МВР не знаем търсеният за убийството в РСМ да е в България

Няма данни мъжът да е обявен за международно издирване
10
МВР не знаем търсеният за убийството в РСМ да е в България
Снимка: МВР

Към момента няма данни мъжът, който е свързан с отвличането и убийството на 14-годишно момиче в Република Северна Македония, да е на българска територия. Това съобщиха за БТА от МВР.

Няма данни той да е обявен за международно издирване.

Още по темата

Министерството на вътрешните работи на РМС съобщи, че 14-годишната Ваня Гьорчевска, която беше намерена мъртва в околностите на Скопие, е отвлечена на излизане от входа на блока си.

Според прокурора поръчител на отвличането е Горан Бубовски, който е баща на Ваня. Той искал да вземе парите от апартамент, който майка й продала наскоро. За тази цел той наел петима души, които да отвлекат дъщеря им и да изнудват майката за парите, пише "Вечер".

Бащата на отвлеченото и убито 14-годишно момиче споделил на петимата заподозрени информация кога и как Ваня ще напусне дома си, за да може да я отвлекат, съобщи министърът на вътрешните работи Оливер Спасовски.
Поради неразчистени сметки с един от заподозрените за похищението е използван автомобилът на 74-годишния Панче Жежовски. Той е имал дълг към Люпчо Палевски – Палчо в размер на 500 евро. Затова бил отвлечен и му била взета колата. Тя е била намерена опожарена по-късно.

Според установените доказателства именно Палчо е и организаторът на отвличането на Ваня, и човекът, който я е застрелял. Той е избягал първо към Белград, а след това в България и в момента се издирва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: македонияМВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не било известно да е в България...Ами той е бил и е хванат в Турция...На МВР въобще нещо известно ли е? Или стоят на седянка в колите с набримпено парно и си цъкат във фейса
8
7
 
3
 
! Отговори
Петрич преди 4 месеца
Не съм чул некой местен македонец от Благоевградска област да иска да ходи в България , одиме си на плаж на Бело море и на скара в Македония
7
3
 
3
 
! Отговори
Режи преди 4 месеца
Убави ора са бюрумците !!! Показателно че отдавна трябваше да затворят границата със тези докато не ги превземат шиптерите и тогава пак да я отворим!!! Не съм чул българи да имат интерес да одат у македонията!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
This is sick, bro...
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом комшиите го издирват за такова отвратително престъпление, качете снимката му в мрежата, защото нашите докато се начудят, той може да мине през България и да избяга в Гърция или Турция. Като го видим на снимка, ще се оглеждаме навън, все някой ще го разпзнае.
4
0
 
5
 
! Отговори
хахах преди 4 месеца
Те последни ще научат. Те българите не знаят къде са, та какво остава за македонците!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да го търсят в Унгария, поредния политически бежанец. Един луд по-малко ще развява вентилатора пред българсткото посолство.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МВР нищо не знаем, само прикриваме както е в КГБ-ДС учебника
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От МВР са си коректни и предоставят достоверна информация, а не като Нинова обвързана с бизнес кръг, който подкрепя вето наложено некоректно.