Нямало доказателства Килърите да са убили Галев

Пуснаха от ареста 4-ма, сред тях и Петър Стоянов-Вожда
3 авг 2010 18:00,
520
Нямало доказателства Килърите да са убили Галев
"Килърите". Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд пусна от ареста четирима от петимата задържани за убийството на Юри Галев.

Петър Стоянов, Янко Попов, Васил Костов, Методи Иванов и Георги Петков бяха сред 20-те души, задържани при специализираната операция "Килърите" на МВР на 23 юли.

Днес магистратите наложиха мерки за неотклонение "подписки" на Янко Попов, Васил Костов, Георги Петков и Петър Стоянов - Вожда.

Още по темата

Според тях липсват доказателства, с които може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към убийството на самоковския общинар и бизнесмен.

Единственият, който остава в ареста, е Методи Иванов, но не защото има доказателства срещу него за съпричастност към убийството, а защото в дома му е намерен незаконно притежаван автомат "Калашников".

От представената в съда експертиза стана ясно, че не с този автомат е стреляно по Юри Галев.

Според САС липсват и мотиви за поръчителството на сочения за подбудител на убийството Янко Попов.

Няма и доказателства Георги Петков да е прекият извършител на стрелбата срещу Галев.

Съдът твърди, че органите на реда не са се постарали да установят къде се е намирал Георги Петков по време на убийството.

Решението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване.

В рамките на деня това е втори случай на освободени от съда обвиняеми.

По обед, отново поради липса на доказателства, от ареста бяха пуснати трима от арестуваните в акцията "Всичко коз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


520
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
469
2
 
7
 
! Отговори
za 488 преди 13 години
Мдааа.............Никакви доказателства няма - Галев си е жив и здрав, нали ? Никой никого не е убивал - приятели сте на килърите или сте просто червени ***?!
468
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
няма нужда да ни засипват с акции за да се вижда че нещо се правида си събират доказателствата по търпеливоот бързане да не би да останем днес без арестувани и да не ги пишат по вестниците се хващат заподозрени без доказателства и после наваннормално
467
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е и преди не ги съдеха.Все се разболяваха престъпниците и все излизаха и излизат на свобода заради липса на доказателства.Какво се промени?Нищо!Всеки може да бъде арестуван в днешно време.Но ако се решаваха проблемите само с арести досега да бяхме цъфнали и вързали....
466
3
 
4
 
! Отговори
LUBRIKANT преди 13 години
Нямало доказателства Килърите да са убили Галев-TO TOVA BE6E QSNO O6TE OT SAMOTO ARESTUVANE.
465
3
 
7
 
! Отговори
6-ти Септември преди 13 години
Престъпниците бяха създадени в сегашния си вид от БКП/ДС. Тяхната задача е да всяват страх у хората,а когато станат опасни ги ''терминират''. Червения съд никога няма да осъди машите на червената ултрабуржоазия. Необходимя е революция - този път не нежна.
464
10
 
12
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Пак познах че всичко което правят Борисов и Цветанов е един театър и една пушилка.
463
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Край на поредния епизод.Чакаме новия филм "Некадърниците 2".. или 22.
462
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е мъчно за Галев :))) И за сина на оня номенклатурчик от Правец, който отвлякоха преди това за откуп ми е много мъчно :))
461
0
 
12
 
! Отговори
Нубелунг преди 13 години
Вълците кротко пасяха. Около тях една овца подскачаше и лаеше ожесточено. Щирлиц наблюдаваше съсредоточено и мислеше- Днес е 21-и , а от Центъра пак не ми преведоха заплатата. Добре, че Борман няма против заемите....
460
1
 
4
 
! Отговори
за 481 преди 13 години
От ракията плещем небивалици.....ама Дянков е виновен, щото акциза голям.....Извинете, нас селяните, ама нали знаете кой каза, че светът е едно голямо село. Той беше голям Селянин!
459
2
 
2
 
! Отговори
za 477 преди 13 години
Ami vie selianite za kakvo ste ? Da davate um na ostanalite li ? Bej sled ufsete :))
458
4
 
3
 
! Отговори
ivan преди 13 години
ceco ti ako be6e ofca,6te6e da umre6 ot glad-za6toto nima6e da ima koi da ti kaje 4e triabva da pase6 zada se nahrani6........
457
5
 
2
 
! Отговори
ivan преди 13 години
ceco poslu6ai mom4eto podavai ostavka....ot u4itel-ministar...hahahahahaah......ti sigurno spi6 s bate B,,,,,,,kvo vi kaje kato ku4enca ste mu ..........
456
1
 
9
 
! Отговори
народеца преди 13 години
единстевнното доказателство е, че аз съм откраднал един хляб за да не умра от глад и сега трябва да лежа 10 години у затвора...
455
10
 
13
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Цветонов много много си зле.Не разбираш от полицейска работа подавай си оставката и ходи да пасеш овце.Има нужда от овчари.
454
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същата работа като с калачника.
453
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ве и оня *** мушкал с ножа няколко пъти момчето ама то не умряло от раните от ножа , а от удар в главата.Та полицията взе че ги пусна.
452
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
а ми няма такава страна в Европа.. закон и норма тук се правят и прилагат по усмотрение!и на невинен вменяват убийство.. само и само да го отчетат за дейност!ей така без мотив и конкретни доказателста, какво остава за това дело!и това ли е само!всичките са невинни .. гърбавите *** доказаха невинноста на криминални типове.
451
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и какво като имат условни!всичките са с криминални прояви предполагам!срс-то само по себе си.. както и ползването на свидетел не е доказателство!къде са установимите факти?това са доказателствата .. излезли при при разследването!такива няма.. повдигнатити са обвинения за финансови престъпления!е указа се, че няма документи!само със свидетел.. малко трудно става, счетоводни измами само със свидетели не се доказват!има си раследване.. да са набрали информацията!много добре знаят що не го правят!
450
1
 
12
 
! Отговори
шерт преди 13 години
до: КалинФизическия убиец има условна присъда.Калине,позволи ми да познавам обвиняемите по-добре от пишещите тук и съм склонен да вярвам че те са извършителите на не 1 и 2 убийства.Да се надяваме само,че щом в Бг няма съд,поне да има Бог и да ги накара да си платят.