Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,ама то щото си много тарикат постоянно живееш на заем след като имаш няколко кредита....Ами имам и си ги обслужвам. Ти сега кредитен инспектор ли ми се явяваш?
363
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 419Е остави го човека бе,освен ,,плазма'' и ,,жиесем'' сега има и банани,те такива като него затова се наведоха на запада,за да не чакат на опашка за банани.Е сега не чакат на опашка за банани поради простата причина че нямат пари да си ги купят ,,плазмата'' и ,,жиесема'' си ги купуват с кредит ама са европейци.
362
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала,голям тарикат си щом като даваш на комшията ПОНЯКОГА някакви дребни пари на заем които ти самият си взел на заем....Глупости, повечето дори не ми ги е връщал.
361
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез ракети, томахавки са концепция от 40 години, изхвърлили са 70-80. Сега ще заработят Американските заводи за нови, не ясно какви ракети важното е не какво са уцелили а да си сменят ракетите. И сега ще се подърлят и Русия и Хамерика, а ний ще почешем езици кой по голям русофил русофоб. И управлявани от безгръбначни властници ще ни избиват и ограбват докато плачем за руснаци, американци и т.н.
360
6
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
излез и се разходи из страната и ще видиш колко пустеещи земи има.В България в момента пустеещите земи клонят към нула. Толкова субсидии се отпускат, че варварите на село са разорали и полето и сега няма пасище за животните.
359
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЧе Русия да не е само тайга и Сибир бе ?! В Русия има толкова много територия годна за сеене и произвеждане на плодове и зеленчуци ,ама пусти руски мързел , по-добре да гладуват отколкото да работят ! На тях дори не им трябват домати за мезе на водката , пият водка без мезе !
358
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ти дам кредит ако си мой политкоректен чуек. Пък ти ще ми дадеш влияние където и върху каквото си поискам. Такава е ситуацията....Глупости, просто ще ти върна парите с лихвата(иначе не би ми дал кредита), а ти ще си купиш влиянието като купиш гласа на комшията на който не му даваш кредит.
357
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАма при нас ситуацията е друга,мафията държи земеделието и не допуска собствено произвоство на други,спомням си преди години,когато производителите си изсхвърляха краставиците и млякото на пътя и протестираха срещу предлаганите им ниски цени на изкупуване от мафията.Така унищожиха и животновъдството и генофонда,събиран и селектиран от институтите с години.Като не си покриват разходите,заради мафията и евтиния некачесвен внос,как да произвеждат?
356
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на сирийската народна армия!
355
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 413Евала,голям тарикат си щом като даваш на комшията ПОНЯКОГА някакви дребни пари на заем които ти самият си взел на заем.Тоест комшията ти не работи редовно и ПОНЯКОГА му се налага да вземе заем и то малък,ама то щото си много тарикат постоянно живееш на заем след като имаш няколко кредита.
354
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига с лъжите и пропагандата,не само че нямаше бедни и гладни,но и здравеопазването и обучението беше безплатно през соц-а....Стига с тия глупости за безплатното здравеопазване и образование.Като беше безплатно ти защо не се образова?
353
2
 
5
 
! Отговори
А преди 6 години
СЛЕД 10 ГОДИНИ НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ПО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ СЛЕД СИРИЯ,НЯКОИ МНОГО СЕ ПЕТЕЛЧАТ СРЕЩУ РУСИЯ,НО В СЛУЧАЯ АГНЕТО ОСТАНА ЦЯЛО,ТРЯБВА ДА ГИ РАЗБИРАШ РАБОТИТЕ, А НЕ САМО ДА ПЛЯМПАШ.,АКО ТОВА Е РАКЕТЕН УМЕН УДАР,ТО НЕ ЗНАМ АКО СЕ БЯХА НАМЕСИЛИ РУСНАЦИТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА Е.
352
8
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 6 години
БЪЛГАРИЯ --БИЛА "РАЙСКА ГРАДИНА"..ХА,ХА,ХААААААААААААА...Е ...ЗАЩО ТОГАВА ЛУКАНОВ ОБЯВИ ФАЛИТ , БЕ...??!!!!/..комуниста --3-то ПОКОЛЕНИЕ /
351
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май си фен на статистиката,хайде сега дай данни и за дълговете на същите 10 държави..Нивото на дълговете показва кредитното доверие на кредитора към кредитополучателя. Примерно аз имам няколко оперативни кредита, плащам си редовно вноските по тях и няма банка която ако отида и поискам кредит да ми откаже. Съседа през две къщи няма никакъв кредит, работи сезонна работа и никоя банка не му отпуска кредит. Понякога аз му давам стотина лева да си плати сметките завалията.Та какво те интересуваше
350
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бг с Русия ли сравняМързеливи били руснаците казваш,не искали да произвеждат.Същите такива като теб не пропускат случай да се похвалят колко била плодородна нашата земя,какъв рай била и т.н пък сега изведнъж малка била територията и затова сме имали нужда да внасяме домати и други такива неща.Не бе,не че територията ни е малка,никой не иска да работи това е истината.Личи си че не си излизал скоро от вас,излез и се разходи из страната и ще видиш колко пустеещи земи има.
349
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвам се какво се случи. Агресорите си показаха истинското лице. Всеки който ги подържа е отговорен за убййствата в Арабския свят. Ако имате съвест, няма да можете да спите.
348
0
 
0
 
! Отговори
406 преди 6 години
Турция!
347
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УФФФ стига с тези фалшиви БВП !Като знам ,че в САЩ се измерват разни облигации,рекламни импресии,търговски марки,брандове и други виртуални фалшификации ,а на половината страни от 3 свят се измерват основни ресурси при по-ниска цена то това не е БВП ,а биткойнтна еквивалентност.Дето се казва с един тон брашно може да си вземеш 5 кила екзотични плодове ,но ще се нахраниш ли цяла година с тях.Икономиката е в реалностите ,другото е зелен хайвер.
346
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достойнството на Русия е точно, че е слаба, но помага на още по слабите! Не като нас да ги ръфаме заедно с големите ***!
345
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асад си прави гаргара с джендърите.