Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"

Нападнати са в нощен клуб в Задар
21 окт 2019 20:05, Елка Василева
385
Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"
Кадър: YouTube

Двама чернокожи войници от американските военновъздушни сили са били брутално пребити в събота вечерта в нощен клуб в хърватския град Задар. Войниците, които били дошли на почивка в Задар от Вирджиния и Джорджия, са били нападнати по време на „туъркване“ в клуба, където открито показвали, че са хомосексуалисти, пише Zadarski.hr.

При нападението от страна на голяма група мъже американците едва са се спасили, като в крайна сметка са били транспортирани в спешното отделение на местната болница. Те са получили лекарска помощ, тъй като главите им са били разкървавени, имали са хематоми от получените удари.

„През изминалата нощ преживяхме един от най-лошите моменти в живота си. В клуба бяхме нападнати от група от 8-10 хърватски мъже. Никога в живота си не съм се чувствал толкова безпомощно. Изглеждаше, като че няма да ни пуснат живи“, разказа шокираният 24-годишен войник. Той е споделил първия си подобен опит в социалните мрежи, където е получил подкрепа от своите приятели от поделението, познати и приятели по цял свят.

От полицията в Задар потвърдиха, че през нощта срещу неделя в нощния клуб „Опера“ е станал инцидент, при който са пребити двама американски граждани на 25 и 24 години. Полицията е получила сигнала около 3,20 часа, като нападението е станало около 3,10 часа.

При нападението над двамата американски войници са участвали няколко неизвестни лица, които са им нанесли леки телесни повреди, удряйки ги с юмруци и нанасяйки им ритници по главата.

Полицията в Задар работи интензивно за установяване на самоличността на нападателите и причините за нападението. Засега нападателите се издирват за нарушаване на обществения ред, което е в сферата на нарушенията, но разследването ще покаже дали при физическото нападение над чернокожите гей войници е имало елементи на престъпление от омраза, което е наказуемо деяние, пише „Ютарни лист“.

„Пътуването, което започна толкова добре, приключи по толкова ужасен начин, но съм благодарен, че аз и приятелят ми сме живи!  Имаме няколко синини, но ще сме добре!“, каза 24-годишният мъж от Джорджия. Неговият приятел на 25 години от Вирджиния сподели в социалните мрежи същия разказ от болницата в Задар, където и двамата са настанени, охранявани от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
5
 
! Отговори
работа за ДАНС преди 4 години
Под тва видео в ютуб има доста интересен коментар на българска Организация в България с пропагандни материали в юутуб , работа на ДАНС , успех
156
4
 
13
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
Американските войници с на прицел заради войната в бивша Югославия , в Германия имаше слуай на Летище където беше стреляно в автобус а мерикански войници от боснененц
155
7
 
26
 
! Отговори
Кръстьо преди 4 години
Няма демокация в Хърватия, няма свобода и няма търпимост!Трябва да се окупира и да се научи на толерантност и човешки права !(Честта на всички хърватки е гарантирана от USArmy! Да му мислят мъжете!)
154
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОК, ама само американски хомосексуалисти ли пребиват. От други народности пребиват ли? Олекотяват ако е така.
153
23
 
16
 
! Отговори
Гошу FukUDnes.bg преди 4 години
До 263Ха-ха-ха-ха-ха :))) Да бееее, толкова сме останали "истински мъже" тук на Балканите, че ако хванеш да събереш общо населението ще е колкото един голям американски град. Та ние, българите, барабар с онези в чужбина и виолетовите сме 9 милиона бе, хахахаха, да ва....в истинските мъже. Аз поне направих 2 деца и съм чист пред съвеста си, че съм допринесъл с нещо
152
1
 
