Лиснаха киселина в лицето на жена

Силно засегнати са лицето, гърдите и гърбът на 30-годишната жена
26 юни 2009 11:04,
77
Лиснаха киселина в лицето на жена
Снимка: Булфото

Жена е залята с киселина в Бургас, съобщиха за Dnes.bg от полицията в морския град.

Инцидентът е станал между 8,30 и 9,00 часа тази сутрин на ул. "Дебелт" 21.

30-годишната Габриела Г. била пресрещната на улицата от мъж на велосипед, който лиснал течност в лицето й.

При първоначалния й преглед е установено, че от течността са силно засегнати лицето, гърдите и гърбът на жената.

По първоначални данни изгарянията са около 30%. Жената вече пътува с линейка към "Пирогов".

Мотивът за извършеното деяние е в процес на установяване от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РПУ-Бургас.

Полицаите издирват свидетели на инцидента, както и наличието на камери по улицата, откъдето да се изземат записи.

До преди 20 дни жената е била офис-секретар на политическа партия "Другата България" в крайморския град, но е прекратила взаимоотношенията си с политическата структура.

Изпратени са служители от Гражданската защита за обезопасяване на попадналата върху пътното платно и тротоара течност, тъй като мястото на инцидента е в близост до детска градина.

Заливането с киселина стана мода в решаването на семейни, любовни и фирмени взаимоотношения.

Още по темата

През ноември миналата година неизвестен мъж лисна киселина в лицето на управителката на мебелна къща "Богдан мебел" – Петя Стаевска.

Същата година, но през февруари 38-годишната Иванка Тодорова беше залята с киселина на улица "Нишава" в столичния квартал "Стрелбище".

В края на декември 2001 със сярна киселина бе залята зам.-директорката на ДНСК Светлана Гебрева, която оцеля, но по-късно почина от рак.

Тогава за престъплението бе задържан Петьо Петков.

Той бе и един от заподозрените за покушението над журналистката Анна Заркова, която също бе залята с киселина през май 1998 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
в една друга статия пише,че са засегнати дясната ръка,кръстът и гърбът,и че "По лицето има само пръски от изгарящата течност" .. поне пишете вярна информация не на всяка стария различно..
75
0
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 14 години
... а пък жените - в ***, сори за думата, ама си е така
74
0
 
1
 
! Отговори
бисо преди 14 години
*** станаха нахални и с претенции!!! лично съм виждал притежател на ауди 8 кви юмруци и шамари бие на мацката си ,че погледнала по *** само както жените го могат някой друг! тя рева и накрая той и вика ---оставаш или се качваш!????И ПОЗНАЙТЕ *** КВО НАПРАВИ!????;))))качи се в скъпата лимузина и отпрашиха на някъде
73
0
 
1
 
! Отговори
SISA преди 14 години
Mujete stanaha pulni kompleksari.
72
0
 
1
 
! Отговори
до дидко преди 14 години
Съгласна съм с теб, че има жени, които зслужават да умрата. Примери много - едни са поръчали обезобразяване с киселини на съпернички, други са поръчвали убийства, дори на деца и т.н.Но се съмнаявам, че ти имаше предвид точно тези жени. Според теб, всяка ***, която не ти е вързала, заслужава най-жестока смърт. Познах, нали?
71
0
 
1
 
! Отговори
Al Kotkone преди 14 години
до 66Говориш пълни глупости! Едното няма нищо общо с другото. Ти май искаш искаш да те пуснат в една кошара заедно с манчо панюков , онзи който запалил жена си в стара загора, или убиеца на майка си и сестра си , седесарското синче , дето закла зверски онова момиче, както и онзи "симпатяга", който геройски наръга 2-*** души в гърба,както и онзи пандизчия излязъл "поправен" убил сина с ,че убил , а да не забравим и една солидна групировка от *** убийци. според теб заслужават ли да живеят ти
70
0
 
1
 
! Отговори
Бургазлийка преди 14 години
хайде сега да видим дали пак ченгетата ще потулят случая, когато се окаже, че поръчителят е "наш" човек.
69
0
 
