Синът на Стораро пее на Олимпийските игри

Фики ще пътува за Лондон през юли
Обновена: 20 яну 2012 14:23 | 20 яну 2012 14:23,
44
Синът на Стораро пее на Олимпийските игри
Фикрет и Тони Стораро. Снимка: Явор Иванов / "Шоуто на Иван и Андрей"

Синът на Тони Стораро - Фикрет, е един от петте младежи от България, които ще пеят на олимпийските и параолимпийските игри в Лондон през лятото на тази година. Те ще бъдат част от вокалния ансамбъл „Гласовете на младежката музика”, който ще участва в церемониите и събитията, съпътстващи важното спортно събитие.

Във формацията участват 100 британски ученици и 5 младежи от  Бразилия. Музикантът Ричард Фростик, който е отговорен за селекцията на участниците в ансамбъла, отредил и 5 места за български деца, тъй като бил впечатлен от таланта им.

За да избере най-талантливите и музикални деца, организирал кастинг, на който се явили стотици кандидати. Те премерили сили в надпреварата за ограничения брой места и в крайна сметка били избрани петима, сред които е синът на Тони Стораро – Фики.

Талантливият младеж е ученик в Националното музикално училище „Любомир Пипков” – София в профил поп и джаз пеене. Останалите четирима избраници изучават друга специалност – оперно пеене.

Фики ще замине за няколкодневна подготовка в Лондон сега и после отново през юли. Олимпийските игри започват в Лондон на 27 юли, а параолимпйските – на 29 август.

Тони Стораро не крие гордостта от успехите на своя син: „Много съм щастлив и безкрайно развълнуван, че Фики ще се представи на световна сцена. Няма как да не съм горд от факта, че е избран сред стотици други деца”, споделя певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Тони Сторарофикрет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
vijdan преди 8 години
fiki e krasavec i nai-izvestniq pevec v balgariq spored mentoi e tur4in a ne bulgarin
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свиквайте.Такива като тях ще започнат да ни представляват пред света.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей,че мазни саджеци.Тоя миризлив *** ли е най- добрият "българин" ,че да ни представлява бе, срамота
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В стил и поп?Защо не,може и да може.
33
2
 
8
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Слушах го как пее песен на Стиви Уондър. Изпълнението беше мазно, в стил чалга, с някакво вибрато, с една дума отварт.
32
1
 
16
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
Не бех виждал токлова колоритни *** от 90-та...Евалата.
31
10
 
6
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Аз също не съм фен на поп-фолка или чалгата, но от противниците на този жанр ми за повръща. Такава злоба и завист не може да има. Щом не ви харесва чалгата или се опитайте да предложите нещо по-добро или я игнорирайте, но какво ви пречи факта че други я слушат. Всеки си има право на избор. Не знам дали чалгата е израз на моментното състояние на обществото, но със сигурност противниците на поп-фолка са израз на духовното и ценностно падение на българина - с плюене и злоба доникъде не се стига.
30
3
 
6
 
! Отговори
Митак преди 12 години
Не харесвам чалгата, но просто не може да му се отрече на момчето, че талантът си е талант - това, че се е насочил към единственото в България печелившо музикално поприще не го прави лош човек - всеки си намира начин да си изкарва хляба - това се слуша, това се прави. И аз бих предпочел да беше следващият Ковърдейл, Дио или Фреди, но всеки си има собствен стил..
29
2
 
4
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 29 - 8-ия - Пак проблем с Азнавур - той ни "запозна" преди време.... Пак валеше сняг, та беше станало дума за "Томбе ла неже" и кой я пее - Азнавур, или Адамо.... Аз смятах, че и двамата, Вие твърдяхте за втория /както и да е/. Да си дойда на думата - ако напишете в гугъл "Шарл Азнавур на 85 продължава да пее", ще прочетете, че на 76 годишна възраст е избран за министър на културата на Франция, кактои редица други неща. /така пише - не го твърдя/. Приятна вечер и лека нощ!
28
5
 
5
 
! Отговори
Юлиян Вучков преди 12 години
бе какъв глас има това момче,бе нали се явява на някакъв песенен конкурс и бързо,бързо го изгониха,махнете го овреме да не ни излага.
27
12
 
4
 
! Отговори
Стоянова преди 12 години
Ей хора срамувам се да чета какво сте писали!
26
6
 
8
 
! Отговори
а дали е така преди 12 години
стига сте плюли какво общо има външния вид на момчето със неговите певчески способности.
25
2
 
10
 
! Отговори
до галактика от 8-ия преди 12 години
Шарл Азнавур никога не е бил министър на културата на Франция, той приема поста на посланик на Армения в Швейцария, но не и министър....това обаче не го прави по-незначим - той е най - големия, той е АЗНАВУР, момчето, което под крилото на Едит Пиаф , и , за отбелязване - един от малкото, които не са били "нейни" мъже - двама титана във френския шансон - а какъв е сина на Стораро - не зная,тези, които ги избраха, ще пеят в хоровите изпълнения при откриването на Олимпиадата - може да си има глас момчето, но дано , ако това е няакъв тласък за по-нататъшна кариера , дано не избере пътя на поп-фолка...Поздрави !
24
10
 
15
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Ще се опитам да поразсъждавам малко.... Да вземем Шарл Азнавур - обявен е за най-добрият певец на 20-ти век, някога е бил министър на културата на Франция, на преклонна възраст е, а все още си е най-добрият.... А е арменец.... Не съм срещала и ред, не съм чувала и дума, с които някой да го обижда. Не знам нищо за способностите на момчето от статията, но все пак допускам, че може би не е избрано случайно. Както преди години е избран и нашият Васко Василев. И не са сбъркали. От мен - на добър час
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да вземеш един калашник и сандък патрони и да стреляш,стреляш....
22
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова ли няма талантливи българи че да викат този турски ***.Стига сте пропагандирали тази долна грусна "култура".Писна ми вече да виждам новини за разни нееволюирали маймуни.
21
10
 
6
 
! Отговори
obezveren преди 12 години
Когато бях пионер вярвах в Партията, когато бях студент бях омаян от чистотата на Демокрацията. В цара и бб никога несъм вярвал. Останал ми беше само олимпийския дух. ЩО МИ ГО ВЗЕХТЕ БЕ ИЗРОДИИИИИИИИИИИИ!!!!!!
20
7
 
7
 
! Отговори
tyjyt преди 12 години
анаболите не прощават на никого.фикретчо е симпатичен но....да намали анаболите.
19
13
 
20
 
! Отговори
коректор преди 12 години
Пак сме първи по простотия и извращения!Нямаме ли българи,че ще пее тоя мазен ***!Навил си е ръкава за да му гледаме грозния ,космат и лоест кроасан!Сигурно е посетил два пъти фитнеса и веднага са го насочили към местния дилър на стероиди.Резултата е очеизваден-от грозен по грозен.Дрябва да му обяснят,че олимпийските игри нямат нищо общо с производството на баклава, а появяването му там е срам и позор за Олимпизма и Българският спорт като цяло.....
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vero 4e e gnusen i mazen ma nego izbirat na6i hota sviknali da im dade6 a paka qvno moje da pee