Волната пеперуда Кати "долетя" на юбилей

Ара Мюзик отпразнува 15 години с концерт
Обновена: 22 фев 2012 19:19 | 22 фев 2012 19:05,
96

Алисия и Емануела скрепиха празника с целувка. Снимка: Dnes.bg

 

Музикалната компания Ара Мюзик отбеляза своя 15-годишен юбилей с приятели, партньори, изпълнители и с близо тричасов музикален маратон в столичен клуб снощи.

Празникът започна с разрязване на огромна торта, като на сцената се себраха голяма част от изпълнителите, които са били или са в момента във фирмата.

Юбилеят събра на едно място поп, фолклорни, рап и фолк певци. Емануела, Алисия, Искрен Пецов, Йоанна, Деси Тенекеджиева, Ивена, Таня Боева, Енчев, Крум, Ива Давидова бяха само малка част от певците, които поздравиха собственика на Ара Мюзик Виктор Касъмов.

Безспорно, най-голям интерес предизвика някогашната звезда на компанията Кати, която през последните години умишлено избягва да се появява на светски събития. "Волната пеперуда" бе пременена в дълга черна рокля и предизвика одобрителни коментари за визията си.

Емануела и Крум, чийто отношения могат да се определят като "ледена епоха", този път седяха един до друг и видимо се забавляваха. Двамата поздравиха и гостите с дуета си "Нищо не знаеш". Певицата беше във видимо приповдигнато настроение и раздаваше целувки на всеки.

Концертът бе открит от Алисия, която си припомни как през 2003 година сама си е шиела роклите. Тя благодари и на Илиян Михов-Баровеца, когото определи за неин откривател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
2
 
! Отговори
Александър О. преди 11 години
Музиката си е много хубава! Не знам защо след като не ви харесва, обръщате толкова внимание и пишете злобни коментари!? Смешни сте, ама то си е за вас... Радвам се да видя Кати, изглежда перфектно-както винаги! :)
71
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Пошла "музика" за елементарни хора!!!
70
1
 
13
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Всъщност има надежда :) Рок-клубовете започнаха да се пълнят все повече и повече! Не е такъв бум на чалгата, какъвто беше пред 4-5 години да речем
69
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая примитивна "музика" за съжаление май се слуша от почти 60-70% от населението на Б-я, ако не и повече... Няма оправя, няма... Въздухът дори е пропит с чалга... Ух, гадория.
68
2
 
5
 
! Отговори
dancho82 преди 12 години
smeti6te!!
67
1
 
10
 
! Отговори
emito преди 12 години
Емануела....колко гръмко и фолк напудрено, а си беше Просто една Емилия, пееща в хола си.....Хммм, как бързо се "издигна"......
66
1
 
14
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 12 години
Волната пеперуда Кати "долетя" и кацна на Дедовия!
65
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвратителна и просташка музика.Дори на две ракий не се слуша...А за уруспийте като Алисия,Емануела,Ивена и СИЕ е излишно да говорим-абсолютни аморизирани ***,мислещи се за кадърни и интересни!Толкова са жалки...Мястото си им е в бардаците!
64
2
 
21
 
! Отговори
Piperon преди 12 години
Егати звездите, егати простотията! Животът ми е поп-фолк!
63
2
 
19
 
! Отговори
WTF преди 12 години
"Пропуква ли се леда между Крум и Емануела?" Пхахахахааа... Загалавието на 11-та снимка цепи! По последни данни з*дника на Курм, простете Крум, е спукан много отдавна и продължава да се разпорва, а единствената мозъчна клетка на Емануелчето се е пропукала и изтекла още през първите 7! :)))))))))))
62
3
 
33
 
! Отговори
Мара Мюзик преди 12 години
А, че кога легализираха проституцията??? Това имам баялдъ на снимките прилича на промоция на пропаднал бардак с евтини ***! :)))
61
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Холивуд да не би да са по умни и красиви? Същата пошлост. Нали от там идва модата. Когато милиони не могат да си платят лекарства за здравето на децата и себе си. И на мен ми изглежда неприлично, но все пак да приемем, че им е провървяло в живота. Могат да си позволят неща, които повечето от нас не могат. Да отминем статията. Жените са си хубави. Мир да има!
60
3
 
29
 
! Отговори
ооо преди 12 години
Е немА ли кой да го взриви тоя клуб, да се отървем от една част от *** в БГ:)
59
3
 
16
 
! Отговори
Чалгоалергичен преди 12 години
Не е нужно някой да ни кара насила,за да се налага да я слушаме, ступендер- тя ни облъчва от всякъде- в ресторант, в градския транспорт, маршрутката или такси и къде ли не..
58
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгата - музиката на масвия ***!
57
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не ви кара насила да слушате чалга.
56
6
 
33
 
! Отговори
До Chikatilo преди 12 години
Стига сме обвинявали другите за собствените си грешки.На малките момиченца не са им виновни нито чалгарките, нито проститутките, нито никой.Виновни са им родителите.
55
3
 
34
 
! Отговори
иво- рз преди 12 години
Селения и простотия до шия.
54
16
 
7
 
! Отговори
Анелия преди 12 години
Мъже я се стегнете и си признате че харесвате чалгата и певиците също, а *** или не ви текат лигите може би важи принципа за лисицата и гроздето???
53
3
 
30
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Невероятна пошлост,отврат(лично мнение),а Chikatilo е абсолютно точен!!!