Духът на Майкъл се завърна?

Тайнствена сянка, наподобяваща фигурата на Майкъл Джексън, е забелязана в "Невърленд"
7 юли 2009 11:30,
22
Духът на Майкъл се завърна?
Снимка: БГНЕС

От ini4ka.blog.bg

Тайнствена сянка, наподобяваща фигурата на Майкъл Джексън, е забелязана в "Невърленд" - бившия дом на покойния Крал на попа - по време на живо телевизионно предаване, излъчено миналата седмица.

Духът е преминал бързо в дъното на един от коридорите на ранчото в посока от ляво на дясно, след което е изчезнал.

Това се е случило по време на предаването "Невърленд отвътре" (Inside Neverland), в което е включено интервю с Лари Кинг и Джърмейн Джексън, един от братята на Майкъл Джексън. Нито водещият, нито операторът са забелязали сянката.

Видеото е качено в сайта YouTube и наблюдателни фенове са видели призрака, след което слуховете са се разпространили в интернет пространството като пожар.

Предаването е излъчено седмица след смъртта на Краля на попа. В него Мико Брандо, син на Марлон Брандо и дългогодишен приятел на Майкъл Джексън, развежда снимачния екип из "Невърленд".

В един момент камерата се насочва към дълъг коридор.

Точно тогава в неговия край се появява сянката.

След качването на видеото в YouTube форумите са наводнени от съобщения на фенове, които твърдят, че това е духът на Майкъл Джексън.

Видеото гледай тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
cwetence преди 14 години
На много хора им пука. Милиарди (не преувеличавам). И да, на всеки истински фен му се ще свръхестественото в случая да е истина. А още на повече хора ни се щеше всичко това да не е вярно,а просто прелюдия към завръщането на Майкъл на сцената. Но.." Abe, oligofreni! Tova e syankata na chovek preminavasht pokrai prozoreca otvun i e napulno estestveno, che syankata mu shte se otrazi po tozi nachin!Tiya amerikanci suvsem ni vzeha veche za ***!Plus tova na kogo li mu puka veche za Jackson...!
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това според мен е отражение на някой минувач покрай прозорците на осветеното в дъното помещение.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
гледайте внимателно клипа, очевидно не е сянка...може да е монтаж, но не и сянка...погледнете отворената врата покрай която минава. Мир на праха му!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Abe, oligofreni! Tova e syankata na chovek preminavasht pokrai prozoreca otvun i e napulno estestveno, che syankata mu shte se otrazi po tozi nachin!Tiya amerikanci suvsem ni vzeha veche za ***!Plus tova na kogo li mu puka veche za Jackson...!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че има нещо, това е сигурно, но как решихте, че е точно духът на Майкъл? Може някой жив човек да е минал и камерата да е уловила неговата сянка. Не казвам, че абсолютно не вярвам в духове, ама това ми изглежда малко шантаво. Кой знае каква е причината за това явление, но харата веднага решиха, че е духът на Майкъл. Да, на феновете определено им е тъжно, но чак да им се привиждат духове... това е малко смешно!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аве стига с тея глупости. снощи гледах това клипче и да ви кажа никъде не се казва за никкаъв призрак. само в българските медии се казват такива глупости. а и как така веднага го оприличиха на Майкъл?. това не е нищо повече от сянка. нз кой и къде, но е минал предполагам че в близост до камерата, и неговата сянка се е забелязала на заден фон и се е заснела. какъв дух, какви пет лева. бах ви колко сте наивни.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
NE E PROBLEM ZA SEGASHNIQ SOFTWARE EDIN PRIZRAK
14
0
 
0
 
! Отговори
Ози преди 14 години
Ако нещо не разбирате, то това не означава, че то не съществува.Никой не е виждал Господ но това не пречи на милиони хора да вярват в Него.
13
0
 
0
 
! Отговори
скъп смях преди 14 години
Подобни неща е по-добре да се приемат на доверие, отколкото да се радсъждава мъдро над тях с подигравка и презрение. Впрочем не един и двама умници са си го отнесли, но поради навалицата от простотия не се чува гласът на достоверното обяснение за случките с потърпевши неверници.
12
0
 
0
 
! Отговори
Мери преди 14 години
Тия вече се чудят каква глупост да напишат..
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може и да е манипулация с цел печелене на пари, може и някой от екипа да е бил там (никъде не видях да пише, че са били само двамата). Все пак не изключвам напълно теорията за призраците, но нека не се хващаме веднага на тези истории.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хахахах ако беше Джако щяхме да видим лунната походка :)
9
0
 
0
 
! Отговори
Каспър преди 14 години
Това бях аз ве!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някакви други пък видяли образа на майки в един пън.......
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя от маймун стана бяла жена,ама сега като си замина пак потъмня нещо
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ей тия американци ги признавам от всичко правят пари,а наще спят,ето на клипа на бсп с брадвата на няколко пъти се появи духът на бай тошо ама никой журналист не се сети да го пише
5
0
 
0
 
! Отговори
трала-ла преди 14 години
почнаха се американските идиотщини
4
0
 
0
 
! Отговори
бамби преди 14 години
това е сянката на чичко Кузов!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Абе вие наред ли сте? Какви духове, какви глупости? Няма никакъв дух - просто на много хора им се иска да е така! Вече напълно откачихте!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Йеееа крийпииии!