1
 
! Отговори
до българина преди 14 години
Какво си е просила? Като й е купувал герданчета, да не би да я е купил цялата? Да не живееш в Анадола? И въобще от къде знаеш причината да го зареже?Защото и аз имах богат приятел, бях с него заради чувствата си и се ужасявам какви унижения съм търпяла заради тях. Сега живея с един учител по география, на който заплатата му е два пъти по ниска от моята, не съм толкова влюбена в него, колкото в бившия си, но се чувствам щастлива и дори очакваме дете. Бившият ми, понеже имаше много пари, смяташе
68
0
 
1
 
! Отговори
ед преди 14 години
Ми да си поиска обратно подаръците,да я удари,да и вдигне скандал,НО ДА Я ЗАЛИВА С КИСЕЛИНА? Това не е отмъщение,това е диващина. Не разбирам как го намираш за нормално ... Ако приятелят ми ми изневерява да му залея ли слабините някоя нощ докато сме в спалнята и той спинка?
67
0
 
1
 
! Отговори
тъпа преди 14 години
Пък и да ти кажа това,че се е оженила за него не означава,че повече няма да бъде с друг мъж. Тя избира с кой да е ,а ти нямаш право да и отнемаш живота. Човек с морал и принципи не би залял безащитна жена с киселина. След време като ти залеят дъщеричката с киселина,а ти си толкова дърт,че се напикаваш и не можеш да направиш нищо ще видиш какво е честно и какво не ;)
66
0
 
1
 
! Отговори
до 65 преди 14 години
Такива като теб е имло преди много години и ще продължава да има . Преди 20-30 години именно такива като теб избиваха хора в Белене и ги хвърляха на прасетата. Може и да си внук на някой от тях ... Крушата не пада по-далече от дървото !
65
0
 
1
 
! Отговори
Al Kotkone преди 14 години
Честно казано като знам какви злини се вършат в наши дни съм абсолютно навит да работя като палач за 400 лв. заплата - да зареждам оръжието и да дърпам спусъка , а после да гледам хвъращия мозък и кости на гадината извършила сатаничното деяние. Всяко злодеяние ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА С РАВНОСИЛНО НЕМУ И ДОРИ ПО-СТРОГО за да се предотврати завбъдеще. въведе ли се смъртното наказание тука пръв си подавам документите за изпълнител на присъдата
64
0
 
1
 
! Отговори
gf преди 14 години
Позор
63
0
 
1
 
! Отговори
anim преди 14 години
до 58върпоса е ти да имаш морал и достойнство.
62
0
 
1
 
! Отговори
**** преди 14 години
Назряло е времето когато трябва да се приложат Крумовите закони,или наймалкото поне китайският-до стената,и между очите.
61
0
 
1
 
! Отговори
два българин преди 14 години
до 58.То си ти личи, че си от атака.
60
0
 
1
 
! Отговори
аноано преди 14 години
на 58 - просто ***! за какво ли се раждат такива като теб. простотията не ходи по гората.....
59
0
 
1
 
! Отговори
Един Българин преди 14 години
.. и не съм за комунистите ( БСП , НДСВ , СДС ) , нито за ДПС ( пуке ) .. а за АТАКА ; )
58
0
 
1
 
! Отговори
Един Българин преди 14 години
Който си мисли , че съм " за " заливането на който и да било с киселина жестоко се лъже ; ) Исках да кажа , че много от жените си го просят ! Един приятел бизнесменче си намери уж сериозно девойче купуваше й гривни за по 2 бона и други подаръци и тъкмо се ожениха и кво ? Оная го заряза , понеже си намери гадже с доста влиятелен богат баща ; ) после може да я преотстъпи и на баща си .. то такива нямат морал и принципи .. да не говорим за достойнство ; ) .. пък и да ви кажа имам си приятелка ; )
57
0
 
1
 
! Отговори
Сема преди 14 години
Защо слагате плюсове на James бе?Не виждате ли,че обижда българин?Може да не съм" влюбена" в българин,но не ми понася да го обиждат с лека ръка.Нека той да ме мрази.Той на това е научен и програмиран и това прави.