Стависки поискал споразумение с прокуратурата?

Максим Ставииски е получил всички материали по досъдебното производство срещу него
23 окт 2007 21:28,
84
Стависки поискал споразумение с прокуратурата?
Фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата. Снимка: Булфото

Максим Стависки е получил днес всички материали по досъдебното производство срещу него. Те са му били предявени в късния следобед в РПУ-Приморско.

Материалите ще постъпят в Окръжна прокуратура Бургас и в 30-дневен срок магистратите трябва да се произнесат дали ще има съдебно дело или извън съдебно споразумение.

По предварителна информация на БГНЕС фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата.

Официална информация за това трябва да излезе от ВКП, тъй като Бургаска окръжна прокуратура отказва подробности.

Dnes.bg припомня, че световният шампион по фигурно пързаляне причини тежка катастрофа на 5 август тази година на пътя Приморско - Бургас.

Той е обвинен в причиняване смъртта на един човек, в тежка телесна повреда на друг и различни по степен наранявания на още няколко човека.

Според последните промени в материалите на прокуратурата съдържанието на алкохол в кръвта на Стависки при пътното произшествие е било 1,29 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 16 години
май забравихме на каква кампания беше лице(мер). Като участник в подобна кампания трябва да си пример за останалите, не да се напиваш кат' мотика.и не, не съм злобар - просто искам да видя богати момченца в затвора, така както става в САЩ.И едно въпросче...То ясно че се води следствие ама аз да попитам: Максим има ли книжка в момента?
62
0
 
0
 
! Отговори
ева преди 16 години
как да не е като в русия дискотеките са без ограничения във възрастта пълно е с пияни момичета и момчета , а родителите на същите се веселят в друга кръчма ,за да на ги виждат достойните им последователи ((няма органи5 в българия,които да контролират покупките на алкохол ((за това слепи ли сте (((максим ли е виновен , може би учителите????????????
61
0
 
0
 
! Отговори
ewa преди 16 години
каква злоба струи от думите ви като че ли единствената ви мисъл е точно стависки да бъде осъден,защото видите ли е велик и защо да не го осерем
60
0
 
0
 
! Отговори
иво преди 16 години
На всички ,които защитават шампионите да пият и да карат,пожелавам....пиян шампион с автомобил да блъсне тяхни близки .Пожелавам на близките късмет и да останат живи..Хора ,тук не е Русия ,живота да има стойност на бутилка водка Който не е наясно с живота и смърта ,да спре да пише глупости.....
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Maksim ne triabva da bade tretiran razlichno samo zashtoto e obshtestvena lichnost.Toi ima pravo po zakon na izvansadebno sporazuemenie. Tochka po vaprosa.
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това е един противен убиец, който е затрил живота на едно младо момче, осакатил е приятелката му за цял живот и е ранил и други хора.Който го защитава и каза, че му завиждаме за успехите е лицемер !За такива като него- известни и безизвестни има само един изход- затвор и нищо друго!
57
0
 
0
 
! Отговори
МОРАЛИСТ преди 16 години
Албена е започнала кампания за подготвяне на общественото мнение-това морално ли е? На всеки може да се случи и всеки КОЙТО Е УБИЛ В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ - ЗАТВОР.
56
0
 
0
 
! Отговори
myypi преди 16 години
da na vseki moje da se slu4i i nikoi ne iska da ubiva xora mo sa6to taka vseki triabva da si nosi posledstviata tova 4e e svetoven 6ampion ne go pravi ne6to pove4e ot 4ovek kato vsi4ki nas
55
0
 
0
 
! Отговори
ewa преди 16 години
отвратителни сме и злобни българите ,когато трябва да нахокаме , да обидим ,да омерзим някого нима не са престъпници министрите, които убиват възрастните спенсиите,децата смизерните детски хоратае с ниски заплати , а самите те ,олигарси ,се чудят къде да похарчат увеличените си заплати, колко нови хотела да построят и къде да отидат на почивка, защо не осъдите народните представители,които нагло четат вместо да изработват закони ,,,та се хванахме за стависки ,,,него попита ли го някой как, къде, по колко тренира,от какви удовоилствия се лишава,за да се бият в гърдите на негожв гръб властимащите стависки и мила албена аз стоя зад вас не се поддавайте на грозните приказки на злобни хора вдигнете глави всичко ще се оправи
54
0
 
0
 
! Отговори
варненка преди 16 години
щом е световен шампион да пие колкото иска да гази невинни хора да ги убива и после нищо да не помни и не знае явно ще си купи правосъдие но следващите згазени МОЖЕ ДА СА ТВОИТЕ ДЕЦА НАЛИ?
53
0
 
0
 
! Отговори
енчо преди 16 години
Мая, всеки който лежи за убийство, ще ти каже че не е искал да убива!Има ли алкохол-няма прошка!ЩЕ ПОВЯРВАМ ЧЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ КОГАТО ВИДЯ МАКСИМ В ЗАТВОРА!
52
0
 
