Георгиевски: Ултиматумът на България отменя Договора за добросъседство

Бившият македонски премиер реагира на условията на София
11 окт 2019 18:10,
66
Георгиевски: Ултиматумът на България отменя Договора за добросъседство
Снимка: Reuters

Бившият македонски премиер Любчо Георгиевски смята, че най-новите условия, които България постави на Северна Македония за получаване на дата за започване на присъединителни преговори с ЕС, означават анулиране на Договора за добросъседство, предадоха македонските медии, цитирани от БТА.

Още по темата


"Възприемам най-новия ултиматум от българското правителство като суспендиране на Декларацията за приятелство от 1999 г. и на Договора за добросъседство от 2017 г.", написа Георгиевски в профила си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само България!Никакви отстъпки на тия продажници! Продадоха се навремето на сърбите за паница леща.Изучаваха сръбските измислици в учебниците и се големееха колко са велики. А нас ни плюеха. Айде у лево и да се оправят. То му подадеш пръст то ти захапва ръката до рамото. Е това е македонец.
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето слагат ни го за пореден път а тези 240 хратунковци нямат топки да направят нищо. Смешници.
10
1
 
20
 
! Отговори
Кой е виновен? преди 4 години
Да, идентичноста не е въпрос,по който може да се преговаря, но не само през 21 век, а и през предходните столетия. И тя не може да се пренася ог втората половина на 20 век и от 21 век със задна дата в първата половина на 20 век, в 19 век, 18 век и по-назад. И какво България досега не изпълни от Договора за добросъседство, а какво изпълни от него Република Северна Македония, особено след като България ратифицира единодушно приемането й в НАТО ? От месец юни тази година македонските историчари баламосват българските си колеги и на практика саботират работата на смесената македонско-българска ком
9
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя "българин" да му се отнеме веднага българското гражданство!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ли възприемат поставените разумни условия от наша страна , ами тогава да тръгваме на война и да решим проблема веднъж за винаги.
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще ги слушаме и ще им уйдисваме на тия, бе ?
6
2
 
33
 
! Отговори
Ганиоо преди 4 години
Макетате никога няма да превъзмогнат, че са българи това е. Ние проблем нямаме, те имат, защото са българи. Ми за какво ви смениха името бе , защото сте макета налии хаха цирк. Коя суверенна държава с история, ще допусне смяна на името. Вие нямате затова всеки ви сменява името хаха макета ми били цирй
5
4
 
34
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Никакъв кеф не е за сърби и руснаци. Не лъжи. Самата Сърбия ще се изтрепе да влиза н ЕС. Така че хич не им дреме на сърбите за всичко останало. Сърбия самата се чуди на коя врата да почука та да я приемат. Сага е момента да бъдат притиснати и Македония и Сърбия. Точно както правят гърците.НИКАКВИ ОТСТЪПКИ НА МАКЕТА И СЪРБИ!!
4
2
 
28
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
Докога ще ни уведомявате за тези сурогати-титовисти, и т.пата им псевдодържава...
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кеф за сърби и руснаци -Македония извън ЕС= под сръбско влияние и извън Нато =радост на руснаците.
2
2
 
37
 
! Отговори
Г преди 4 години
Дядо му българин, той бил македонец ...
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Много се радвам. Отдавна съм за отмяна на този срамен за България договор. Поне засега се изясниха нещата. Македонците да се оправят сами. И по-далече от България.