44
 
! Отговори
човек преди 4 години
Новината е лееееко поизкривена през наша призма.До: 270В новината не се набляга това че са били войници от ВВС на САЩ (ще си помисли човек че направо скочили от изтребителите с парашути!!!), а са били цивилни (тоест без парашути) в отпуск на почивка в Задар.И са получили леки телесни повреди, явно не са пребити чак до смърт, както се намеква.А по-важната новина в хърватските медии е, че Европейската Комисия излиза с решение, че Хърватия е изпълнила условията за прием в Шенген!
151
3
 
50
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Космополит - да ти имам "космополитността". Същото щеше да им се случи, ако бяха "туърквали" в някой бар в Тексас, или примерно в някоя кръчма в "Ливърпул". Противоестествено е! И съответно - хопата реагират на пресилената показност, която тези ***...руги демонстрират! Това е. Ако се бяха държали нормално, нямаше да ги "разтуъркват".
150
63
 
12
 
! Отговори
Космополит преди 4 години
Питекантропус Балканикус не обича различните. И понеже смята, че той е истински мъж, расов, затова 10 човека бият двама гея, защото смятат, че не са истински мъже, като тях.
149
1
 
23
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
До Анонимен 268Да бе да не били такива онакива всичките са едни мамини момченца, където си мислят че света е в краката им знаеш ли едно време колко такива войници(не гейове) ядоха шамари във Велвет.
148
0
 
35
 
! Отговори
До268 преди 4 години
Бъркаш, в Нова зеландия вече им е разрешено дс се червисват и да слагат изкуствени мигли. Това е новата директива на чичоти Сам!
147
5
 
61
 
! Отговори
Агент Гибс преди 4 години
Пълни извратеняци ! Олицетворение на нацията им -краварска !!!
146
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ли се случва вечер в спалното на американската армия!!! Не ми се мисли какви секс оргии стават! Тия педдерраси затова влизат в армията за да ги ръчкат
145
3
 
72
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
Голямата Американска армия: Обратни и психопати!!!"Носителите на демокрация"(разбирай пълна окупация) получиха порция Славянска любов!
144
4
 
60
 
! Отговори
ovi преди 4 години
Хем войници, сиреч, тренирани, здрави мъже, ама пък цветнокожи. и още - гейове, открити. И още- американци. Ка да не ядат бой... добре , че не са били в Перник...И сега - как ще отидат на друга мисия? Ако ги набият пак? Войничета....По цял свят имали приятели, на които се оплакали... . Забавна статия.
143
4
 
42
 
! Отговори
Bлк преди 4 години
БРАВООО. Само така.
142
3
 
35
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Аз прочетох, че са ги пребили,докато са си го Т*Ъркали(помислих,че става дума за онова в гащите) и то пред всички.Затова от гейовете - войници полза НЯМА,могат да се кълчат неприлично,ама не могат да се бият. Затова Путин НЕ ги иска в армията и е прав.Тия трябвало да си станат танцьори на тоя ,,танц" дето за първи път го чувам.Вероятно танцуват по-добре, отколкото да раздават юмруци.
141
1
 
45
 
! Отговори
ха ха ха преди 4 години
Повече няма да смеят да си мятат задниците в Източна Европа :DDDDD
140
39
 
12
 
! Отговори
Матадор преди 4 години
На никого нищо лошо не са направили тия двамата. Ония хърватски *** са си избили комплексите с кръчмарски бой над хора различни от тях.
139
2
 
23
 
! Отговори
Заглавиетоооо преди 4 години
Е разковничето!Значи ако не мине номера, ме са били набити американци, да стане , че са набили военни.Ако и тва не мине набили са гей-двойка, с ако пък съвсем не хване дикиш се започва на расистка основа, щото са били чернокожи!Е, от такива обвинения и Уди Алън трудно ще излезе без присъда.А, иначе нещо за базата, кой ги е пуснал отпуск?Военна полиция къде спи?Това (въртенето) не уронва ли престижа?
138
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РусияТочно па в Русия какви припаднали наркомани има цели квартали се друсат особено в по-бедните градове.Даже си правят някакви домашни наркотици щото нямат пари за друго.