите и руснаците разделиха Македония и поробиха българите там.Българите от България и Македония ще бъдат силни само когато са единни. Да живее новата държава на Балканите -Охридска България.
387
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Toя Шешел защо не е в пандиза ??? Кой го е пуснал да изпълзи ?
386
6
 
12
 
! Отговори
един там преди 2 месеца
До русофиль,
Това, как могат да се натрупат такива дългове, отиди да ти го обясни някой сериозен икономист! Аз само за справка ще кажа, че след 40г. "комунизъм" 1989г. външния дълг на България е бил 7млрд $, а днес след 27г. "демокрация" същия е 40млрд. $!
385
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не дойдоха англичаните, немците и французите да ни спасят от турско. Дойдоха руснаците, защото руснаците са мъже, хора на честта и дават живота си за свободата, за идеали. А европейците се интересуват само от пари и са сметкаджии. Така че Шешел е прав, слушайте го, този човек е много умен. Само с руснаците можем да имаме съюз като с братя. Със западняците винаги ще бъдем на задна скорост и втора ръка хора.
384
8
 
11
 
! Отговори
един там преди 2 месеца
До пехотинец,
То хубаво ще се насочи българската армия към Русия, само че трябва доста лодки да се построят, че да се придвижи българската армия до Русия! Малийй, руснаците само като разберат за тази атака ще умрат - от смях!
Сега сериозно- прав е донякъде сърбина, колкото и да се натягаме на западняците, тяхното мнение и отношение към нас няма да се промени! Както много добре видяхме- смед 10 години заедно още ни считат за "мрънкаща периферия"! Руснаците поне винаги са ни считали за равни с тях
383
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като се интегрираме с Русия така ще ни се подобри живота, така ще вържем и цъфнем както цъфти и връзва Армения и Крим.
382
2
 
9
 
! Отговори
Младич преди 2 месеца
До 426 дори Ес да ни е приготвил,тези пари те ще отидат у една малка група хора при мен,няма да дойдат а нашите деца бягащи на запад за мен са по-ценни от техните пари,парите днес ги имаш а утре не!
381
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние, българите, дадохме на руснаците писменост и култура. Те ни дадоха свобода от турския поробител. Руснаците ни дадоха възможността да бъдем това, което сме - българи. Когато видя западноевропеец да остави костите си в България, в името на свободата на България, тогава ще си променя мнението и ще заобичам западняците.
380
3
 
7
 
! Отговори
Младич преди 2 месеца
С Русия ние,ще сме сила с западна Европа сме ***** изнасяме работна ръка,жени и умове емммммм извинете краят на Ес,ще сложи край на българската конституция и ще се напише конституция,която права в България,ще имат само българи и руси останалите,трябва да станат наши прислуги за доброто на нас българите!
379
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕС ти е приготвила 15000000000 ЕВРО ГОВЕ,,О а проссия САМО ТИ ВЗИМА всяка година милиарди от скъпия нефт на ЕДРО и на ДРЕБНО плюс измислените комунярски енергийни проекти за които плащаме грешни БЪЛГАРСКИ пари АМА Е ЕВРО!!
378
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"сходен език и еднаква вяра"НЯКОГА ИМАЛ ЛИ СИ СМЕЛОСТТА МЕКОТЕЛО РУСОЛЮБСКО ДА ОБЯСНИШ НА РУСНАЦИТЕ ЗАЩО ИМАТ СХОДЕН НА НАШИЯ ЕЗИК,ЗАЩО СА ПРАВОСЛАВНИ И КОЙ ИМ Е ПЪРВИЯ ЕПИСКОП ВСЕРАСИИЙСКИЙ или нямаш топки за това защото знаеш реакциата им каква ще е!!! СЪРБИТЕ ДАЛИ ЗНАЯТ КОЙ ИМ Е ПЪРВИ ВСЕСРЪБСКИ ЕПИСКОП,не смеят дори да споменат че името Белград е БЪЛГАРСКОТО ИМЕ НА СИНГИДУНУМ,на унгарски името до ден днешен на Белград се превежда като "ГРАД НА БЪЛГАРИТЕ" вие русоробите знаете ли го това??
377
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С Русия бяхме 100 пъти много по-добре, отколкото с ЕС. ЕС може да са богати, но нищо не ни дават. Руснаците и 5 лв да имат, ще го разделят с братята си. Това е разликата.
376
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гледам една графика на Ройтерс по повод изборите в Холандия и паднАх от смех "ПАТРИОТИТЕ"ОТ УЖВМРО които заедно с атакистите и Симеонов спечелиха на последните парламентарни избори 15% са дадени КАТО КРАЙНО-ДЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПАРТИИ.Стана ми гадно ЗАЩОТО ТЕ СА АНТИЕС ЛАЛАДЖИИ,главно КАРАКОЧАНА,той Болен съвсем млъкна а Симеонов лае като доберман против Русия неразбираема е тая коалиция,всъщност сещам се ПАРИЦА Е ЦАРИЦА.Сега Корнела говори като атакист знАчи е фашстка?!?БАУ!
375
7
 
17
 
! Отговори
hans преди 2 месеца
Слава на Русия, най накрая ще ни освободи отново!
374
12
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 2 месеца
До пехотинец

Русия са наши братя по сходен език, религия, и братя по оръжие срещу турците. А коалиция с сърбите ще е трудно, но не и невъзможно.
373
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕС така и така скоро ще се разпадне. А българите ги сложиха втора категория членове, на втора скорост, а те още повече си смъкват гащите и продължават да се дупат. Очаква се Холандия скоро да въведе визи и ограничения за работа за българи, втората скорост беше само психологическа подготовка, после и други страни от ЕС ще въведат визи и забрана за работа за някои източноевропейци, ще стане както сърбите и макединците - до 3 месеца свободно само като турист и без право на работа.
372
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Шопа

Много е изостанала България за съюз със Северна Корея. Какво произвежда, освен да произвежда черноработници и труженички за западна Европа друго не може, България за това е в ЕС, да бъде депо за черноработници.
371
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България отново ще бъде с Русия. В ЕС сме само страна от периферията с колониален статут, вече официално ни обявиха за второ качество и ни сложиха на втора скорост. Мястото ни е с Русия.