Жестоко убийство потресе Варна

За зверското убийство на 21-годишната Радостина Радославова е задържан синът на общинския съветник и лидер на СДС във Варна Цанко Цветанов
8 мар 2009 01:57,
109
Жестоко убийство потресе Варна
Снимка: БГНЕС

21-годишната студентка от Икономическия университет във Варна Радостина Радославова Евтимова е била намерена убита вчера (7 март) в апартамента на приятеля си на улица “Мир” 17, съобщава moreto.net.

Тя е с множество прободни рани по лицето и тялото.

По случая за 72 часа е задържан 21-годишният Георги Цветанов.

По непотвърдена официално още информация Цветанов е син на Цанко Цветанов - общински съветник и лидер на СДС във Варна.

Сигнал за убийството е подаден в полицията именно от него на 7 март към 19,20 часа.

Установени са многобройни порезни рани по цялото тяло и лицето на починалата.

Радослава Евтимова и е била студентка от Икономическия университет във Варна.

Вратата на жилището не е била разбита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
статистика преди 15 години
И колко млади човешки живота вече прекъсват и колко пребити още след като Варна официално бе избран за най-добър град за живеене?!Кое му е най-доброто и дори по-доброто от другите,могат и да си те ступкат за едното нищо на улицата- крив поглед,неподходящо място или бог знай какво или да те убият най-садистично?!Би бил сигурно най-добро място за живот,ако не се намираше и той в България.
49
1
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
46. - 27.02 17:23 -От: Анонимен"Сестрите Белнейски видели катастрофата на Петърнейчев? Важен свидетел в курорта Св. Константин принуден да мълчи, за да не му се случи нещо лошо Сестрите Росица и Христина Белнейски са били свидетелки на катастрофата в с. Главиница, при която зам.-министърът на транспорта Георги Петърнейчев уби пенсионер. Това съобщи вчера читател на в. ..... от Пазарджик, който пожела анонимност, защото се страхува за живота си. Инцидентът, при който Петърнейчев прегази на пешеходна пътека 70-годишния Николай Шарланов, стана на 23 декември миналата година. Според читателя ни, момичетата са били зверски изнасилени и убити в края на януари, именно защото са станали свидетелки на убийството. Веднага след убийството Георги Петърнейчев е дал на полицаите 1000 лева, за да съставят протокол с невярно съдържание за пътното произшествие. Вътрешният министър Румен Петков, който е близък приятел на Петърнейчев, пък притиснал експертите да запишат, че скоростта на джипа не е била по-висока от 40 км/ч, твърди читателят. Източникът разпозна сестрите Белнейски по кадрите от видеозапис, публикуван във в. ".......". Видеото е заснето на 15 януари в курорта "Св. Константин". На него се вижда как две момичета вървят по пътя към мотела на Петърнейчев "Даф Транс". Това бяха Белнейски, те разговаряха и с лифтаджията и ски-учител Димитър Юруков, категоричен е читателят. Запознати със случая потвърдиха, че след убийството на сестрите, Юруков е бил заплашван и му е било наредено да мълчи, за да не се случи нещо лошо на него или на близките му. Жестоките насилия и убийството на Росица и Христина пък станали във вилата на Георги Петърнейчев в курорта. Освен мотел, там бившият кмет на Пещера, ексдепутат от левицата и сегашен зам.-министър, имал и вила. Тя е с номер 685 и е в кв. 18 на курорта, добави читателят. В тази хижа ставали оргиите на Петърнейчев и Румен Петков. Имотът първоначално бил на автомобилния състезател Георги Петров, но после е закупен от Петърнейчев. В тази вила наляха парите, които кметът Петърнейчев открадна от две улици в Пещера, категоричен е източникът. В. "......." ще провери достоверността на изнесените данни............................................. .................................................. ................... P.S. .......И по късно след дни,беше инсцениран пожар във прословутата вила струваща повече от 3000000 лв. в ,която стояха кървавите следи от жестокото убйиство...... така прословутата вила изгоря а с пожара изчезнаха и следите от жестокото убииство..........." Така,че да не избързваме с изводите !
48
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХОРАТА СМЕ ПО-ЛОШИ ОТ ЖИВОТНИТЕ!!!!ТЕ УБИВАТ САМО КОГАТО СА ГЛАДНИ!!!!
47
1
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
И аз съм съгласна с 45 ! Нещо много бързо разкриха виновния ! Случаят ми заприлича на този със сестрите Белнейски - и те зверски убити...И при него случай обвиниха някакъв наркоман,а четох наскоро в сайта,че са станали очевидки на убийство от зам.министъра на транспорта !
46
1
 
0
 
! Отговори
Олд Бен преди 15 години
Вземете си редактирайте малко новината! Пълна е с грешки. Никъде не се уточнява дали Цветанов е приятелят й. Само пише, че е задържан и че именно той е подал сигнала. А предпоследното изречение просто няма да го коментирам. Поне от уважение към момичето й напишете вярно името!
45
1
 
1
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
Радвам се, че някой споделя мнението ми ! Все пак напълно е възможно това да е инсценировка и момчето да е невинно ! Все пак живеем в държава, където почти всеки ден крадецът вика : Дръжте крадеца !И понеже тук залогът е твърде голям /от политическа гледна точка е заложено името и авторитета на СДС като партия, а оттук и евентуално участие в бъдещата политика в държавата/ , мисля, че няма да е лошо да бъде поискана помощ отвън за това разследване /ФБР, Скотланд Ярд/, за да се разкрие истинският убиец и за да няма най-вече политически спекулации !Дано истината излезе на бял свят !
44
1
 
