Дъжд, сълзи, емоции. Над 55 000 пяха със Слави!

Фенове от цялата страна препълниха "Васил Левски"
26 сеп 2015 08:14, Александър Попов
336

Снимка: Булфото

Слави Трифонов и Кук-Ку бенд направиха немислимото за български музиканти в новата история на шоубизнеса. Лошото време не спря над 55 000 души да изпълнят националния стадион "Васил Левски", нещо което са правили само чужди звезди.

Фенове от цялата страна започнаха да пълнят стадиона няколко часа преди шоуто, а в околностите му дъждобраните се харчеха като топъл хляб.

Пълните трибуни разчувстваха Слави, който се обясни в любов и заяви, че заради подобни моменти си струва да се живее. След което всичко започна със "Студио Х". Над три часа феновете пяха заедно с него, Нели Петкова, Годжи, Цветелина Грахич, откритието Крисия и Ку-Ку бенд хитове като "Няма не искам", "Цвете мое", "В джаза", "Френската гимназия".

Годжи не сдържа сълзите си и въобще не успя да започне изпълнението на "Жива рана", но пък хилядите го направиха вместо него. "Не ми се е случвало по-хубаво нещо", промълви басистът.

Организаторите не бяха жалили средства и за пиро шоу, заря на няколко пъти разцепи мрачното небе над Борисовата градина.

Бисът продължи над половин час, за да покаже, че нито публика, нито музиканти искат да напуснат стадиона. Независимо, че бяха подгизнали.

Финалът пък бе за Крисия, която изпълни "Моя страна, моя България", а хиляди развяха националните флагове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
33
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Седеше като Цар на стола, като се изправяше цялата публика ахваше докато дъждът се стичаше по коженото му яке и панталон....Без да иска природата с този дъжд придаде на този образ на Слави нещо като фентъзи герой! А и целият му екип допринесоха за цялата атмосфера тези 70 000 да се почувстват уникално снощи. Ето заради това си заслужава да живее човек- за спомените- самият Слави го каза- Заради вас живея! Просто голям човек с огромна широка душа!
198
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако знаех, щях да си взема болничен и да отида да продавам дъждобрани до стадиона. Щях да ударя кьоравото.
197
2
 
13
 
! Отговори
До 229 преди 8 години
Гражданино, гологлавия никога не се изживявал като галактически колос, не разбирам защо изобщо го сравнявате с Металика и Рамщайн, нищо че използват същата техника.
196
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 229След като избягаха кадърните хора от България, как Слави напълни залите в Америка и Канада с българи 2010-та на турнето си и ги разплакваше от гордост?
195
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 224Жичкаджии и кабеладжии.. Муахахахахахахахахахахаха..... ееее изкефи ме брат!
194
0
 
5
 
! Отговори
До 217 преди 8 години
А нормално ли е, в този ред на мисли, преди всеки голям концерт да се излъчват живи репортажи от залите или стадионите в централните емисии? Лозо Гоганов гледа Слави от - до само и само да се хване за нещо.
193
10
 
20
 
! Отговори
до 224 преди 8 години
А кога гологлавия ще събере поне 100 човека в Румъния примерно,за разлика от Металика или Рамщайн или....Това идва да каже едно единствено нещо:Кадърните хора избягаха и останаха ***...Слави,Биг брадър,ферми разни и турски сериали....на ви селяни
192
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, вие двамата рокаджии, защо не излезете някъде на по бира да се разберете? От няколко часа седите и си чукате по клавиатурите едно и също.
191
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 225Не думай, бе? Значи викаш Слави е нормално да даде пари на БТВ, защото трябва задължително да си рекламира концерта в платения рекламен блок на телевизията??? Значи Слави като е рекламирал концертите на десетките си известни гости в България гостували му в предаването е против закона??? Не си добре! Слави може да си прави каквото си иска в предаването стига да няма нецензурни изпълнение. това знаеш ли го?
190
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 225Моля? Дали по-добре ти знаеш закона на СЕМ или хората на Слави този закон? Че те екипа му и СЕМ ако не знаеш са на нож и всяка издънка чака онбя Рошавия за да накаже Дългия с издънка. Кой ти каза, че няма право да си рекламира концерта в рамките на собсвеното си предаване? Да не би да го е рекламирал в рекламния блок на БТВ по време на негово предаване, че да е в нарушение??? Я пак се опомни какви глупости пишеш!
189
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 219Концертът е комерсиален проект(не е благотворитен) и е нормално да се рекламира по време на рекламните блокове.В случая СЕМ си затваря очите и от шоуто правят каквото си искат.По същия начин стоят нещата и с песни и албуми.Няма как в собствено предаване да рекламираш свои продукти и проекти.
188
21
 
10
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Великият Слави и бенда му събраха повече хора от Металика,Рамщайн и всички други жичкаджии и кабелджии...Факт
187
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 221 атанасе,Неее, ти ще ме разплачеш от смях..Ламбърт като тръгне да взима височина гласът му става треперлив като на момченце и губи тоналностите на оригинала! Ти си музикален инвалид, казах ти!
186
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Slavi e aut nikoine go gleda ostara isglupa da se pensionira toi e kato Baba Lili ivanova
185
2
 
1
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 218, 50 пъти повторих, че Фреди е един от най-великите. Моята лична недосегаема топ 3-ка са Халфорд, Меркюри и Ковърдейл, но всеки от тях има своите слабости, на живо не са толкова добри, колкото в студиото, защото подобни хора винаги изпробват гласовите си възможности до краен предел и понякога е трудно да го пресъздадат на концерт. Има певци, които са по-добри в някои неща от тях, макар и не толкова комплексни и да Ламбърт например е по-стабилен на височините, но не е по-добър от Фреди!
184
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 219Че Дългия в собственото си Шоу може да рекламира ако иска и баба ти и цялата ти рода, стига да има за какво, както е рекламирал концертите на гостите си в студиото му не веднъж.
183
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 217Че що да не е нормално? Кое му забранява? Или кое е неморалното в случая? Ти добре ли си с г;лавата?
182
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
атанас, това че си долен скапан *** не ти дава право да навираш в тролските си постовеПълни измислици и глупости родени от болната ти глава за Фреди. Ти още малко изкара всеки на тази земя по-голям певец от Меркюри. Ти симръсен долен ***, нещастнико.
181
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам някой от феновете на Слави да ми отговори на следния въпрос.Нормално ли е месеци наред по най-гледаната телевизия и в най-гледаната време водещият да рекламира безплатно даден свой продукт(в случая концерт)?
180
0
 
0
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До АТАКИСТВземи прочети като си глух бе, аз какво да се обяснявам тука. Като сте глухи, поне можете да прочетете, имате интернет. Известен факт, дори не спор, а факт е, че на концертите Тейлър взема най-високите тонове, докато Фреди прави хармонията под него, много често с цяла октава надолу. И между другото той е баритон, който се е научил да пее като тенор, но именно поради натурално по-ниския си глас на концертите не рискува и пропуска височините.