0
 
! Отговори
Сгазен фон Глупенхоф преди 16 години
Мая,Без да искам може ли да се кача в пикапа и да ви сгазя целото семейсто, ама мене просто спирачките нема да ми фанат, без да искам ще е. С едно сори ще мина после
51
0
 
0
 
! Отговори
Цецо Цецов, с. Мало преди 16 години
Това е!Дълго мислих и прозрях истината!Максим е най-важният човек в България. Всички, които искат възмездие са или злобари или му завиждат на успехите!Преди 1 месец бях в командировка в Щатите. Там всеки лекар, инженер, бизнесмен когато ме срещнеше ми казваше- ООО Бългерия, родината на Максим, най-извесния фигурист в света! За какво са ни тези глупави американски университети пълни с изперкали Нобелови лауреати като си нямаме световен шампион по фигурно пързаляне?Преди 2 седмици бях в командировка в Германия. Там всички германци, които ме срещаха казваха - ООооо Бюлгарише, това е страната прославена от Максим! Защо са ни тези смотани заводи на Мерцедес, БМВ, Фолксваген, като си нямаме световен шампион, който да слави Германия?И тогава прозрях! Тези които са попаднали в инцидента са злобари, които са завиждали на успехите на Максим. С помощта на германските инженери и американските Нобелови лауреати те са изчислили траеторията на Хамъра и нарочно са загинали за да злепоставят нашата родина!Затова решението на справедливия съд трябва да бъде - доживотен затвор за роднините на жертвите! Незабавно възмездяване на Максим и закупуване на 3 Хамъра, за да може човека да разпуска! Гулаг за всички злобари, които пишат против него по форумите!
50
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 16 години
"Как можем да наречем човек убиец за нещо, което може да се случи на всеки?"на мен няма как да ми се случи да се натаралянкам и да се кача да карам. Мисля че това което "може да се случи на всеки" е някой да изскочи иззад автобус или някаква ситуация която не зависи от теб, но извинява да летиш по шосетата редовно пиян вероятността това да ти се случи не е 1 на милион.
49
0
 
0
 
! Отговори
te4ko преди 16 години
ако беше някои друг отдавна да са го вкарали в панделата ама нали е Максим и ще има споразумение.Глупости тази държава никога няма да се оправи.всучко е корупция ако имаш кинти може да си убиваш на воля без да бъдеш наказан.
48
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Когато Кирил Маричков направи катастрофа и се споразумяха извън съдебната зала защо тогава не се вдигна толкова шум? Трагедията и за двете страни е голяма, особено за семейството, което е загубило детето си. Но и да го разстрелят Ставийски нищо не може да се промени. По-добре е да се споразумеят извън съда и то бързо, защото иначе и двете страни ще загубят страшно много време и нерви в съдебни заседания и разправии. Това дело ще се проточи с години. Мой близък имаше подобен случай със загинал човек. Делото се точи 7 години. От цялата работа спечелиха адвокатите. Те винаги печелят ама нейсе... Извън съдебното споразумение е по-добро решение винаги.
47
0
 
0
 
! Отговори
Мариета Попова преди 16 години
Ако и на този му се размине ще призная, е тази държава върви наистина към своята гибел. как може за такова деяие да има споразумение. По този начин се доказва пред всички, че имаш ли добър адвокат никой не може да те вкара в затвора. Точно за този случай трябва да има наказание. Защото има престъпление на публична личнос. А народа иска да се знае, че всички са равни пред закона. Колко наглост трябва да имаш да се качиш пиян зад волана при положение, че си рекламно лице на кампания. Как не ми се говори по темата, но е унизително, че ни изтребват като *** българите и ние си мълчим. Не е важно кой е убил 2ма души. Важното е че има престъпление и престъпника трябва да си отиде където му е мястото, защото няма да спре да пие и случайно ще му се случи друго престъпление да извърши. Стига сте го оправдавали. Не сте загубвали близък при катастрофа затова не знаете какво е да те боли, че посред бял ден пускаш детето си на училище и то не се връща заради човек, който без пиене не може. Не е истина, че на всеки може да се случи да пие и да прегази овек, защото не всеки пил се качва зад волана Стависки си помисли, че е в рая вече и морето е до колена. Хайде да слезе на земята и стига се е правил на божа крава. Убил е човек. какъв е тогава? и сетовен шампион е но има хора които не са готови да понесат славата. Това е той. Дойде му в повече България. да си търпи последствията, а не да го жалят. нали искаше честен процес. Какво по-честно от това да получи присъда наказателна, а не оправдателна, за да намаеят по пътищата касапите.
46
0
 
0
 
! Отговори
Мая преди 16 години
Дали Максим е убиец в действителност? Как можем да наречем човек убиец за нещо, което може да се случи на всеки? Защото никой не е застрахован! И вътрешно в себе си всеки знае, че и на него може да му се случи!Бих казала убиец на човек, който най-хладнокръвно е отрязъл главата на друг, на човек, който е блудствал с малко момиченце, след което го пребива до смърт, на човек, който вади пистолет и стреля, без да му мигне окото.Нима той е направил подобна жестокост? Нима е искал да се случи тази трагедия? Нима като вкарат в затвора Максим, близките на момчето ще го видят отново?!?! "Трябвало да си плати" - дали в затвора хората си плащат??!!? Човек може да си плати дори и да не е в затвора, стига да има сърце и да е преди всичко съвестен човек, той ще плаща всеки ден до края на живота си.
45
0
 