0
 
! Отговори
безпристрастен преди 15 години
Хайде да оставим други да разследват случая и да не заклеймяваме отрано когото и да било. На мен лично това ми изглежда обаче като поредната комунистическа режисура.....
43
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
45-имаш право и браво за тези разсъждения.В днешно време е много лесно да се натопи който и да е.Тук има интереси..Жалко за момичето- бог да го прости.Не е това начина да отстраниш някого от пътя си, но - с един куршум/нож/- много зайци, както се казва.
42
1
 
0
 
! Отговори
varnenec преди 15 години
Тез не бяха ли,дето държат "Сорбоната"?ако са те...не е наркоман,просто е *** с татко с влияние
41
1
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
Може и да се повтарям, но все пак... Не твърдя нищо и не оневинявам никого ! Но нека не обвиняваме някого въз основа на медийни 'новини'. Ако допуснем хипотетично, че убийството е поръчково, кой би имал интерес от това ? В някакъв коментар четох, че момчето било наркоман. Може и да е наркоман, не знам ! Но ако е така, значи поръчителя /ако е поръчково убийство/ е подбирал внимателно жертвата/, за да изглежда всичко на пръв поглед очебийно . Гледали сме много такива филми, нали ?Факт е , че у нас е имало много поръчкови убийства, факт е, че и има около 200 неразкрити такива .СДС в момента е на границата за влизане в следващия парламент. Едно такова убийство би повлияло негативно върху рейтинга на СДС, нали ? Надявам се, че няма две мнения по този въпрос ? Ако СДС загуби доверие и гласове от това убийство, то къде биха отишли тези гласове ? При БСП, при ДПС или на друго място ?Когато Айнщайн в началото е създал теорията за червеното отместване / от гравитацията/ и тогава много хора са гледали налудничаво на идеята му.Затова още веднъж - нека не прибързваме и не обвиняваме никого ! Тепърва предстои разследване, а дали истината ще излезе на бял свят, това е съвсем друг въпрос !Ако искаме да стигнем до логичния извод, често се налага да разсъждаваме нелогично или греша ?
40
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Единственото справедливо наказание за такава ГАД - е да бъде вързан на центъра до шадраваните и да бъде убит с камъни!!!!! Всеки който е там да хвърля, хвърля докато пукне свинята и дори след това . А задължително да присъстват близките му за да гледат. И да стои тялото му с дни - гларусите да го ядат...Иначе Мир на праха на момичето!
39
1
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Не му е за пръв път да насилва млади момичета,но за пръв път убива!Баща му винаги го прикриваше,за да не станело "скандал".Има много жалби подавани срещу него ,но нищо не беше направено.Родителите му само прикриват глупостите му и си затваврят очите!Тоз е ***,пие и пребива и изнасилва!РОДИТЕЛИТЕ МУ ИМАТ ВИНА-ЦЯЛ ЖИВОТ ГО ОРПРАВДАВАТ И ВАДЯТ ОТ Л.АЙНАТА.БРАВО ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО,КОЕТО СА ДАЛИ НА СИНА СИ,НЕКА И ДЪЩЕРЯ СИ ВЪЗПИТАТ ТАКА!ДАНО ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА И НЕ ДОКОСНЕ ПОВЕЧЕ МОМИЧЕ!
38
1
 
0
 
! Отговори
някакъв преди 15 години
Сини,червени-все тая!МИСЛЕНЕТО НИ Е ТАКОВА!И завиждаме,и сме мързеливи,и все акъл даваме,и другите все са криви,а ние-не...:(
37
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом са казали, че е син на еди-си-кой, тоа в превод значи "няма да бъде наказан".Да почива в мир момичето...
36
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си 37, сега като се намесят адвокатите и ще излезе, че момчето е момина сълза !!! АБСУРДИСТАН !!!
35
1
 
0
 
! Отговори
Къри преди 15 години
Най-лесния начин.Обвиняваме човека съобщил за убийството.Особено ако можем да изчеткаме управляващите,убиецът е от СДС.След няколко дни обявяваме-грешка,но кой ти чете за това престъпление вече.Имаме ново а впечатлението за убиеца е внушено.Обичайна комунистическа практика.
34
1
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
не мога да кажа кое точно е вярно и кое не, но много неща, които на пръв поглед изглеждат по един начин, излиза че са съвсем други. Нека не изключваме никакви варианти, защото невъзможни неща няма и тук залогът е доста голям. Може и момчето да е убиеца, а може и да не е ! Така, че нека не прибързваме с изводите ! Съществуват и професионални убийци, за които не би трябвало да е проблем да отворят една врата без да я разбиват, нали ?
33
1
 
0
 
! Отговори
Drug преди 15 години
Ei, yazyk da beshe sin na niakoi ot BSP suma ti i narod shteshe da se izradva. Pyk sega kakvo nema gi nikakvi!
32
1
 
0
 
! Отговори
КауБойко преди 15 години
33, стига си търсил конспирации. Такива в случая няма да намериш.
31
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
америкаци, че даже вземаме и да ги задминаваме :( Ужас