Суперколата на Ford с повече поръчки от тиража си

Цената от $400 000 не притеснява желаещите да я имат
16 май 2016 13:14, Красимир Ангелов
14
Суперколата на Ford с повече поръчки от тиража си
Снимка: Ford

Над 10 800 души са проявили желание да закупят новия Ford GT, което поставя компанията-производител в доста сложна ситуация. Причината е, че американците ще пуснат първоначално едва 500 бройки от модела.

От компанията заявиха, че от повече от половината желаещи – 6 506 човека, са оформили напълно документите за покупка на колата и са потвърдили своята платежоспособност. Цената на автомобила надвишава 400 000 щатски долара, като втората партида ще започне да се произвежда едва през 2018 г.

Едно от условията, което Ford е поставил на бъдещите си клиенти, е автомобилът да бъде използван всекидневно, за да може да се вижда по улиците, а не да попадне в частна колекция. Всеки желаещ да купи GT трябваше да изпрати в компанията видео, в което да разкаже за начина си на живот и да покаже другите автомобили, с които разполага.

Избраните щастливци ще бъдат определени най-късно до 90 дни след оформянето на поръчката им. Те ще могат да избират между 8 цвята на каросерията, като първите купувачи ще получат своите коли в края на годината.

Любопитното е, че от Ford още не са обявили характеристиките на суперколата. По предварителни данни GT разчита на 3,5-литров турбо V6 двигател от семейството EcoBoost, чиято мощност е в порядъка на 630 к.с.

Още снимки на суперколата на Ford може да видите в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ford
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
до Някой по долу преди 7 години
На какво основание ще ми определят какво да правя със законно закупеното огнестрелно оръжие- те така си разсъждават американците и затова са първенци по масови разстрели на случаен принцип на беззащитни хора
6
1
 
6
 
! Отговори
До Аз преди 7 години
Това ли е прословутата американска "демокрация". Нали частната собственост е неприкосновена. Тогава на какво основание ще определят на бъдещия собственик как да се разпорежда с личното си имущество. Това ми намирисва на метод използван в Северна Корея. А иначе плачат против тях.
5
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Що за условие е това да ми определят какво да правя с вече закупената вещ?!
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фордът не губи масло. Той си маркира територията.Ако искате да вдигнете стойността на форда двойно, напълнете му резервоара догоре при продажбата.Защо собственици на форд не се поздравяват при среща. Защото вече са се видяли сутринта в автосервиза.
3
2
 
1
 
! Отговори
Car uchka com преди 7 години
Bg new e-car Kef Most 4x4 ima i flight radar versia...:-):-):-)
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този 3,5 литров звяр дали покрива нормите на Евро6, или трови околните като газова камера. Но щом е американски ***, значи може. Не е някакъв Фолксваген с двулитров мотор.
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Форд е вечен. Защото не се поврежда, а умира внезапно млад.