Откриха Бончева

И съпругата на Ангел Бончев вече е свободна, намериха я край Казичене
30 юли 2008 07:50,
100
Откриха Бончева
Снимка: БГНЕС

Около 4.00 часа тази сутрин в района на „Казичене“ полицейски патрул е открил Камелия Бончева, съпруга на бившия президент на „Литекс“ Ангел Бончев.

Тя е била в добро здраве, според полицейски източници.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта на 21 срещу 22 май тази година в столичния квартал “Дървеница”.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

Снощи в телевизионно обръщение Ангел Бончев, който прекара 50 дни в плен на неизвестни похитители, съобщи, че от приятели е събрал 157 хил. евро за откупа на съпругата си и ги дарява за борба срещу рака на гърдата.

От изявлението, което той направи, четейки предварително написан текст, стана ясно, че той няма новини от отвлечената си съпруга.

„Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат, много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс”, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата".

На записа, излъчен от БТВ, ясно се вижда, че на Бончев липсват крайните два пръста на лявата ръка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Latin Latinov преди 15 години
Dzhudzheto Ganchev e v kastinga za Willow 2. Podrobnosti po-kasno!
38
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
"Ако има повече хора като г-н Бонев, то няма сираците да страдат и колко домове ще са оправени.Много хора ще се излекуват..."Ти за масово отвличане ли намекваш?????
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
занимават хората с проблемите на човек от сивата икономика Това е с цел отвличане на вниманието от трагичния имидж на страната пред Европа вследствие некадърното управление на крадливи неграмотни и алчни комунистически *** !!
36
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
G-jo Hadjiiska - mnogo dobra familiq... Kakvo stava s borsovite indexi v NY spadnaha...kofti... ;))) Kak e CLIFORNIQ ?! <?phpFunction Randomize()?> Thank you GOD! BTW BorisOFF tova nova moda li e...fondaciq a..?!Ama toj Kostov tozi variant go proigra otdavna bre... ;)))
35
0
 
0
 
! Отговори
zoro преди 15 години
6to se zanimavame da ni6tim gluposti vijte cenite i zaplatite i kade sme v evropa dreme mi za bon4evi koi kakvoto e drobil da go sarba .seki balgarin jivee v edna malka saga v koiato ni vkaraha takiva kato bon4ev i kompania.....................
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мисля че това с благотворителността е някакъв юридически ход
33
0
 
0
 
! Отговори
едно мнение преди 15 години
Не че търся "под вола теле", но много странно ми се струва, първо направеното изневиделица дарение от А. Бончев и второ така изненадващото освобождаване на К. Бончева, само за едно им казвам "Браво" - за парите за благотворителността! Ако престъпниците са като Робин Худ - и на тях браво!
32
0
 
0
 
! Отговори
Аметист преди 15 години
ти наистина ли си вярваш, щото това което си написала на мен ми изглежда смешно и нелепо, сори - донякъде е оправдано ако не си живяла в България последните години, или ако си била в буркан, като Сергей Станишев например
31
0
 
0
 
! Отговори
Tania преди 15 години
Съгласна съм с теб и аз така мисля
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не разбрах защо господа *** ми изтриха мнението, или и те са впрегнати в общата партийна кауза за промиване на мозъците на тъпия български народ
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами как няма да ни е добра полицията, като я управляват комунистите - те са суперкадърни некадърници
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен най-логично е похитителите да са наредили на Бончев да дари парите за благотворителност. Събраната сума не е била достатъчна, за да рискуват да ги хванат заради някакви 157 000 евро.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
24 - има една българска поговорка - Да му е широко отверстието на дупето на ходжата.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анималист преди 15 години
тия управници вече наистина ни шашардисаха - чудят се с какво да ни отвличат вниманието от Евродоклада
25
0
 
0
 
! Отговори
Доника преди 15 години
Хора защо си мислите за гнила история?!?Не видяхте ли човека колоко е съсипан?!Защо дарението да е странна работа?Ако има повече хора като г-н Бонев, то няма сираците да страдат и колко домове ще са оправени.Много хора ще се излекуват или поне ще си подобрат състоянието.Недейте да злобеете а се радвайте.Дано повече няма такива случаи.Нека всички хора да бъдат щастливи.Стига вече мъка и болка за всички нас.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаеми съграждани. Не злорадствайте че богатите също плачат, защото лека полека всякакви плъхове ще наизлизат като усетят че няма власт в държавата и ще ви е страх да спрете да пуснете една вода през ноща като пътувате!Не помните ли преди десетина години как всяко пичлеме над 90 кила се правеше на играч и човек неможеше спокойно да иде на дискотека? Има една турска поговорка - ходжата пръдне ли миряните се ***.
23
0
 
0
 
! Отговори
ГиДиЕкс преди 15 години
за мен това не е никаква семейна драма, а просто една обикновена финансово-мутренска история
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Къде е сега пустинния плъх, който седмици пишеше глупости, че Бончева е отвлякла мъжа си?
21
0
 
0
 
! Отговори
marsai преди 15 години
пренасочването на откупа,може да е с цел да се спре изнудването...звучи абсурдно,нали?
20
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
SEMEEN TEATAR. NARODA MOJE DA VIDI BEZPLATNO!. :)