Cпортната Lada Granta излиза в няколко версии

Най-мощната от тях ще разполага с 200 к.с.
Обновена: 13 фев 2012 11:57 | 13 фев 2012 11:51, Красимир Ангелов
91
Cпортната Lada Granta излиза в няколко версии
Снимка: AutoMedia.bg

През 2013 г. на пазара ще се появи Lada Granta Sport, която ще се предлага в няколко различни версии, съобщи ръководителят на проекта Granta Cup Владимир Незванкин.

Според него автомобилът ще бъде напълно достъпен за всеки купувач, тъй като ще се продава от всички дилъри на АвтоВАЗ.

Спортната Lada Granta ще разполага с по-мощен двигател, по-добра управляемост и подобрена аеродинамика.

В най-слабата версия, която ще носи името Light, двигателят ще бъде с мощност от 130 к.с., докато в най-мощният – Turbo, ще разполага с 200 к.с.

Като за начало се предвижда през 2013 г. да бъдат пуснати общо 2500 бройки Granta Sport, като в зависимост от интереса към тях ще се преценява какво да бъде производството им през 2014 г.

Вижте галерия на спортната Lada Granta

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Lada Granta
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
А ти откъде знаеш какво карам? Нещо много си се запенил. Сигурно,защото нямаш пари за прекрасните и евтини китайски коли. А *** можеш да наречеш на майка си синчето!!!
63
0
 
3
 
! Отговори
Тео преди 12 години
Абе момче,как не ви писна от това КГБ и ДС? Щото на мен ми се повръща от повърхностни, всекидневни, всекичасни клишета! Стига! Дай нещо по-умно! Ама е трудно за полирани мозъци! Карал съм и "Самара". Нормално. Знаеш ли, главчо, че руснаците се изръсиха огромна сума на "Роrsche" за разработката на предния мост? Дизайнът си беше техен и народът им наричаше колата "зубыло", преведено - клин, пробойник. Но като поведение на пътя беше добра, доста добра.
62
0
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Е, не е "Subaru - Impreza ", но веднага се вижда, че е момиче с характер и не е за всеки зажмоцан автодебил. Успех, братушки! Покажите им кузькину мать!
61
6
 
10
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Тука пишат руснаци или *** ! Аз имам Лада Самара 1500 , е няма такова дърво , разбра ли ! Карате разни западни коли , но давате акъл за руските *** . Когато имаш и караш Лада тогава давай акъл !!! Никога руснаците няма да направят по-добри коли от китайците , а "мутрите" у нас ги създадоха точно любимите ти руснаци( КГБ) !!!!
60
1
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
В интерес на истината предпочитам тази и всяка друга Лада, от колкото китайски ***, сглобен в завода на ловешка мутра!
59
4
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Прави ми впечатление, че новинарчетата мине не мине ден ни отварят темата за "Лада-Гранта". Дали е случайно, защото на мен ми прилича на размахване на червен плащ срещу стадо говедца. Малкото стадо бодро припка, трополи, вдига прах: "Ах, колко много у нас мразят Русия и всичко руско!". Тук пък едино говедце се загрижило, че щели първом да произведат само 2500 броя. Ами да погледне вдясно: "Само 99 броя Сlio RS *** Sport". Хората отначало мислят, а после действат, на мама умничето!
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...Камиони, коли, самолети, совалки, ракети,
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти луда ли си ***? *** в Москва да видиш руски стоки! Оттам се връщам, бедна ти е фантазията какво правят! Моторни триони, моторни шейни, генератори...
56
15
 
4
 
! Отговори
Anon преди 12 години
"ще разполага с 200 к.с." И какво ще ги прави? :) Power without control is worthless.Струва ми се че руснаците отдавна нямат нововъведения в автоиндустрията, само копират или разчитат на подарено know-how от фирми като Renault и Chevrolet които им изкупуват морално остарелите линии за производство на автомобили.
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички много умеят да обиждат и са изключително компетентни по въпросите, свързани с автомобилите! Ех, да можеха и да ги карат....................
54
1
 
2
 
! Отговори
do 60/61 преди 12 години
Какво има да ти се обосновават хората, като те гледат каква глупост си написал и им минава всякакъв мерак да ти обясняват каквото и да било :)
53
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2500 коли е добра дневна бройка за успешен модел, а *** се хвалят със същата бройка за година
52
7
 
6
 
! Отговори
драйвър преди 12 години
Ама смешно е да се фукаш с такъв автомобил , който е на базата на старата Лада Калина , като че ли си направил болид от F1 ! Спрямо обикновенната Гранта изглежда по-добре , но само толкова ! Това си е автомобил за "отечествения " пазар за Европа не става !
51
1
 
10
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
Браво, много сносна количка, и няма да е скъпа, поне за Бугаристан..
50
5
 
17
 
! Отговори
мехур в ануса преди 12 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАААААА!Много се кефя, като усетя *** русофоби!Хахахахахохохохохохиххихихихихихихохохохохохха!
49
3
 
32
 
! Отговори
GERMANY преди 12 години
Драги ми "И ний сме дали нещо на света..." комплексарчета, когато произведете нещо повече от чушкопек, терлици и компот от праскови, тогава критикувайте чуждите постижения, хората развиват всякакъв тип промишленост, енергетика, авиация, космонавтика и изобщо са сочени като водеща икономика през 2030 г от PwC. Вие какво развивате освен комплексите си на национална основа и страха от мургавото си бъдеще? Клети ми булгари, руснаците когато са делили атома вие сте цепили дърва. Успех с Great Wall.
48
14
 
3
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
За *** всичко ми е ясно, само не разбрах как изпратиха човек в КосмосаЗа това момчета за автомобили заложете на англосаксонци,японци и може би на южнокорейци - все пак там са Дженерал моторс, за да си пиете спокойно пиенетоАко толкова искате руско - само рускини и водка, друго не пипайте Вот такие дела, ***
47
1
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Давайте-е! Има повод - руска кола! Плюйте-е!Радост за душичките ви мизерни. А на онзи "ФЕН НА ЯПОНИЯ", дето не вижда славянски физиономии в България, сигурно му се привиждат японски.Абе, льольо, нали когато в Русия започнаха да честват Кирил и Методий, нашите ура-патриоти дружно се разлаяха! За твое сведение "киматори" означава ритуал, при който разпаряш жертвата си и ядеш пред очите на още живия човек черния му дроб.Това е от американска книга, ама ти не четеш, а цъкаш, като видиш японска кола
46
0
 
12
 
! Отговори
Защо? преди 12 години
Защо ги плюете толкова много? Хората се опитват, пък нещо може да се получи.Да създадем наш автомобил ( не китайски ) който поне да е малко по добър от техните, пък тогава бихме могли да се присмиваме.Между другото си купих Грейт лоу и съм много доволен.
45
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
леле леле, 69мнения за това недоразумение, ха ха ха