Откриха Бончева

И съпругата на Ангел Бончев вече е свободна, намериха я край Казичене
30 юли 2008 07:50,
100
Откриха Бончева
Снимка: БГНЕС

Около 4.00 часа тази сутрин в района на „Казичене“ полицейски патрул е открил Камелия Бончева, съпруга на бившия президент на „Литекс“ Ангел Бончев.

Тя е била в добро здраве, според полицейски източници.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта на 21 срещу 22 май тази година в столичния квартал “Дървеница”.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

Снощи в телевизионно обръщение Ангел Бончев, който прекара 50 дни в плен на неизвестни похитители, съобщи, че от приятели е събрал 157 хил. евро за откупа на съпругата си и ги дарява за борба срещу рака на гърдата.

От изявлението, което той направи, четейки предварително написан текст, стана ясно, че той няма новини от отвлечената си съпруга.

„Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат, много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс”, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата".

На записа, излъчен от БТВ, ясно се вижда, че на Бончев липсват крайните два пръста на лявата ръка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
lp преди 15 години
И за тебе същото се отнася ***
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко изглежда много нагласено, така е. Цялото ни общество представлява една откровено криминална среда, където всичко е за заблуда и не е така както се опитват да ни го представят властимащи и разбойници, което у нас е едно и също.
57
0
 
0
 
! Отговори
lp преди 15 години
Може ли да си такъв бокллукккккккккк бе.Като някой има пари и вече е мутра комунист така ли мислиш.Цял живот без пари ше си ходиш щото си едно малко гнусно завистливо гномче!!!!!!
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е това беше края на сериала. Повече не ни занимавайте с тези битовизми. От единия джоб в другия и обратно.Голем дерт.
55
0
 
0
 
! Отговори
Инджов преди 15 години
"рязане на пръсти" това да не са някакви италиански мафиоти .Взеха му сумати пари , изогниха го от литекс заради тях... и тия шматки му режат пръстите . Да ги хванеш и да ги убиеш от бой искат . Нагли ама нагли !!! То като пръдне едно дупе се размирисва .... ако нашите куки малко от малко се занимават със случая както трябва ще ги хванат ама надали . цялата ни държава е едно голяма комедия !!!
54
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
и на мен ми се върти нещо такова в главата без да съм спец по отвличанията. ДРугият вариант е той да го е направил напук, за да им покаже, че няма да плати откуп. В този случай пак е възможно да пуснат жената- за какво им е вече? Сега просто никой няма да ги търси. Иначе се радвам, че този ад свърши за това семейств. Никой не заслужава такова нещо, хора не бъдете жестоки
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МИСЛЯ ЧЕ СИ ПРАВ, ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ДА НАЛИВАМЕ ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА МУТРЕНСКО-ПОЛИЦЕЙСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА НИ ДЪРЖАВА
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека не падаме на нивото на простотията в тази страна и да престанем да коментираме случая с разплаканата мутра и неговата съпруга Това е толкова нелепо - да разискваме и да проявяваме такъв интерес към някакъв си комунистически милионер - гангстер
51
0
 
0
 
! Отговори
a4o преди 15 години
kak taka stana ba6 kato ima6e darenie i te hop q osvobodiha ! egati kak se podigravat s darjavata darjavnite mafioti ! smqh i pozor za cqlata ni Naciq! tova i malko dete nqma da povqrva!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе защо въобще коментираме тази простотия ?? не изпростяваме ли по този начин ??
49
0
 
0
 
! Отговори
Eндостил преди 15 години
пич, май си чел много криминалете или по-скоро си гледал, щото не съм много сигурен че можеш да четеш - защо българските престъпници все се оправдават със сръбската мафия, не мога да разбера също - та по-крадливо и долно племе от българите няма не само на балканите, не само в европа, не в света, а може би дори и в галактиката и то не само в нашата
48
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Друго си е в сезона на дините... :)
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Ако престъпниците са като Робин Худ - и на тях браво!"... А ако престъпниците са като Робин Xуй и отвлекат жена ти, ще им кажеш ли "БРАВО"?
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Ако престъпниците са като Робин Худ - и на тях браво!"... А ако престъпниците са като Робин и отвлекат жена ти, ще им кажеш ли "БРАВО"?
45
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 15 години
Защо,богаташите след като ги отвлекат и видят какво е да живееш в мизерия, тогава се сещат да даряват пари за здравеопазването на обикновенните хора.Колко деца имат нужда от помощ, а те си дават парите по ку..ви и глезотии от които няма никакъв смисъл. Май ще трябва да започнат всички да ги отвличат>>.....
44
0
 
0
 
! Отговори
Жеравненски преди 15 години
Ето как стоят нещата. Всичко се върти около Гриша Ганчев. Отвличането на Бончеви не е за пари, а с цел притискане на Гришата, от сръбски мафиоти. Ангел Бончев не е много в течение за какво точно става дума. Отстраняването на Ангел Бончев от структурите на Литекс е само за пред хората, за да се хвърли прах, че Бончев самосиндикално се е забъркал в нещо, и Гришата го маха затова.Вчера по обед всичко между Ганчев и "ич" бе изчистено, затова Бончев дари парите. Всъщност появяването му по битиви бе сигнал към поръчителите на похищението, че сделката е сключена. Съответният човек гледа битиви по сателита в Белград. Следва телефонно обаждане... А онези мизерни 157 000 евро дарение не ги мислете, това е игра за стотици милиони...
43
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Стига сте писали глупости, цялата история около даряването ?! на откупа е като по учебник по криминалистика, с цел да се обезсмисли държането на заложника, при условие, че похитителите не са психопати! Във всеки случай, тоя номер едва ли ще мине при следващото отвличане и МВР ще трябва да се подготви с нов репертоар, ако недай си боже се наложи... Дано не се налага скоро!
42
0
 
0
 
! Отговори
Антрополог преди 15 години
ДА И СПОРЕД МЕН ТОВА СИ Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА СЛУЖБИТЕ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД - ох, горките хора, как можа това да им се случа, та те са АНГЕЛИ небесни, те не са АНГЕЛ и КАТЯ - те са направо АНГЕЛ и АНГЕЛИНКА, толкова кадърни, толкова бедни, толкова изстрадали и нещастни - СРАМ МЕ Е ЧЕ ПРИНАДЛЕЖА КЪМ ТАЗИ НАЦИЯ !!!
41
0
 
0
 
! Отговори
go6eto преди 15 години
dali vasil iliev e stanal ot groba ............negovite predstavi zane6tata biaha da se vzeme ot bogatite i da se dariava za siraci i stari hora za tova i go zatriha i takiva kato gospodin bon4ev izopa4iha vsi4ko ........e kintite sa van ot stranata na jenevskoto ezero nai li4nite ka6ti sa na balgari i ne sa na bai go6o strugara i ne samo tam .........a v 6tatite kolko balgari milioneri ima s luksa i imeniata za na6a smetka ..............
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте му само физиономията на този, изобщо някой вярва ли и дума от това всичкото?