Заподозреният за убийството в Овча купел остава в ареста

Борислав Райнов почина на 4 юли, след като според очевидци е нападнат от роми
16 юли 2010 18:01,
33
Заподозреният за убийството в Овча купел остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд остави в ареста Славчо Димитров, който е заподозрян за жестокото убийство на 24-годишния Борислав Райнов в столичния квартал "Овча купел".

Райнов почина на 4 юли след сбиване - според очевидци той е бил нападнат от група роми.

29-годишният Славчо Димитров има три присъди за кражби, регистриран е в полицията и за средна телесна повреда и измама.

Още по темата

Днес той заяви пред съда, че е невинен и поиска да бъде проверен чрез детектор на лъжата.

Димитров настоя да му се даде възможност да доведе свидетел, с чиито показания ще бъде оневинен. Срещу него има трима свидетели.

Все още не е готова експертизата на оръжието, с което е извършено убийството, стана ясно по време на съдебното заседание.

Днешното решение не е окончателно и подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Kaleto преди 13 години
Това не е убиецът!Просто *** от Факултета са се наговорили този да опере пешкира ,защото не е от тях!Въпросът е дали изобщо ще стигнат до убиеца?
26
1
 
1
 
! Отговори
Случаен преди 13 години
Защо? За да е в тежест на държавата и данъкоплатците ли?
25
1
 
2
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Никаква смъртна присъда и никакъв затвор. Ампутираш му ръцете и краката и го оставяш да живее !
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nikakva milost za toja gaden i mazen ***, nikakvi detektori i podobni. Po- byrazata procedura trjabva da byde osyden i hvyrlen da gnie v zatvora i tam da mu svetjat masloto. Mrysna, gadna *** smrydliva zgan....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
3
 
1
 
! Отговори
daskala преди 13 години
bravo, 4eto orajieto ne be6e li ,...lopata,.pone taka kazaha v novinite, i na neq li pravqt ekspertiza,...i ne mogat o6te da povdignat obvinenie na mrasnia ***,...
22
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Според очевидци", "заподозреният"....Утре сигурно ще кажете, че всичкко са инсинуации, че никакви ман... упс, простете - "роми" не е имало и че подлият Боби Райнов сам се е наръгал 10 пъти с нож и после сам си е пръснал главата, за да разпали етническа вражда и расизъм, към горките набедени ***....
21
1
 
15
 
! Отговори
МИЕТ преди 13 години
Тези престъпления трябва да се наказват с доживотен затвор, съчетан със строг режим и тежък физически труд.Това наказание не бива да е само за убиеца , то трябва да е за всички , които са били участници и потенциални убийци.Тогава няма да имат куража да се събират в група по 40-50 *** за да нападат 4-*** българи и да ги бият за да ги убиват.Ако се изчаква и не се вземат мерки за законност и ред , ще стигнем много скоро до други убийства и саморазправи.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ziskam da dobavq polojitelen glas za nomer 24,23 i 22 no ne mi ot4ita glasa!!!!!!!!!!!!
19
1
 
30
 
! Отговори
Щандартенфюрер преди 13 години
Тия мръсни *** трябва да бъдат наказани с цалата строгост на закона.Докога ще ги толерират.Стига толкова.*** си остава мръсен ***.Той не може и не иска да се интегрира.Той разбира само когато го мачкаш.Стига им толкова толеранс.Да изгният в затвора.
18
1
 
35
 
! Отговори
681 преди 13 години
*** са си ***. Стига сте ги правили на мъченици. *** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и идустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.
17
1
 
21
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Не купувайте турски стоки, не спонсорирайте турската икономика !!
16
1
 
17
 
! Отговори
Цун Кайхуй преди 13 години
Хайде бе Волене ,хайде кам ви бе или ви се струва че е далеч до изборите бе *** такива,съжалявам че гласувах последно за вас но това ще ви е,а иначе можете да викате по площадите ,Пфуу.
15
2
 
1
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Няма доказателства! За да се удовлетвори жадната за кръв българска общественост, ще бъде осъден условно, и пуснат преди началото на учебната година за да си продължи образованието. Безотговорни подмятания че това е групово убийство на етническа основа, ще бъдат разглеждани като антисемитизъм. Впрочем, орканизаторите на това дискредитиране но ромните пред ЕС и ЮНЕСКО ще си понесат заслуженото.
14
1
 
4
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Това не са били три толупа а три ТРУПА който чакат само заплатата,от толупа все нещичко понякога става но от тези нищо.
13
2
 
4
 
! Отговори
BG преди 13 години
Az si predstaviam *** v BG kato edin tumor varhu zdrav organizam ti go maje6 s bilki i lekarstva no toi ne minava a se razrastva i zapla6va da razru6i zdravia organizam,edinstvenoto re6enie e da se izreje tumora do zdravo,predstavete si kolko po spokoino 6te e bez *** da ne govorim 4e i darjavta 6te si poeme vazduh poneje sega gi hranim a te ni6to ne davat v darjavata samo vzimat paraziti
12
1
 
21
 
! Отговори
желязко желев преди 13 години
Г-да управляващи/министри,прокурори,съди/ тълпата защо не я виждате.Защо си затваряте очите за тълпите ***!Аз имам отговор!Защото ползвате *** тълпи за политическа борба.Имам и отговор и откого и как става!
11
1
 
22
 
! Отговори
желязко желев преди 13 години
Чл. 163. (1) (Доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната, етническата или расовата им принадлежност се наказват:1) подбудителите и предводителите - с лишаване от свобода до пет години;2) (изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) всички други - с лишаване от свобода до една година или с пробация.(2) Ако тълпата или някои от участниците са въоръжени, наказанието е:1) за подбудителите и предводителите - лишаване от свобода от една до шест години;2) за всички други - лишаване от свобода до три години.(3) Ако е извършено нападение и от него е последвала тежка телесна повреда или смърт, подбудителите и предводителите се наказват с лишаване от свобода от три до петнадесет години, а всички останали - с лишаване от свобода до пет години, когато не подлежат на по-тежко наказание.
10
1
 
13
 
! Отговори
желязко желев преди 13 години
Дали са ми позволили да пиша.Ако да след малко ще посна един много любопитен член от Наказателния кодекс.
9
1
 
26
 
! Отговори
Влади преди 13 години
Време е да се направи нещо от хората на власт!!! Да се покаже на ***, че и те живеят в България! Хора, какво правим?! - Мечките са по-важни от хората у нас, а стада ***-убийци са ненаказуеми?! Докога? А къде са сега т.нар. "националисти"? Те могат да бият само момчета , дето им приличали на ***(каквито са и повечето от тях самите)!
8
1
 
25
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Трябва да бъдат осъдени всички за назидание, тъй като *** вече с основание си мислят, че когато вършат престъпления групово (като се започне от дребни кражби и се завърхи с убийство) накрая всичко им се разминава безнаказано.