Жестоко убийство потресе Варна

За зверското убийство на 21-годишната Радостина Радославова е задържан синът на общинския съветник и лидер на СДС във Варна Цанко Цветанов
8 мар 2009 01:57,
109
Жестоко убийство потресе Варна
Снимка: БГНЕС

21-годишната студентка от Икономическия университет във Варна Радостина Радославова Евтимова е била намерена убита вчера (7 март) в апартамента на приятеля си на улица “Мир” 17, съобщава moreto.net.

Тя е с множество прободни рани по лицето и тялото.

По случая за 72 часа е задържан 21-годишният Георги Цветанов.

По непотвърдена официално още информация Цветанов е син на Цанко Цветанов - общински съветник и лидер на СДС във Варна.

Сигнал за убийството е подаден в полицията именно от него на 7 март към 19,20 часа.

Установени са многобройни порезни рани по цялото тяло и лицето на починалата.

Радослава Евтимова и е била студентка от Икономическия университет във Варна.

Вратата на жилището не е била разбита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
Доказано ли е точно кой е заклал 21 - годишното момиче ? И не е ли малко странно това по отношение на времето, относно призива към някои да останат извън политиката ? И дали някой не се опитва да компрометира СДС ? В БГ вече са познати доста компрометиращи случаи... Струва ми се, че тук има нещо гнило и задкулисно !
29
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сигурно момичето много се е гордяло че ходи със син на общински съветник. И мама и тате сигурно много са се радвали, че ще се сродяват с големци. Та кой не иска да сроди дъщеря си с общински съветник?
28
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
то остана ли общински съветник от Варна, който да не е криминално проявен или пък роднините му да не са такива?
27
1
 
0
 
! Отговори
:( преди 15 години
, казва се Радостина, а не Радослава!!! Почивай в мир, Роди...
26
1
 
0
 
! Отговори
тато преди 15 години
какво да излезе и лал те всичли са зависими от чалмити и червените колко писаха за ония чалмички дето се гавриха с наши гробове ами оная чална дето мина на десет червени светофара ами оня дето по телефона си назначаваше фереджетата на длъжносни позиции това е драги ми българи *** сме си и това е колкото и болно да е сега пък бативи боико със ромите се коалира всеко гледа да се добере до кокала обърнете внимание на изборите в сащ те са показателни за наща поговорка ;кръвта вода нестава '; какъв бе електората на обама
25
1
 
0
 
! Отговори
Кумчо Вълчев преди 15 години
Трябва да стерилизират бащата на този убиец, за да не зачева повече такива ***!
24
1
 
0
 
! Отговори
--- преди 15 години
С Жоро учехме в основното.Беше си нормален,ама после наркотиците си оказаха влияние.Кой го знае какво е взел.
23
1
 
1
 
! Отговори
Louis Logic преди 15 години
25 имаш право ! РАВНИ ПРАВА НА УБИЙЦИТЕ ИЗВЕРГИ !!! Горкия седесар , как го издадоха ... тъпо си ти !
22
1
 
0
 
! Отговори
...---... преди 15 години
По непотвърдена официално още информация Георги Цветанов е син на Цанко Цветанов- общински съветник и лидер на СДС във Варна.Ако обаче беше син на общински съветник от БСП или ДПС, тази статия нямаше да излезе!!!!!!!
21
1
 
0
 
! Отговори
обективен преди 15 години
Убиецът- *** трябва да гние до живот в затвора без право на замяна и без помилвани в килия с поне пет здрави *** рецидивисти. За такива трябва да се върне смъртната присъда. И забележете, въпросният ***-убиец е син на шефа на СДС във Варна.
20
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мометата да се врат при "важните "клечки-това ги чака, *** пуста лакомия...И все пак жалко за момичето, дано да се вразумят другите като него!
19
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I tozi 6te e nevinen 6tom tatenceto e kle4ca v SDS . 6te namerat niakoi drug da go otnese zaradi nego.
18
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ekipa na ne moje da se razsuni za da si napishe materiala kakto trqbva. Dobro utro!
17
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Do 19: Daje i da e , koeto sigurno ne! Nqma pravo, koeto da ti pozvoli da otnemesh chujd choveshki jivot (osven jivotinskoto). No tova sa bolni ambicii na hora, koito ne mogat da kultivirat sobstvenata si priroda, a iskat da rukovodat obstestvenostta. Suboleznovaniq na semeistvoto na R. Evtimova.
16
1
 
0
 
! Отговори
метъл преди 15 години
Помните ли какво стана с Владо Ковачев, след като го осъдиха на 18 години затвор за убийството на жена му по особено жесток начин и опит след това да заблуди следствието (беше обявил награда за главата на убиеца на жена си)? Лежа във варненския затвор, където беше библиотекар и от там продължи да си върти бизнеса с чейндж бюрата. Имаше си отделна килия с телевизор, видео и сателит, всяка вечер му водеха , а в събота и неделя си ходеше в домашна отпуска. И точно след 6 години го освободиха предсрочно.А защо не пишат за този *** цялата истина? Че момичето е било съблечено голо и вързано с белезници за леглото?P.S. Чиkиджии нещастни от dnеs.bg, оправете си речника. " " не е нецензурна дума.
15
1
 
0
 
! Отговори
метъл преди 15 години
Помните ли какво стана с Владо Ковачев, след като го осъдиха на 18 години затвор за убийството на жена му по особено жесток начин и опит след това да заблуди следствието (беше обявил награда за главата на убиеца на жена си)? Лежа във варненския затвор, където беше библиотекар и от там продължи да си върти бизнеса с чейндж бюрата. Имаше си отделна килия с телевизор, видео и сателит, всяка вечер му водеха , а в събота и неделя си ходеше в домашна отпуска. И точно след 6 години го освободиха предсрочно.А защо не пишат за този *** цялата истина? Че момичето е било съблечено голо и вързано с белезници за леглото?
14
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Веднъж е Радостина, веднъж Радослава? Ей, няма да се научите да си проверявате не само информацията, ами и драсканиците!!! ЖАЛКО за момичето! *** стават все повече и повече и нямат край! Децата, заченати или родени в зората на същите тези "демократи" станаха жертва на собствените си родители! Син на демократ, най-видния, във Варna??? Как го създаде този синковец, Цетанов, коя майка го роди толкова зъл? Чудовище! Сега целият град трябва да излезе на един ГРАНДИОЗЕН протестм ВРЕМЕ Е, защото времето вече е наше, а не ТЯХНО! Не бива да си затваряме очите за жестоките, разглезени, богопомазани ***!
13
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mir na dushata na tova momiche, a vinovnika dano si poluchi zaslujenoto...Prevrashtame se vav vse po-izrodena darjava.....Vreme e da se sabudim!!!
12
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Тези *** неземни не са нужни на човечеството! Стига вече сме били толерантни към убийци и подобни! Тия нямат ли страх от Бога бе , баща му бил от СДС , ако ще и баща на папата да е , не ме интересува , като е възпитал чудовище сега да си понася последствията! Осъзнайте се хора и бъдете задружни , а не стадо овце , преди да го заколят!
11
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Калояне , макар че не съм с крайни разбирания , подкрепям те напълно! Да се обеси в центъра на Варна и да разберат останалите *** какво ще се случи с тях , ако посмеят да направят нещо подобно! Спрете се бе ***!!!!