Гърция покрива безплатни почивки на гражданите

Страната с нова програма
9 май 2022 15:25, Росен Стойчев
11
Гърция покрива безплатни почивки на гражданите
Снимка: БГНЕС/EPA

Круизният бизнес в Гърция отчита съществено повишение, съобщи Катимерини.

Държавата е подготвила подкрепа за безплатни почивки на работещи и техните семейства. Гръцкият министър на туризма Василис Кикилиас обяви, че се подготвя нова програма за модернизиране на туризма.

Предвидени са около един милиард евро. За безплатни почивки ще бъдат отделени тридесет милиона евро.

Планира се работа по съвременна туристическа база и реклама на световни изложения.

Още по темата
Гърция очаква много добър туристически сезон.

В Солун са пристигнали над два пъти повече круизни кораби, спрямо последните години. Изготвен е план за подкрепа на райони, които не са толкова търсени дестинации.

Гръцкото правителство е изготвило рекламна кампания, коят да привлича посетители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
До номер 7 ОТГОВОР В Гърция приятели има система за подпомагане.Ако си в групата на минималният доход получаваш тези облекчения.Отваш в данъчната служба(ефория- всеки гражданин прави данъчна декларация) взимаш декларация и от там в провсаюза (ика) от там ти дават карта за пътуване безплатно,парите се вземат от този 30 млн. фонд и собственици те си ги получават по банков път.ТОВА КОГА МОЖЕ ДА СТАНЕ В България?? Така се процедира в ГЪРЦИЯ.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A тука хрантутят укрите...
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"За безплатни почивки ще бъдат отделени тридесет милиона евро." Извинете, добре ли сте? Може ли да обясните как нещо струващо 30 милиона евро е БЕЗПЛАТНО?
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се случва с Гърция? Само преди няколко години беше фалирала, а сега си позволява доста добър стандарт. Ние уж не сме фалирали, ама народът тъне в немотия. Какво стана с онези 8-10 млрд, които се крадяли при Герб. Втора година вече тия млрд не ги виждаме, но виждаме увеличен външен дълг. Лъжеха ли, че се краде, или и сега ги крадат? При целият този мор, народа трае. Излиза, че шумната агитка на шепа соро'соиди е по-силна от 6 млн ов'це. Кликата си коли, беси и вероятно краде, а масата блее.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърците винаги са гледали за народа си. Не, че не крадат тези от властта, но имат морала да поддържат добро ниво на хората. Раздали са земи на хората край морето, не на мутрите и властта, за да си направят хотелчета и да се препитават. Нашите 240 душмани никога не са мислили за обикновените хора, не наядоха се за тези 33 г.
3
3
 
4
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 2 години
Приветствам силно такива решения, това е правилния подход, населението трябва да свиква, че който е отговорен, коректен и слушка безрезервно НАС избраните ще бъде подпомаган и награждаван. Това което искат някои да получават хубави заплати само за това , че работели и свършили нещо трябва да бъде изкоренено напълно в Новото Нормално! Такива индивиди са нахални и имат самочувствие, че сами решават за живота си и ваканциите си, а това е недопустимо. Ваксинирайте се!
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И България покрива безплатни почивки, но на чужди граждани.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милите, явно си нямат урки и сами трябва да ходят на море, вместо да ги издържат тях