Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Напиши коментар Коментари
395
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
През 2016 година България е изнесла стоки за 46000000000 и сто милиона лева,откакто има статистика най-голям износ И ПРЕЗ ЯНУАРИ СЕ УЧЕЛИЧАВА НА ГОДИШНА БАЗА С 8,5%!!!Смо че да водиш спор или разговор със зомбита които се възхищават на Северна Корея е губене на време,все едно да посееш жито на камък!
394
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато видя, че дойдат от Ню Йорк, Бостън, Лондон, Париж, Берлин тука да ни спасяват и да се бият за България, тогава ще ги заобичам западняците. Обаче не. Те си стояха на топло у дома и 5 века ни гледаха сеира и си въртяха търговийката със султана. Единствено руснаците дойдоха и си оставиха костите в България за свободата на България. Затова винаги ще уважавам Русия и паметта на героите останали завинаги в България. А сметкаджии като западняците, въобще не ме интересуват.
393
15
 
20
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН преди 1 месец
Че Шешел е фашист всеки знае. Но историята е затова да се помни. Руснаците и сърбите никога не са ни били пхриятели. Те са наи-големите врагове на България от 1300години.Сърбите са руското оръдие и руската маша на Балканите.Сърбите и руснаците разделиха Македония и поробиха българите там.Българите от България и Македония ще бъдат силни само когато са единни. Да живее новата държава на Балканите -Охридска България.
392
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Toя Шешел защо не е в пандиза ??? Кой го е пуснал да изпълзи ?
391
6
 
12
 
! Отговори
един там преди 1 месец
До русофиль,
Това, как могат да се натрупат такива дългове, отиди да ти го обясни някой сериозен икономист! Аз само за справка ще кажа, че след 40г. "комунизъм" 1989г. външния дълг на България е бил 7млрд $, а днес след 27г. "демокрация" същия е 40млрд. $!
390
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не дойдоха англичаните, немците и французите да ни спасят от турско. Дойдоха руснаците, защото руснаците са мъже, хора на честта и дават живота си за свободата, за идеали. А европейците се интересуват само от пари и са сметкаджии. Така че Шешел е прав, слушайте го, този човек е много умен. Само с руснаците можем да имаме съюз като с братя. Със западняците винаги ще бъдем на задна скорост и втора ръка хора.
389
13
 
6
 
! Отговори
Шопа преди 1 месец
Ей аномимнио бегай у Северна корея кат са толкова напред.Един шльоко по малко тука.
388
8
 
11
 
! Отговори
един там преди 1 месец
До пехотинец,
То хубаво ще се насочи българската армия към Русия, само че трябва доста лодки да се построят, че да се придвижи българската армия до Русия! Малийй, руснаците само като разберат за тази атака ще умрат - от смях!
Сега сериозно- прав е донякъде сърбина, колкото и да се натягаме на западняците, тяхното мнение и отношение към нас няма да се промени! Както много добре видяхме- смед 10 години заедно още ни считат за "мрънкаща периферия"! Руснаците поне винаги са ни считали за равни с тях
387
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като се интегрираме с Русия така ще ни се подобри живота, така ще вържем и цъфнем както цъфти и връзва Армения и Крим.
386
2
 
9
 
! Отговори
Младич преди 1 месец
До 426 дори Ес да ни е приготвил,тези пари те ще отидат у една малка група хора при мен,няма да дойдат а нашите деца бягащи на запад за мен са по-ценни от техните пари,парите днес ги имаш а утре не!
385
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние, българите, дадохме на руснаците писменост и култура. Те ни дадоха свобода от турския поробител. Руснаците ни дадоха възможността да бъдем това, което сме - българи. Когато видя западноевропеец да остави костите си в България, в името на свободата на България, тогава ще си променя мнението и ще заобичам западняците.
384
3
 
7
 
! Отговори
Младич преди 1 месец
С Русия ние,ще сме сила с западна Европа сме ***** изнасяме работна ръка,жени и умове емммммм извинете краят на Ес,ще сложи край на българската конституция и ще се напише конституция,която права в България,ще имат само българи и руси останалите,трябва да станат наши прислуги за доброто на нас българите!
383
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС ти е приготвила 15000000000 ЕВРО ГОВЕ,,О а проссия САМО ТИ ВЗИМА всяка година милиарди от скъпия нефт на ЕДРО и на ДРЕБНО плюс измислените комунярски енергийни проекти за които плащаме грешни БЪЛГАРСКИ пари АМА Е ЕВРО!!
382
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"сходен език и еднаква вяра"НЯКОГА ИМАЛ ЛИ СИ СМЕЛОСТТА МЕКОТЕЛО РУСОЛЮБСКО ДА ОБЯСНИШ НА РУСНАЦИТЕ ЗАЩО ИМАТ СХОДЕН НА НАШИЯ ЕЗИК,ЗАЩО СА ПРАВОСЛАВНИ И КОЙ ИМ Е ПЪРВИЯ ЕПИСКОП ВСЕРАСИИЙСКИЙ или нямаш топки за това защото знаеш реакциата им каква ще е!!! СЪРБИТЕ ДАЛИ ЗНАЯТ КОЙ ИМ Е ПЪРВИ ВСЕСРЪБСКИ ЕПИСКОП,не смеят дори да споменат че името Белград е БЪЛГАРСКОТО ИМЕ НА СИНГИДУНУМ,на унгарски името до ден днешен на Белград се превежда като "ГРАД НА БЪЛГАРИТЕ" вие русоробите знаете ли го това??
381
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С Русия бяхме 100 пъти много по-добре, отколкото с ЕС. ЕС може да са богати, но нищо не ни дават. Руснаците и 5 лв да имат, ще го разделят с братята си. Това е разликата.
380
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледам една графика на Ройтерс по повод изборите в Холандия и паднАх от смех "ПАТРИОТИТЕ"ОТ УЖВМРО които заедно с атакистите и Симеонов спечелиха на последните парламентарни избори 15% са дадени КАТО КРАЙНО-ДЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПАРТИИ.Стана ми гадно ЗАЩОТО ТЕ СА АНТИЕС ЛАЛАДЖИИ,главно КАРАКОЧАНА,той Болен съвсем млъкна а Симеонов лае като доберман против Русия неразбираема е тая коалиция,всъщност сещам се ПАРИЦА Е ЦАРИЦА.Сега Корнела говори като атакист знАчи е фашстка?!?БАУ!
379
7
 
17
 
! Отговори
hans преди 1 месец
Слава на Русия, най накрая ще ни освободи отново!
378
12
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 1 месец
До пехотинец

Русия са наши братя по сходен език, религия, и братя по оръжие срещу турците. А коалиция с сърбите ще е трудно, но не и невъзможно.
377
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС така и така скоро ще се разпадне. А българите ги сложиха втора категория членове, на втора скорост, а те още повече си смъкват гащите и продължават да се дупат. Очаква се Холандия скоро да въведе визи и ограничения за работа за българи, втората скорост беше само психологическа подготовка, после и други страни от ЕС ще въведат визи и забрана за работа за някои източноевропейци, ще стане както сърбите и макединците - до 3 месеца свободно само като турист и без право на работа.
376
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Шопа

Много е изостанала България за съюз със Северна Корея. Какво произвежда, освен да произвежда черноработници и труженички за западна Европа друго не може, България за това е в ЕС, да бъде депо за черноработници.