0
 
! Отговори
Цветанка Владова 705 преди 16 години
АНОНАИМНО ВЪВ ФОРУМИ,ГАДОСТИСЛАГАЙ.ЩОМ ТОВА Е ПЪРВАТА ТИ РАДОСТ.Не прекаияваите!Не сеправете на прокурори и съдии Осъдителни СА ВАШИТЕ ГАДНИ ДУМИ КЪМ ХОРА КОИТО САМО УВАЖЕНИЕ И УПРАВЛЯВАЩИ И УЧИТЕЛИ И НИЕ ОТ СТРАНИЦИТЕ заслужаваме.Ако нещо ти тржи,обясни.Ниесме хора.А общи приказки саБългаринът не пести най гадни думи във форум да сложи Едно го питат,той все как да свалим управлението ни налага .ЦелиЯт му речник на такива активати около ануса им се изчерпва.Светът е за всички ни! Извън форумите булгаринът към дригите моралист НЕ ПЕСТИ бензина Има ли кола- Да стигне до чужда жена. Не пести хвалбите с колко жени е свалил Колко велик в леглото е бил Колко голяма риба уловил Как стотици зайци убил? От българска майка юнашка се родил и деца таланти хитроумни отгледал. Българинът не пести оплакванията Колко е несъобразителна тъщата *** е шефът,човека -всеки, дето го ръководи От нине до века. Колко некадърни са колегите Невероятно злобни съседите Лесни мацките. Той няма ни мисъл ни думи добри,дори и за себе си Тук обсъждаме,а той ни по командирски плаши От него трезво мнение чакаме,а не,от куче мякане Продължете,Обвинения всякакви сипете.Вие сте господ От бога дори не се срамете.Всеки,които мисли за подкрепа на правителството в миша дупка сложете,Но не се получава Слепец път да показва и при това болен от неизлечима злоба???
44
0
 
0
 
! Отговори
Цветанка Владова 705 преди 16 години
Нищо живота не може да върне.Нищо родители,близки пострадали да утеши Ние сме държава която има закони.Не бива да пре1им споразумение да се състои Щом има такава законова нома,няма основания да му се откаже Това което е сторил не е за хвалба.Той много се разкая и го преживява Неговото престъпление е тежко,но по непредпазливост.Не е рецидивист. Няма други престъплеия.Не се е готвел да ги нарани Направеното е непростимо тежко,Но...ние сме християни ще му простим Със ъ без споразумение законът ше го накажеНе бива ние да се правим на съдия или прокурор.Той обвинение има и никой не го е свалил.Всеки има право да се ползва от закона.Защото животът продължава.Не бива да го унищожим.Той има застраховка,а това е ...Важно.Пострадалите и увредеи само така ще си получат ведага обезщетението,а това е важно,за да продължат напред Ако тук се изказват остро,приемам възмущението им за естествена реакция, Те са прави Живота да бранят,Престъплението да клеймят.Всички казано тук и всеки път където и да е в публичното пространство е общественото порицание,което понася МаксимВсеки ден при катасрофи загиват хора.За тях-нищо.Максим не заслужава тук похвала,НО НЕ ЗАСЛУЖАВА И ДА МУ СЕ ОТКАЗВА СПОРАЗУМЕНИЕ. НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ДА НЕ НАПРАВИ КАТАСТРОФА.Застрахован е само,да плати обезщетение.А законът му дава право на споразумение. Ние да му простим,той на себе си няма д прости и ще запази в душата си един олтар,където за увредени и пострадали ще се моли докато е жив.Неговия пример ще послужи на други,да не повторят грешката му.на него най вече Той няма да постъпи необмислено,да пие и глътка ако ще кара да изпреварва,ако няма видимост.НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ЛИШИМ ОТ МАКСИМ.Не бива да го унищожим.Нека пак с таланта си да радва,Само Максим и Албена имат талант световно признат неповторим.Нека го предадат на младите и страната ни да е начело в този спорт.Така ще е и той По ПОЛЕЗЕН.Сред младите един голям пример,който да продължат и един лош,който да ги възпира,НЕ МОЖЕМ ДА УНИЩОЖИМ МАКСИМ!Можем да го корим!Още е пресен гроба. Родителите,близките след време ще му простят,а в децата обучениот двамата ще виждат радостта,която загубиха.Защото животът жесток продължава.С парите които ще ви дадат вземете ,отгледайте сирак.Не че ще забравите загубата,Но...вие загубихте дете,нека някой да намериродители.С мъка само не се живее.Нека бъдем умни и мъдриУмният винаги ще излезе от положение,което мъдрият няма да допуснеСлед този форум,който каквото и да е казал е помъдрял.Не може да се лишим от Максимедин голям пример,който да продължат и един лош,който да ги възпира