Дейвид Камерън купи на жена си очукан Nissan

15-годишният автомобил ще кара съпругата му Саманта
25 май 2016 14:37,
41
Дейвид Камерън купи на жена си очукан Nissan
Снимка: Witney Used Car Center / FaceBook

Свикнали сме да виждаме хората от властта в лъскави лимузини в черен цвят и тъмни стъкла. Министър-председателят на Обединеното кралство Дейвид Камерън изглежда е изключение, тъй като си купи малък японски автомобил на около 15 години.

Според информацията на The Guardian автомобилът ще се използва от съпругата на Дейвид Камерън - Саманта. Няма информация защо държавникът се е спрял на толкова стар автомобил, но става ясно, че той лично е избрал и платил колата.

"Дейвид Камерън пристигна в автокъщата с цялата си охрана. Огледа един стар и очукан Nissan Micra, извади парите и го купи", разказва автомобилният търговец пред британското издание.

Камерън не се е пазарил, като е платил обявената на челното стъкло на колата цена - 1495 лири, или около 3800 лева, разкрива още продавачът. И допълва, че автомобилът е син на цвят и има изминати 148 000 км.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега предстои референдум за оставянето или излизането от ЕС и понеже на изборите за кмет загубиха, сега се използват всякакви методи, за да се привлечат по-бедните гласоподаватели. Явно те са по-активни в гласуването и затова се разиграват всякакви циркове. Постоянно вървят разни предавания и клипове за да се манипулира общественото мнение. И да излезнат и да останат, пак по-богатите ще ограбват по-бедните. Трябвало или не да купи кола на жена си и просто използва момента за шоу пред по-бедните.
12
4
 
16
 
! Отговори
осведомен не от ТАСС преди 7 години
Комунистическия етикет изисква да удари примерно един милион за някаква бронирана лимузина последен писък ,но той пък не е комунист и съзнава че е длъжник на данъкоплатците
11
9
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Това на снимката жена му ли е? Струва ми се доволна, стоейки до колата. Но не е ли мъж, все пак?! Или аз съм от изостаналите българи?
10
2
 
22
 
! Отговори
осведомен не от ТАСС преди 7 години
Със сигурност не му пука какво си мислят и пишат българите за него и колата на жена му
9
5
 
5
 
! Отговори
Сиромахомилски преди 7 години
Жеста е многозначен:Колата прилича на жената;Удар за родното GB автомобилостроене-15 годишен Нисан е за предпочитане, отколкото нов английски автомобил;Сега вместо да се заглежда по мъже, жена му ще ходи по сервизи-там да ги гледа;Един ден жената може да реши да тунингова машинката с 500 коня мотор и спортно окачване и да се състезава с кортежа на МП;Кой ще го бъзика?-Топ гиър;Може би намеква за диаманта на Саманта....
8
2
 
16
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Английските търговци не стават, ако бяха полирали фаровете на колата можеше и 2000 лири да и вземат :)
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкоз ли не си остави един Джип от Бойковите РОВЪРЧЕТА за подарък на жена сиСтранна работа как не му е поискала Развод до сега;-)
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нисанът никак не е лош и много удобен за каране, но този жест показва наистина колко държи на жена си.
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eeee, СРАМОТА! Ако беше българският премиер щеше да поръча 10 чисто нови мерцедеса... а тия '***' ходят с колелета на работа и карат стари трошки... НИКОГА НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ, НИКОГА!
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
или иска да се отарве от женаси
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добър избор.
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като му хванаха офшорните схеми и почна да се прави на беден
1
1
 
4
 
! Отговори
Dimitar преди 7 години
:)