Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
6
 
! Отговори
Доктор Башар преди 6 години
П.С : В Техеран е много гот.П.П.С : И няма да се предавате.
23
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до сега и една сволена томаховка не са показали .Пък и още от как гледахме високите над 400 метра пускове на сириското пво беше ясно че бият във въздуха томаховкит летят ниско на около 30 метра рядко над сто
22
2
 
2
 
! Отговори
Володя преди 6 години
До Слобо,Муама, СаддамНищо лично. Просто бизнес
21
4
 
7
 
! Отговори
Слобо,Муама, Саддам преди 6 години
До 11 " Путин, никога няма да те изостави "И ние мислехме така, ама...
20
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Башар и *** имат ли си бункер.....ха.ха накрая всички терористи и фашисти свършват като Хитлер,Бил Гладен, Садам и Кадафи..ха.ха
19
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха как се прави на смел тоя палячоо, дето се крие в чужди държави докато народа му се избива. Ама скоро, като пристигнат 2та самолетоносача, няма да му е толкова весело :))) С тая пилешката физиономия .
18
22
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
***. Ама и руснаците най накрая да намерят една будала да им купува пушкалата.
17
4
 
26
 
! Отговори
раптор преди 6 години
До АнонименА ти къде живееш? В някоя панелка в дупката България , която даде последните дни повече жертви от Сирия след 103 ракетки
16
8
 
45
 
! Отговори
да преди 6 години
с 40 годишни оръжия Асад направи за смях НАТО:)))Русия само трябва да го снабди с С-300 и американските тенекии са труп при следващата атака
15
42
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Башар Асад е един страхливец живеещ в дупката си. Мишок.
14
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До смешнициКои химически лаборатории са унищожени? Дай линк или някакво инфо! Или пак само голи заявления от вас без доказателства. Нямате ли камери да снимате поразените обекти?
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така каза и Садампреди да го обесят.=======И Фидел Кастро така каза но не успяха да го бесят !
12
6
 
36
 
! Отговори
АМАН ОТ ПРОЗТИ преди 6 години
Садам не е казвал това което пишеш *** некадъренНамери си работа защото да се правиш на политически анализатор не ти е силаА между другото ти на колко години си бил по време на последната война срещу Ираки какво стана сега с Ирак-нищо.Пълна нула на сащ в Ирак и ОСОБЕНО В АФГАНИСТАН
11
4
 
49
 
! Отговори
Ясъмкон преди 6 години
Нещо не схващам. В англия тровят двама с химическо оръжие и англия не е виновна, обаче виж ако е в сирия то сирииското правителство е виновно. Айде тръмп няма ли да избомби и лондон?!
10
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай платената терористична сгaн на хамериканеца, Докторе!Путин никога няма да те изостави!
9
52
 
14
 
! Отговори
Слава на НАТО преди 6 години
НАТО трябва разруши руското гнездо от терористи в Кремъл. Терориста Путин ползва в Европа химическото оръжие- Новичок върху цивилни и продава химическо оръжие на Башар . Всички терористи в света са с руско оръжие.
8
42
 
14
 
! Отговори
смешници преди 6 години
намери се един ,който да похвали руските оръжия ! ГОЛЯМ МАЙТАП СТЕ БЕ ! Защо не успяхте да ликвидирате всички ракети ,а допуснахте 20 или 30 да ударят целта и да ви унищожат химическите лаборатории ?!
7
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То след вчерашното фиаско и бушметите в Калахари вече не се страхуват от НАТО
6
54
 
9
 
! Отговори
нядя да хвали преди 6 години
руското оръжие ,ама ще загуби подкрепата на Русия ! Иска ,не иска ,ще хвали руското оръжие !! Сам си е виновен ,че се съюзи с Русия , а не с цивилизования свят !
5
10
 
60
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
US Генерал до Тръмп: Шефе не може да стреляме по двореца на Асад щото ще ядосаме Путин и замина Доналд Кук и някой друг крайцер.Тръмп: Добре тогава унищожете дюнерджийницата на центъра и снимайте