Откриха Бончева

И съпругата на Ангел Бончев вече е свободна, намериха я край Казичене
30 юли 2008 07:50,
100
Откриха Бончева
Снимка: БГНЕС

Около 4.00 часа тази сутрин в района на „Казичене“ полицейски патрул е открил Камелия Бончева, съпруга на бившия президент на „Литекс“ Ангел Бончев.

Тя е била в добро здраве, според полицейски източници.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта на 21 срещу 22 май тази година в столичния квартал “Дървеница”.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

Снощи в телевизионно обръщение Ангел Бончев, който прекара 50 дни в плен на неизвестни похитители, съобщи, че от приятели е събрал 157 хил. евро за откупа на съпругата си и ги дарява за борба срещу рака на гърдата.

От изявлението, което той направи, четейки предварително написан текст, стана ясно, че той няма новини от отвлечената си съпруга.

„Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат, много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс”, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата".

На записа, излъчен от БТВ, ясно се вижда, че на Бончев липсват крайните два пръста на лявата ръка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ох, що не се научите да пишете на кирилица най-после, като видя някъкв дълъг коментар, нанизан на латиница, просто го подминавам - немам толкова нерви ...
78
0
 
0
 
! Отговори
ssssssssss преди 15 години
Vjarno e 4e vav vsi4ko tova ima nesto gnilo,no ne razbiram zasto horata sme tolkova zestoki; po -zli sme ot zverovete. Kogato ne sme v te4enie na nestata komy e nuzno da vodi tezi bezsmisleni komentari.Ne tova e na4ina da izlees jada si i nedovolstvoto ot politici,sistema i t.n Za sazelenie tova sme balgarite silni na dumi slavi na dela. Mi hora VDIGNETE SE BE,DAJTE DA NAPRAVIM NESTO ZA TAZI DARZAVA KOJATO RAZGRABIHA I V KOJATO NI OZVERIHA DO TAKAVA STEPEN 4E STE SE IZPOJADEM!!! Kolkoto do parite na Bon4evi- te si znajat kolko pari imat i otkade i kak sa gi izkarali. Ne zabravjaite oba4e 4e ytre moze i TI da pripe4elis i TI da si sledvastija. Zestoko e be hora i zalko 4e se slu4va i ste prodalzava!!! no neka spra do tuk. Bog da pazi vsi4ki, obi4ajte i BADETE HORA!!!!!
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радвам се, че и тя се върна. Слава Богу!
76
0
 
0
 
! Отговори
lp преди 15 години
Ако имаш предвид мене кажи ми в кое мнение съм споменал че сам престъпник просто казвам истината.Тея по долу просто така им изнася да се самоуспокояват като казват че всеки с пари в България е мутра престъпник,но вместо да опитат да направят нещо с живота си предпочитат да се правят на форуми патриоти и да си живуркат.Айде бе знаете къде е парламента що не с те там да изринете комунистите и фесовете ми седите пред ПС и мучите само кой бил мутра и кой не
75
0
 
0
 
! Отговори
от същата преди 15 години
а ако ***, сестра ти или жена ти умират от рак на гърдата, ти какво ще кажеш, а?
74
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 15 години
цялата история е доста странна ... но веротно няма да се разбере точно за какво става дума
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом има криминална тема и веднага едни лапета почват да се вживяват в ролята на мутри ... много привлекателен за тях образ явно ... деееба и тънкопишковците отворени, ако имате нещо по темата - кажете, ако само искате да се правите на каквото не сте, що не си П8утката Ле*лина.
72
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 15 години
това е проблема в България, че никой не се интересува откъде са парите на пръкналите се новобогатшчета - всичките доскорошни престъпници се изживяват като добре облечени бизнесмени, и медиите пригласят в този хор, Станишев също призна с половин уста, че хората са възмутени от липсата на социална справедливост, затова и има гамени като този lp, който презира хората които изкарват прехараната си честно и почтено, просто нещата в "скъпата ни родина" са тотално сбъркани, или поне обърнати на 180 градуса
71
0
 
0
 
! Отговори
ДО НОМЕР +/38 ЧИЧОТО преди 15 години
Чичо, защо пак кашляш .*** на лекар и не се заяждай с хората.
70
0
 
0
 
! Отговори
lp преди 15 години
Не всички хора в България работят като портиери и общи работници като вас.Това че вие сте некадърни и мързеливи прасета не означава че хората не изкарват пари в България.Вземете се в ръце и си размърдаите мозъка малко може и от вас да станат хора
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
те това е приказка - кой говори - резекция на пръст !!!!!!!!!!!!!!Нема само мутрите да да са без пръсти
68
0
 
0
 
! Отговори
свежа преди 15 години
Браво, супер си, много готин коментар, след простотиите написани по - долу успя да ме разсмееш и да направиш утрото ми по - свежо! Приятен ден!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно за това става въпрос - у нас никога за нищо не може да излезе цялата истина. Прекалено много са омотани интересите на бандитите - бизнесмени и на политиците. Ако дръпнеш единия край - не се знае докъде ще стигнеш. Затова никой нищо не прави и всичко е лъжа и имитации. Време е наистина народа да си извоюва обратно властта от престъпната олигархия.
66
0
 
0
 
! Отговори
Инджов преди 15 години
Ей филмирани хорица . Добре да допуснем че бончев е мутра и т.н. ... аджаба за какво му е цялото това "театро" ??? да стане известЯн ли ?ахаха или щотото му е скучно ? хахах незнам по какъв начин си е спечелил парите ... на ме и интересува . но да твърдите че всичко е нагласено е повечеот комично . Бончев да не ви е фолк певицата Галена хааххахах . Търците под вола теле а там няма такова .
65
0
 
0
 
! Отговори
kai преди 15 години
От всичко став аясно че на похитителите не им трябват пари,май искат да натрият носа на Гришата..Той как да реагира,отстранява фиктивно Бончев ,да няма други неприятности..Пък за тези 157 хил.ли бяха и аз не бих рискувал да ги взема,при положение че това е нишката за която се е хванала цялата полиция..
64
0
 
0
 
! Отговори
Оцеола преди 15 години
наистина не обиждай хората, *** си ти, от постовете ти става ясно какъв си и от коя страна на барикадата си, но скоро ще дойде краят ви - вервай ми
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе я се озаптете малко, че ще ви фанем и ще ви изпорежем пръстите бе!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
неграмотен с номер 57 , я си помисли от къде някой с обикновенна работа може да разполага със стотици хиляди евро ?И НЕ ОБИЖДАЙ ХОРАТА !!
61
0
 
0
 
! Отговори
Тъпото преди 15 години
Имат ни за !!!!!! Не че повечето не са, но.. все пак... прекалено ни подценяват...... После как да е нормален българина?!?!?! Кога за едно престъпление ще научим цялата истина?!?!??!!
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТИ ПЪК СИ ЕДНА КРАДЛИВА *** МУТРА И ЩЕ СВЪРШИШ КАТО ПОВЕЧЕТО ТАКИВА - ХА-ХА-ХА - ДА ГО ДУХАШ, *** ДОЛЕН