Брюксел може да ни съдере кожите за заменките

Борисов бесен, че Тройната коалиция си раздала гори
270

ЕК е започнала преписка срещу България за нерегламентирана държавна помощ под форма на заменки на гори, направени от предишното правителство. 

Страната ни е заплашена от дело с иск 55,205 млн. евро, а ако имотите са в регулация, искът ще е за 126 млн. евро. Сумата е изчислена на базата на разликата между реалната цена на терените и цената, на която са сключени сделките.

Правителството има 20 работни дни, за да се аргументира, че заменките не са били държавна помощ. Според премиера Бойко Борисов обаче такива аргументи няма. 

"Ако това е факт и ние не докажем, а в случая аз няма да се опитвам да го докажа, защото знам, че това е точно така, срещу България ще бъде заведено дело", заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
аз съм ве преди 14 години
Тези педермиши още ли са на свобода...мама им съдерете им задниците, вземете им всичко и на топло до живот!
191
0
 
0
 
! Отговори
жана преди 14 години
Време е да се действа професионално ,а не само да се казва какво се знае и от обществото.
190
1
 
0
 
! Отговори
deutschland преди 14 години
samo baiko, samo toi moje da oprawi bg
189
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
За бесни и побеснели има лек и понеже на Б.Б.,напоследък му се случва често ,копоите му да Му доведат ветеринарен доктор да го инжектира с подходяща за Него противобясна ваксина.
188
0
 
0
 
! Отговори
Ивс преди 14 години
Ей, "бясна", за съжаление си много права. Ама много!
187
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
че за тия заменки се говори отдавна.....ако се бяха взели мерки по рано сега нямаше да бъде така....
186
0
 
0
 
! Отговори
бясна преди 14 години
Вашия нов вожд няма да осъди никой, няма да промени нищо, защото той е продукт на същите тези престъпни ***, превърнали ни в скотове, които 20 години оцеляват. Писна ми да оцелявам!!!!!!!!!!!!!!!!! За разлика от 96-97г. сега вече няма изход, защото няма производство, няма икономика, няма алтернатива!!!!!!!!!! Това е истината драги незнаещи къде се намират гербери, депесари и всякакви други разделени от простотията си и олигархията българи. НЯМА НАДЕЖДА ЗА ТОЗИ НАРОД!!!!
185
0
 
0
 
! Отговори
бясна преди 14 години
Вие всички *** ли сте бе кажете?! Има ли някой да мисли?! Не виждате ли, че в т. нар. народно събрание няма ГЕРБ,БСП,СДС,Атака, БСП. Има едно цяло хомогенно наречено Б К П! То не иска да има закони, полиция, съд, нормален бизнес. Защото всичко това формира най важното - СРЕДНА КЛАСА. Тя е двигател на всяка нормална държава, тя произвежда, тя протестира, тя носи прогреса. А те не искат това, искат оскотял народ, газен от 15% гнусни червени бандити. Всичко е една поредна пиеска.
184
0
 
0
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУУУУУУ преди 14 години
Полицията във Франкфурт: Арестуван е депутат от "Атака", буйствал по време на полет
183
0
 
0
 
! Отговори
гражданка преди 14 години
Нека сега отново БСП да иска да оглавява протестите! Те трябвя не само да се засрамят, но и да се разпуснат, за да не продължават дасрамят и ограбват българските граждани. Драбва категорично да им кажем: "СТИГА"!
182
0
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
На всички ни е ясно ,че много хора се нагушиха с тия заменки, те хората да не са вчерашни! Аз съм сигурен ,че и на Боко му е ясно, ама вместо да повишава сърдито тон, да вземе да ги подведе под отговорност, тия дето топнаха човката в меда.
181
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 14 години
Отпочвай ги!Първо Доган-***!
180
0
 
0
 
! Отговори
Банчо преди 14 години
Добре че дойде Бойко да спре кражбите, че съвсем я бяхме закъсали.Браво Бойко!!
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие господине биете на яко червено ! Как да защитава, като това е ясна корупция, от която са се облажили тройката и около тях ? Какво да защитава, как да го защитава ?Ама наистина - да ходи Станишев да защитава и ако не може - изземване на земите, глоби с 6-7 нули и затвор !
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е истина.. значи по една стотарка се бръква всеки един работещ българин и я дава на ***, гея и г-н "когато му дойде времето"..Айде де, нали сега имат абсолютна власт, да им одържавят земите, да ми лепнат по една глоба с по 6-7 нули и айде ! Какво му мислят, има си закони по дяволите ! Щом са незаконни сделките, обявяват ги за такива, анулират ги и да го духат !
177
0
 
0
 
! Отговори
Хоска преди 14 години
Аве тоя Станишев още ли не е в затвора? Цяла европа научи колко гори е крал и искат да връща парите.
176
0
 
0
 
! Отговори
земеделец преди 14 години
КАКВО СТАНА СЪС ЗАМЕНКИТЕ НА ЗЕМИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУТИ? ЗАЩО ГИ ЗАБРАВЯТЕ?
175
0
 
0
 
! Отговори
тнт преди 14 години
Този *** казва,че няма да защитава България пред европата защото щели да кажат,че подкрепя заменките. А ве ей *** мръсен теб за какво те избрахме нали да работиш за България?Половината от тези 40% които гласуваха за теб са вече отвратени.
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
щом Гоце щял да влиза в ГЕРБ,няма да се очудя и ако Царчето влезе,както и Доган.тогава ГЕРБ ще стане четворната коалиция.а това със заменките - ясна работата.още повече,че хора от ГЕРБ има замесени в заменки.
173
0
 
0
 
! Отговори
Малийй преди 14 години
Управляващите се ОЛЯХА!! ...........Едни БИЯТ в защита на отрочетата си Премиер, общински съветник Галев, а пък управляващият Сидеров прави бай Ганьовски изпълнения в Германия!!! Бравос, личен пример!!!ЦИТАТ: Депутатът и лидер на ПП Атака Волен Сидеров е бил задържан на летището във Франкфурт за непристойно поведение.След като е показал дипломатическия си паспорт е бил освободен, съобщи БНР.Лидерът на "Атака" пристигнал във Франкфурт от София със самолет на "Луфтханза" в 15,30 ч местно време (16,30 ч българско). Той отказал да се легитимира, държал се агресивно.Едва когато хора от федералната гранична полиция му дали да се разбере, че ще бъде задържан, Сидеров показал дипломатическия си паспорт. Униформените не повярвали и го задържали. Местните властите незабавно се свързали с МВнР в София. Едва когато оттам потвърдили, че Волен Сидеров е български депутат и че паспортът му е автентичен, той е бил пуснат.