Ердоган: Скоро ще видите нашия успех

Очаква забавяне на поскъпването
31 авг 2022 22:54, Росен Стойчев
36
Ердоган: Скоро ще видите нашия успех
Снимка: БГНЕС/EPA

Още в началото на предстоящата година ще видите постигнатото от нашите икономически решения.

Още по темата
Това обяви турският държавен глава Реджеп Ердоган, съобщи агенция Анадола.

Той коментира икономическата ситуация в страната. През последните седмици беше въведен план за действие.

Призна, че голямото предизвикателство е поскъпването. Очаква обаче скоро да се види неговото забавяне.

Турската валута продължава да е поевтинява. От година турското правителство търси решения.

Ердоган твърди, че такива ще бъдат въведени извън общо приетите. Според него ситуацията води и до нови възможности.

Надява се скоро да се види реално подобрение в икономиката на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
1
 
! Отговори
Скоро ще видите газа преди 1 година
Без огледало, слава на алах," братя " туруци !
23
11
 
7
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 1 година
*** фесове през предстоящата ще го фуате повече и от настоящата.!.
22
7
 
4
 
! Отговори
аз преди 1 година
Ама вярно ли опита мъж да роди от чичо си е успешен...
21
16
 
9
 
! Отговори
България над всичко преди 1 година
Турция и Гърция са най-големите врагове на България...........от съседните държави.........да не забравяме Великобритания и Франция.............двете западни империи, те също са били винаги с/у България...............историята трябва да се чете!!!
20
14
 
9
 
! Отговори
Турция преди 1 година
и Гърция...........най-големите врагове на България!!!Българите не сме забравили 5 века турско робство............не го отричайте,четете "Под игото" на Иван Вазов и близо 2 века византийско робство...........Турция(наследник на Османската империя) и Гърция(наследник на Византия) са вековните врагове на България!!
19
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турция ще се срути заради проблемите с Гърция и Кипър.
18
8
 
6
 
! Отговори
Скоро преди 1 година
Скоро ще види на жена си новата забрадка избродирана от златна нижка запазена от потурите на Героя от Великолепния век! С две думи
17
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реално подобрение в икономиката на страната ще има като си разкара диктаторския гз от управлението. Турците ще го изритат това е ясно.
16
7
 
11
 
! Отговори
До 19, глупости преди 1 година
На търкалета пишеш.Така наречените " помаци" са потомци на богомили. Из целия Балкански полуостров масово приемат исляма. Не случайно в Македония им викат - торбеши, торбари. Средновековният прякор на богомилите. А тюркоезичните християни - гагаузите, са неасимилирани кумани. Иначе насилствена ислямизация си тече - еничарите, харемите. Има и доброволна - за привилегии. Дребното дворянство - спахиите, са потомци предимно на християни, приели да служат в армията, за да запазят земите си.
15
6
 
33
 
! Отговори
ZV преди 1 година
Не разбирам защо толкова много сте се разтревожили за Турция? Турция си има всичко, газ, вода, пшеница, произвеждаща икономика, политици с топки и мощна армия. Мислете за територията, че сте разграден двор.
14
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лирата е стабилна от два месеца. 1 Евро или долар са около 18 лири и няма резки колебания въпреки че централната банка намали лихвите. Покупателната способност е по добра от тази у нас. Литър бензин е два лева. Сирене 6 лева. Минимална заплата 6000 лири. 600 лева.
13
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В османската империя асимилацията е била насилствена в началото. После започва "доброволна" асимилация. Човекът се казва Иван но синът му е Осман. Така е решил. Синът му може да стане военен в армията на султана. Ще плаща по ниски данъци. Ще бъде уважаван. И т.нт. През онези времена не е бил важен етноса и езика а религията. Но не са избивани масово хората. Затова някои си запазили езика пък не си променили религията. Други пък решили да си запазят езика но да имат друга религия.
12
22
 
16
 
! Отговори
Абдуллах преди 1 година
Браво на Ердоган! Най-големият политик! А, българете не ги щем!
11
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вазов е учил в Цариград. Левски е убиец на дете. Обесен за това. Ботев е пияница гуляещ в кръчмите в Букурещ. Днес те са национални герои. След сто години национални герои ще бъдат Бойко Борисов, Валери Симеонов и Делян Пеевски.
10
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това "робство" си го избийте от главите. Робство имаше в Южна Амрика в Африка. Бразилия е 200 милиона. Португалия е 5 - 6 милиона. В Бразилия говорят на португалски. Преди един век България е 6 милиона а Турция е 12 милиона. Турция наследила османската империя е била 12 милиона а България 20 години след Освобождението е била 6 милиона. Робство имаше в Африка, Конго, четете за крал Леополд, за Белгия четете. Не гледайте само чалга клипове. Четете за Френската колониална история. За британската.
9
19
 
20
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Където има ислям,няма нормален човешки живот.Вижте до къде е стигнал ислямския свят в развитието си,и какво невежество цари.Ако ги пуснат свободно,един няма да остане в ислямските държави.А този старец бръщолени глупости.Без парите на християнския свят,Турция нямаше да се различава от арабските държави.
8
6
 
13
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 8 Точно така, българите никога не сме били роби и е невъзможно да бъдем поробени. Под робство падат единствено бездушните и малодушните - органичните портали и кошерните нации.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турция има 7% растеж тази година на БВП. Точно заради слабата турска лира. Текстил, домати, краставици, дънки, перални, телевизори, автомобили и т.нт.
6
5
 
15
 
! Отговори
Край преди 1 година
Поевтиняването на лирата стимулира износа. Реално форсира икономика като турската която произвежда.Турция е фабриката на Европа така че не ги мислете турците. От месеци са с по евтина в газ от европейците.
5
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Ердоган извинявал ли ни се е затова, че бяхме 500 под робството на Османците им?! Той Реджепчо много обича да се хвали, че е наследник на султански и везриски епос, ама не се ли е замислял, че НЕЗАКОННО, НЕПРАВОМЕРНО, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО, КРЪВОПРЕЛИТНО И НАХАЛНО са завладели една европейска и просперираща в онези години държава - БЪЛГАРИЯ!