Строителството на „Тракия“ зациклило на края

„Това, което виждам, не ме радва“, укорява министър Захариева
24 мар 2013 15:53, Бойчо Попов
277
Строителството на „Тракия“ зациклило на края
Екатерина Захариева и Лазар Лазаров, изпълнителен директор на АПИ, инспектираха строителството на ЛОТ 4. Снимка: БТА

Около четири пъти трябва да се увеличи темпът на строителството на автомагистрала "Тракия", за да бъде спазен планираният срок за завършването й, който остава 31 май, заяви пред журналисти край пътния възел "Зимница" вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева, цитирана от БТА. 

За съжаление това, което видях от оставащите 34 км от автомагистрала „Тракия”, не ме радва, заяви непосредствено след инспекцията на новостроящия се участък Захариева. Тя допълни, че не намира причина да не се строи при положение, че по нейна информация, е осигурено финансиране.

Министърът изрази съжаление, че точно на финалната права строителството на автомагистралата се бави, и посочи, че с тези темпове на работа пусковият срок на автомагистралата може да бъде до края на юни.

От своя страна от фирмата - изпълнител на обекта, увериха, че ще бъде направено всичко необходимо до началото на активния летен сезон пътят да бъде готов, а следващата седмица ще бъде представен актуализиран график за работа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
8
 
! Отговори
4 преди 11 години
Иван Пушкаров.1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов, бяха наистина гениални злодей.Унищожиха България
65
3
 
19
 
! Отговори
будистко прозрение преди 11 години
Тиквата е.... тиква!
64
7
 
23
 
! Отговори
15115551151151515115 преди 11 години
ГЕРБЕРАСТ = КАЛИНКА = КРАДЕЦ = *** = АМЕБА = БОЙКО
63
4
 
7
 
! Отговори
факт преди 11 години
Обслужващият персонал на БКП - сиреч мутромилиционерите, си мислеха че е много лесно да се управлява държава. То ако с гледане се учеше, кучето щеше да е месар. (така пиша за да ме разбере и Бойко). Оказа се че е много лесно да се фалира една държава с безхаберно управление.
62
5
 
11
 
! Отговори
ДО 103 преди 11 години
ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТЪПОТИЯ, ИСТИНСКИ ГЕРБЕРАСТ С ДВЕ ГЪНКИ В МОЗЪКА СИ НЕ МОЖЕЩ ДА ИЗМИСЛИ НИЩО СВОЕ, АМЕБА, БОЙКО
61
2
 
7
 
! Отговори
ДО 93 преди 11 години
ЩЕ СИ ОТИДЕ КОГАТО ПРАТИМ ВСИЧКИ ***, КРАДЛИВИ, УРОДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ В ГРОБИЩЕН ПАРК. ТАМ ИМАТЕ ЗАПАЗЕНИ МЕСТА ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, БЕЗПЛАТНИ ПАРЦЕЛИ
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тикви червени, вие не построихте и един метър магистрала!! Открихте няколко отсечки построени от Царя! А тези отсечки са започнати и довършени по времето на ГЕРБ! С европейски пари! ФАКТ!
59
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата да каже къде са парите на българите!
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма пари ,*** кате ИЗПАПАХА ГИ ПРЕДНИТЕ ,а
57
5
 
17
 
! Отговори
15151515511551551151 преди 11 години
АКО ВИДИТЕ ГЕРБЕРАСТ ДА НАПИШЕ СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ, ДАЙТЕ МУ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА ВЕДНАГА
56
2
 
14
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
Това, което виждам, не ме радва, укорява министър Захариева.Защо не и харесва? На Бойко и на Лиляна много им харесваше и все с магистралките се хвалеха, че всичко се строяло в график и както трябва.
55
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До герб-убийци пак! Бисер е приемер как със чужда пита се прави помен - изметта си гласува 10 милиона субсидия на партия ГЕРБ и се биха в гърдите че дали 1 милион за с. Бисер. И от девет дерета вода носиха да си прикрият калинката - шеф на напоителни системи. Защото язовира може да е на военните, но източване на язовири се прави по нареждане от напоителни системи. Ама там щом баш шефа е калинка - и то осъждана за кражба.....
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
попитайте подизпълнителите защо искат да ни съдят в страбург за милионите които не са им платени
53
3
 
14
 
! Отговори
до 84 преди 11 години
уточнение:100 пъти по-добре комунисти и турци , отколкото мутри и калинки и турците.
52
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ трябва да бъде забранена. Застрашава оцеляването на България и българите.
51
3
 
12
 
! Отговори
Def преди 11 години
100 пъти по-добре комунисти и турци , отколкото мутри и калинки. Марш нагли ГРОБаджии.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
65,изненада ме с мандибулите-за сведение-долната част на чайнето-прав си затова го няма построеното от ГЕРБ-всичко е нападнато от мандибули-стръвници!
49
11
 
4
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 11 години
Един месец я няма желязната ръка на Бойко , и работата баталяса.Лека полека ,държавата се връща в социалистическо полекаджийско темпо.
48
3
 
11
 
! Отговори
герб-убийци пак! преди 11 години
не знам защо герберите дават с. Бисер за пример. Пример на какво? Пример как заради безхаберието на правителството загинаха хора? Пример за това как няколко хиляди за ремонт могат да затворят устата на потърпевшите?
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До тези които защитават построеното. Никои не го отрича, но какво от това. да не би да не е било престъпно това управление спрямо хората. Да за определени лица беше. Но забравиха , че в тази държава има народ А , ако сте съгласни да ни управлява човек прочел една книга и болезнено самовлюбен, да сте живи и здрави.