Качиха Дженсън Бътън на Лада

Пилотът от Формула 1 дава уроци по безопасност на пътя с руското возило
30 апр 2013 17:27,
58
Качиха Дженсън Бътън на Лада
Снимка: Kepek.origo.hu

Пилотът на тима от Формула 1 McLaren - Дженсън Бътън, показа, че няма проблем да управлява какъвто и да е автомобил. Англичанинът бе специален гост на мероприятие, свързано с безопасното управление, което е организирано от спонсора на тима му Vodfone.

На специален полигон край Шамбек световният шампион във Формула 1 от 2009 г. показа как се управлява Mercedes-Benz SL63 AMG, с който на висока скорост премина препятствията по трасето, сред които имаше специален участък, симулиращ дъжд.

След това домакините се опитаха "да изненадат" пилота, като го сложиха зад волана на легендарната руска Лада 1500.

Бътън обаче изобщо не трепна, а се справи отлично и зад волана на това соцвозило, като дори в края на шоуто участва в състезание срещу унгарски пилот.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Дженсън Бътън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако излезеш с потурите на дядо ти, и тях ще заглеждат.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно си е казал : бах тия рашъни,направили са машина на времето и ме връщат в миналото.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Бътън той показа на всички зевзеци от форума които плюят ладата че истиснкият състезател може да кара всяка кола, а не като изнежените ръчици на повечето "леви" дето не може да въртят волана щото нямал хидравлика. Аз самият имам цитроен и лада 2107 и по голямо удоволсвие ми доставя като карам Ладата.Всички се обръщат да я заглеждат и постоянно ме питат дали я продавам понеже е гаражна изглежда нова почти нищо че вече е на 29 години.
30
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1.Манипулатор се пише с У, не с О. 2. Не си слагай сам плюсове. 3. Радвам се, че си схванал - не може да се сравнява кошница с истински автомобил. 4. Лада и мощност..... На тази Лада най-мощния двигател е 71 к.с. 5. Колкото по-свястни модела има след 5цата, те са дело на Рено. Затова новите Лади и Дачиите си приличат.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХА ХА ХА ЛАДА!
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На автосалона в Шанхай 90% от колите са Лади. Хахахаха!
27
3
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Такива с мозъци единствено за фейсбук като теб защо не проверят колко ли модела има след 5 ца.Сравнение Лада-БМВ си е тотален абсурд.Както и да е това е кола на 40 години ,като мощност ,комфорт,надеждност и доказване във времето малцина от наборите и са още в движение.На маниполаторите много им здраве за куците сравнения на автомобили 70 години и 10 те....
26
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 27Чакахме, защото съветският социализъм създаваше дефицит. Чакахме, защото освен лада, москвич,волга, полски фиат, запорожец, вартбугрг, трабант, шкода и застава не продаваха други автомобили.Да, ладата беше по-популярна, но от москвича. Между другото,чакахме и за банани. Те също бяха популярни и подобно на ладата, произвеждат ги дълги години, без почти никакви промени. Не вярвате? Проверете колко се е променила Лада 5 и колко БМВ 5 за периода 1980 -2010. За улеснение, има снимки в нета.
25
2
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Лада 2104, 2105 и 2107са произведени 17 млн. бройки.Само от тези модели.Ако не беше популярна нямаше да чакаме 20 години ред.Ами по две на калпак от като се родиш
24
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да повярвам, че има толкова заблуден народ. Ако срещнеш лада в Китай, ела ми се похвали.Не ми обяснявай, защото бях там и не видях една. Китайците не са глупави, карат предимно немски и японски коли. Защо да караш лада в Швеция, като можеш да имаш Волво?!? И колко от вас, които хвалите тази кошница, имате лади? Но защо да не си почешете езиците? Няма смисъл да караш западна кола 40 години и да я караш на майстор да я "кърпи", защото можеш да си купиш нова.
23
1
 
3
 
! Отговори
Chavdar преди 11 години
господЪ журналисти... vodAfone!
22
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите са абсолютни мазохисти. Тръпка са им лай*няните коли и лай*няните политици...!
21
26
 
3
 
! Отговори
циник преди 11 години
не знам за какви тръпки ми говорите с тия Лади, но ако трябва да се говори за соцвозила нямаше по-хубаво от полския фиат.
20
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно легендарна е ,но в кратуните на мужиците и техните български мекерета.
19
2
 
18
 
! Отговори
Киро преди 11 години
То Ладата си е автомобил на своето време. Учил съм се на нея, имам сантименти. Но...Трабантът е по-голяма работа! Мони Паси возеше с Траби разни смотани натовски величия (на един от тях даже улица кръстихме, че и паметник му вдигнахме!) и вижте къде отиде!
18
0
 
47
 
! Отговори
33 преди 11 години
Като я гледам тая ладичка и аз бих се метнал без да се замислям.Изглежда супер.Управлението и е една добра тренировка за горната част на тялото.
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На автокран КрАЗ трябваше да го качат... ама от онези, на които стрелата стърчи на две лади разстояние отпред
16
0
 
25
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
В Египет до ден днешен такситата са Лади! В Англия също има макар Нива-та да е по-популярния модел!
15
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
14 ти Питаи в Русия и бившите републики дали е популярна Ладата , питаи в Китаи - 2 милиарда население , питаи в скандинавските държави , питаи в Куба , Венецуела,Бразилия...ох домързя ме да изреждам ....ама маи-маи Ладата е известна
14
3
 
22
 
! Отговори
запорожеца преди 11 години
Дженсън няма да иска да седне зад волана на друга вече.