Полицай с опасност за живота след сбиване в София

Инцидентът е станал на излизане от нощно заведение
Обновена: 3 мар 2012 15:38 | 3 мар 2012 11:32, Елка Василева
154
Полицай с опасност за живота след сбиване в София
Полицай с опасност за живота след сбиване в София. Снимка: архив, Булфото

Полицай от столичното Четвърто районно управление е пострадал при сбиване тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Мъжът е настанен в болница и е с опасност за живота.

Инцидентът е станал на излизане от нощно заведение близко до сградата на парламента около 3 часа.

По време на инцидента служителят на реда е бил в отпуск. Според първоначални данни полицаят се е сбил с друг посетител от същото заведение.

Конфликтът е бил само между двамата и няма намесени други, съобщава БТА. От разпити на свидетели и записи на охранителни камери разследващите все още събират информация за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: полицайсбиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
7
 
25
 
! Отговори
ССС преди 12 години
СИГУРНО Е ПРАВИЛ БИЗНЕС С МУТРИТЕ ЗА ДРОГА
77
24
 
17
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 12 години
Честит празник на всички българи!!!Като наръгаха Бага всички викахте тоя е мутра,лихвал а дано умре,като наръгаха момето от Перник тоя Илко национален герой не бил виновен затова че е отнел човешки живот.Сега полицая бил виновен,бил мутра,да го увоняват и не знам си кво още.Егати вижданията имате.За мен Дъмпела,Илко и този който е бил полицая са за затвор.
76
6
 
22
 
! Отговори
Михаил Саакашвили преди 12 години
Налага се прилагането на"грузински вариант"- уволняването на всички "полицаи" до един и пълната им замяна с недокоснати от тях истински полицаи. Няма как!!! Излиза че, от 20-30 години, престъпността е в полицията и полицията е в престъпността, полицаите са престъпници и престъпниците са полицаите.Саакашвили
75
1
 
2
 
! Отговори
petio marionov преди 12 години
Q da vidish ti. kuka bez uniforma :) ne e sushtoto kogato si bez kolegi i pistolet, ima i po silni ot teb mai ;p. Chestit Praznik Bulgari!
74
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
полицаите по принцип са доста прости и ограничени хора, супер арогантни и обичат да избиват комплекси правейки се на велики... пълни ***
73
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъй де, ченгета и бандюги заедно се пийват по нощите!
72
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за полицая,че въпреки не ангажиран служебно се е притекал вероятно на помощ но на някой не им харесва да има дисциплина,ред и законност и затова плюят по хората на реда.
71
13
 
37
 
! Отговори
РРР преди 12 години
И в статията си го пише, че ушевия се е сбил първи. То са били закани и фукни, че е полицай и т.н... А и ушевите са с нагласата, че могат да бият с право всеки както в районните го правят, ама този път не е познал... Хак да му е сега и да си ближе раните. Въобще не ми е жал за такава ***. То да не смее човек да изведе жената или да иде с приятели на заведение вече
70
10
 
40
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Истинските мутри са полицай-те, държат се така, изглеждат така, занимават се с рекет, убийства, кражби, продажба на акцизни или забранени вещества, организират престъпни групировки. 99% от най богатите в БГ са полицай или от друга имаща власт държавна структура. Президента ни има 100 милиона $, а не е произвеждал нищо, нито е изобретил нещо.
69
6
 
41
 
! Отговори
new koz преди 12 години
В белите страни полицайте които не са на работа, не са полицай.
68
3
 
9
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 12 години
Завистливи пъпчиви ***
67
4
 
26
 
! Отговори
инсп. Ал. Георгиев преди 12 години
Честит празник на всички българи .Да се преклоним пред тези които дадоха живота си за свободата на един народ. /за щастие те не криеха имената си като повечето герои от този сайт/Иска ми се да вярвам,че повечето хора в тази държава не се чувстват щастливи от нещастието на друго човешко същество/пък бил той и полицай/.
66
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно не ми е ясно, как може да се радват , че са пребили полицай в центъра на София, при положение че Полицай след побой е с опасност за живота, 99,9 % от писателите в този форум на негово място вече щяха да ги опяват, е тва ли е радостносто и хубавото???? Че има и *** сред куките е ясно, но въпросът е друг, не смятате ли?
65
9
 
18
 
! Отговори
86 преди 12 години
За него не знам, но аз трябва често да се занимавам тия тъпуци щото ми е такава работата. Е напълно е вярно, че са мутри в униформа. Комплексар до комплексар които се чудят само от къде да гепят и кой да рекетират, а си въобразяват, че като са сложили фуражка са над закона. А доказателството е милиционерския субект от статията - с прибраното от рекет отишъл да се прави на велик из нощните заденения. Е този път просто е ударил греда и не е нацелил човека :))). Дано го уволнят!
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ли може да ме изненада още в бугаристан.
63
14
 
6
 
! Отговори
Фех преди 12 години
до 81/анонимен-"Полицаите били мутри, облечени в униформа"-за да напишеш такава глупост доста си брал ядове явно от тях. Да напишеш така за правозащитната система явно доста често си се срещал с тях или законодателството не ти е приоритет.
62
5
 
16
 
! Отговори
кой преди 12 години
А кой ще пребие ЦЕЦО , кой ,кой ,кой
61
12
 
17
 
! Отговори
Багера преди 12 години
Искам полицаите да се вземат в ръце и да изхвърлят мутрите от кръчмите. Писна ми да гледам мазни дрогирани муцуни които безчинстват и живеят с разбирането че сме в началото на 90-те. Дано се оправи момчето.....
60
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз пожелавам на полицайчето скорошно оздравяване. Но искам да го питам ,като все реват, че са им малки заплатите, що дири там, от другата страна на барикадата?
59
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имало и добри новини! Оказа се, че когато полицаите не са на глутница, респективно не са големи мъжаги, и не ни бият и "самоубиват", могат и да страдат! Това е добре! Този се надяваме, че ще си вземе урок! Ако не, следващият път този етап може да се прескочи! Освен това пиянствал с бандитите! така че загубата не е голяма!