Сирийски изтребители обстрелваха ливанска територия

Днешният обстрел е най-сериозното нарушение от началото на кризата в Сирия
17 сеп 2012 13:01, Елка Василева
9
Сирийски изтребители обстрелваха ливанска територия
Ливанци протестират със знамена на сирийската опозиция и ислямистки знамена. Снимка: Reuters

Ливански служители по сигурността казаха, че два сирийски военни самолета са изстреляли днес четири ракети по ливанска територия, предаде Асошиейтед прес.

Ракетите са паднали край ливанския граничен град Арсал. Засега няма информация за жертви.

Още по темата

През последните месеци в района от сирийската страна на границата има сблъсъци между сирийската армия и бунтовниците. Ливанските власти са залавяли в района хора, опитващи се да пренесат незаконно оръжия от Ливан в Сирия.

Сирийски снаряди са падали и преди на ливанска земя, но днешният обстрел е вероятно най-сериозното нарушение от началото на кризата в Сирия през март миналата година, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 11 години
Това е чистото сирийско знаме, а черното е знамето не на алкайда, а на Афганистанските Талибани (учениците на великия пророк) няма нищо терористично от страна на тези хора.... Тероризма идва от западните страни и техните *** Катар Саудитска Арабия и компания....
8
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
4ernite znamena sa znamenata na Al Kaida.
7
4
 
12
 
! Отговори
репортер преди 11 години
Ако искате да знаете истината за Сирия, а не лъжите на слугинските български медии, наберете в Ю Тубе "Битва за Сирию"... Ако не искате истината , продължавайте да лапате лъжлива американска пропаганда....
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
iska imeto na redaktora ili avtora na taq sme6na statiq,da go pitam o6te li mislqt horata za maloumni s teq plateni statii
5
2
 
15
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Аз си спомням като бомбадираха Белград 1999 една ракета ли,бомба ли не знам какво беше падна до село Трън и не се взриви,иначе картинката и ситуацията е напълно ясна,Асадовците са спипали незаконен канал за контрабанда на оръжия за бунтовниците в Сирия откъм ливанска страна и са я разбили,това е.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отбелязва БТА.... без коментар...
3
4
 
15
 
! Отговори
знещ преди 11 години
Ало, текста под снимката е провокация. Това са си сирийски знамена, на държавата Сирия - СОА още нямат знаме, те нямат и единно ръководство, пък знаме????, просто отделни банди се бият за да крадат и убиват мирното население. Другите знамена са си за джихад, както ЦРУ иска. Стига сте се подлагали за жълти стотинки.
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То като американските самолети, обстрелвали нашенска територия е положението...но обаче трябва да има трагедии и манипулации.Драги "джурналясти"... когато се обстрелва цел, то ракетите не "падат". Те или взревяват целта или ако не улучат се взривяват някъде около нея. Падат дефектни ракети.Та ко ше прайм сея ? Ако Сирия е обстрелвала Ливан, то и САЩ са обстрелвали България тъй ли излазя бе мамини сладурани убави ?
1
2
 
10
 
! Отговори
Мики преди 11 години
Ето едно филмче на руски репортери за Сирия. За знаещите Руски ще е интересно да разберат каква е ситуацията там!&*youtube/watch?v=pw2nA9M_7ns*&